NRK > Nyheter

Monday, 29 November, 15:59

NRK - 19 okt 21 kl. 14:01

209 flere kan bli tatt ut i streik

Streiken i kultursektoren trappes opp. Nå tas ytterligere 209 kulturansatte ut i streik 25. oktober om partene ikke blir enige. Forhandlingsleder i LO stat kaller opprøret freidig. – Jeg registrerer at arbeidsgiverne mener vi må bevege oss.
Les mer på NRK


Les mer om:
LO, Lise Olsen, LO Stat, Riksmekleren

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 209, flerekan bli , tattut i , streik
NRK - 19 okt 21 kl. 14:01

209 flere ansatte kan tas i streik

Streiken i kultursektoren trappes opp. Nå tas ytterligere 209 kulturansatte ut i streik 25. oktober om partene ikke blir enige..

NRK - 19 okt 21 kl. 14:01

209 flere kulturansatte tas ut

Ytterligere 209 kulturansatte tas ut i streik fra 25. oktober..

NRK - 18 sep 21 kl. 04:58

209 nye koronasmitttede i Oslo

Det er registrert 209 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 217 færre enn samme dag forrige uke, og 85 færre enn torsdag. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 378 smittede per dag.

NRK - 18 okt 21 kl. 00:18

209 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 209 koronasmittede personer i Norge. Det er 78 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 398 koronasmittede per dag her i landet.

NRK - 05 nov 21 kl. 09:07

209 nye koronasmitta i Trondheim

209 personar vart registrert koronasmitta i Trondheim torsdag, skriv Trondheim kommune i ei pressemelding. Over halvparten av dei smitta er under 20 år. 10 koronapasientar er innlagde på St.

Klartale - 08 sep 21 kl. 09:27

Flere blir tatt ut i streik

Ingen enighet mellom kulturbransjen og sjefene for bedriftene. Nå blir flere tatt ut i streik..

NRK - 09 aug 21 kl. 11:16

Fare for helikopterstreik

Det kan bli streik i helikoptertrafikken til oljeinstallasjonane i Nordsjøen frå midnatt. Det er pilotane i Bristow som kan bli tekne ut i streik. Tillitsvalt for pilotane, Johan Forsman, seier dei berre vil ha det som andre har fått i lønsoppgjeret og nokre mindre endringar som ikkje kostar arbeidsgjevaren noko.

NRK - 14 aug 21 kl. 03:24

Streik avverget i kobbergruve

Hovedfagforeningen ved verdens største kobbergruve, Escondida-gruva i Chile, kunngjorde fredag at de hadde inngått en avtale med gruvegiganten BHP for å unngå streik. Arbeiderne vedtok 31. juli å gå til streik etter å ha avvist det siste tilbudet fra eierne i det britisk-australske selskapet..

NRK - 03 sep 21 kl. 02:42

Streik i kultursektoren

Til sammen 220 ansatte innen opera, teater og orkester i Oslo, Bergen og Stavanger tas ut i streik etter at det ikke ble enighet i meklingen. Meklingsfristen var ved midnatt natt til fredag, og partene meldte om bruddet rett etter klokka 2. Ved disse institusjonene tas organiserte ut i streik (antall i parentes): Den Nationale Scene (28), Den Norske Opera & Ballett (54), Det Norske Teatret (25), Nationaltheatret (2), Rogaland Teater (19) og Bergen Filharmoniske Orkester (92).

NRK - 02 sep 21 kl. 16:43

Kan bli storstreik i kultursektoren

221 LO Stat-medlemmer i kultursektoren blir tatt ut i streik dersom de ikke kommer til enighet med Spekter om pensjon hos Riksmekleren. Nestleder i LO Stat og forhandlingsleder Lise Olsen sier til Frifagbevegelse at partene er langt fra hverandre i forhandlingene, som har pågått i seks år. – Partene har ikke kommet nærmere hverandre i løpet av disse årene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt