VG > Debatt

Saturday, 16 October, 17:33

VG - 11 sep 21 kl. 12:08

20 år med feilslått politikk

«Krigen mot terror» fremskyndet USAs relative maktsvekkelse vis-a-vis Kina – og står dermed som USAs største strategiske feilsteg i moderne tid..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USAs, Kina

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 20 år med feilslått, politikk
VG - 15 aug 21 kl. 10:16

Kast ut prøver, pugging og pulter, Høyre!

Høyre har et altfor høyt trykk på testing og resultater i skolen. Det mener jeg er feilslått politikk..

E24 - 29 maj 21 kl. 15:14

– Et gedigent mageplask av Wizz Air

Norsk Flygerforbund kjøper ikke Wizz Airs forklaring på hvorfor den norske innenrikssatsingen ikke var bærekraftig. Flyanalytiker tror mange vil merke seg det ungarske flyselskapets feilslåtte satsing i Norge..

NRK - 07 aug 21 kl. 17:10

Minst 30 drept i Sør-Sudan

Minst 30 personer er drept i sammenstøt mellom ulike fraksjoner av partiet til Sør-Sudans visepresident Riek Machar, ifølge en talsperson, skriver NTB. Den allerede svært anspente situasjonen i landet har eskalert etter at partiet SPLM/A-IO tidligere denne uken kunngjorde at visepresidenten hadde fått sparken. Machars allierte kaller det et feilslått kuppforsøk..

NRK - 31 aug 21 kl. 19:13

Lysbakken positiv til omlegging

SV-leder Audun Lysbakken er hovedsakelig positiv til forslaget til omlegging av petroleumsskatten. – Endelig fjernes oljeskattesubsidiene. Dette ser ut som det SV har foreslått lenge!

NRK - 29 maj 21 kl. 08:47

WHO advarer mot politisering

Letingen etter koronavirusets opphav blir nå hemmet av politikk, advarer Verdens helseorganisasjon (WHO). – Vi vil få be om at man skiller mellom vitenskap og politikk. La oss få fortsette i en skikkelig og positiv atmosfære med å lete etter svar, sier WHOs krisesjef Michael Ryan.

NRK - 21 jun 21 kl. 19:47

Ungarn reagerer på regnbuemarkering

Tyske myndigheter ønsker å lyse opp Allianz Arenaen i regnbuefarger før EM-kampen mot Ungarn. Den ungarske utenriksministeren sier det er farlig å blande sport og politikk. Markeringen gjøres ifølge myndighetene i solidaritet med Ungarns LHBT-miljø.

NRK - 24 aug 21 kl. 06:00

Harris: Kina fortsetter å presse

Kina fortsetter å presse og opptre skremmende i de omstridte delene av Sør-Kinahavet, sier USAs visepresident, som tirsdag presenterer USAs Asia-politikk. Kamala Harris holdt tirsdag en tale i Singapore der hun la fram målene for amerikansk politikk overfor Asia og Stillehavsregionen. – Vi vet at Kina fortsetter skremme og presse og gjøre krav på brorparten av Sør-Kinahavet.

VG - 30 aug 21 kl. 21:59

Ny VG-måling: Nedtur for Høyre-Sandra – vurderte å droppe politikk

SUNDVOLLEN (VG) Sandra Bruflot (29) vurderte å slutte med politikk etter at hun brått måtte håndtere saken om seksuell trakassering i Unge Høyre. Nå ligger hun an til stortings-debut tross kraftig Høyre-nedtur på VGs Buskerud-måling..

Klartale - 31 aug 21 kl. 06:00

–Ikke alltid lett å forstå norsk politikk

Færre innvandrere enn resten av befolkningen deltar i norsk politikk. Vi har snakket med to politikere med minoritets-bakgrunn om hvorfor det er viktig å engasjere seg..

VG - 02 sep 21 kl. 14:47

En ny politikk for periferien

Senterpartiets skarpe kritikk av regjeringens sentraliserende reformer har skapt håp hos alle som ønsker en ny politikk overfor landets kommuner og lokalsamfunn. Men vil en ny rødgrønn regjering greie å innfri disse forventingene?.

Fler nyheter fra VG

VG - 10 timer siden

«Bølgen» er et fremmedelement

Det er ikke første gang debatten om den såkalte «bølgen» splitter fotballfolket. Spørsmålet er hvorfor den gjør det..

VG - 13 okt 21 kl. 16:26

Ta bølgen for «bølgen»

Det siste fotballen trenger etter at publikum endelig er tilbake, er et  «tribunepoliti» som rakker ned på hvordan folk velger å feire på stadion..

VG - 12 okt 21 kl. 12:33

Nå går de etter bilen vår – det kan ikke Trygve gå med på

Også bilister på bygdene skal punge ut, mener den avtroppende regjeringen..

VG - 11 okt 21 kl. 10:08

Den besværlige togturen

Etter å ha tilbragt store deler av mitt voksne liv på reisefot og med mer enn hundre land på samvittigheten, hvor rundt halvparten av dem har foregått på skinner føler jeg at jeg har lært litt om tog gjennom årenes løp. .

VG - 10 okt 21 kl. 09:28

Spisekrisens truende taushet: Ordet og bordet henger sammen

Første skritt for å bekjempe et problem er å erkjenne det. Mye må gjøres med hvordan vi omtaler spiseforstyrrelser i idretten..

VG - 08 okt 21 kl. 09:34

Frykt for invasjon

I 2025 vil Kina være i stand til å gjennomføre en fullskala-invasjon av Taiwan. Det sier Taiwans forsvarsminister Chin Kuo-cheng. Han sier situasjonen i Taiwanstredet er den farligste på minst 40 år..

VG - 05 okt 21 kl. 17:48

Riktig beslutning på tampen

Et knapt år etter at Norge satte de første vaksinedosene mot covid-19, skal vi begynne med tredje dose..

VG - 04 okt 21 kl. 06:58

Folk trenger en tredje dose

Sverige er i gang. Danmark også. Hva er det vi venter på?.

VG - 02 okt 21 kl. 12:37

Molenbeek må aldri få skje i Norge

Etter en rekke terrorangrep med utspring i Molenbeek i Brussel, prøver bydelen å komme seg til hektene igjen. Molenbeek er en fortelling om forsømmelse og naivitet..

VG - 02 okt 21 kl. 10:28

Tusen, tusen takk til snusen!

De har vært så mye sjikanering og mobbing av den. Nå er det på høy tid med litt likevekt. Det er på høy tid at vi hyller snusen litt..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt