NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 12:43

NRK - 20 aug 21 kl. 22:00

2000 unge festar i Frognerparken

Politiet melder at dei er i Frognerparken i Oslo med fleire patruljar i samband med ordensforstyrringar og slåsting. Opp mot 2000 personar er samla i parken, ifølgje politiet, og mange av dei er mindreårige. Politiet ber foreldre hente heim barn dersom dei veit at dei er i Frognerparken no. – Tidlegare i kveld fekk vi melding om at det skal ha vore eit slagsmål i parken. Då vi kom til staden, så vi at det var ein stor samling av ungdommar der.
Les mer på NRK


Les mer om:
Frognerparken, Oslo, Twitter, Lina Odden, NRK, Odden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 2000, unge, festari , Frognerparken
NRK - 20 aug 21 kl. 22:00

2000 som festar i Frognerparken

Opp mot 2000 personar festar i Frognerparken i Oslo, skriv politiet på Twitter. – Mange av dei er rusa ungdommar under 18 år. Vi oppfordrar foreldre til å hente heim sine mindreårige som er i parken, skriv politiet..

NRK - 20 aug 21 kl. 22:00

2000 som fester i Frognerparken

Politiet melder at de er i Frognerparken i Oslo med flere enheter i forbindelse ordensforstyrrelser og slagsmål. Opp mot 2000 personer fester i parken, ifølge politiet, og mange av dem er mindreårige. Politiet ber foreldre hente hjem sine mindreårige barn dersom de vet at de er i Frognerparken nå.

NRK - 19 aug 21 kl. 05:41

Politiet avslutta fleire festar

Vest politidistrikt melder om ei natt tilsvarande den i går: Ingen alvorlege hendingar eller ulukker, men mange klager på støy og høg musikk. – Me har avslutta fleire festar, melder politiet på Twitter. Etter kl 02.

VG - 20 aug 21 kl. 23:04

2000 festet i Frognerparken

FROGNERPARKEN (VG) I løpet av kvelden har det vært tilløp til flere slagsmål. Politiet er nå på stedet..

NRK - 21 aug 21 kl. 00:53

Roligere i Frognerparken

Oslo-politiet melder at festingen i Frognerparken der opptil 2000 ungdommer var samlet, er i ferd med å løse seg opp. Det ble meldt om slåsskamper, men ingen er pågrepet eller skadet. Like etter midnatt meldte patruljene på stedet at festen var i ferd med å avta og at folk var på vei ut av parken, opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen til NTB..

Aftenposten - 18 maj 21 kl. 05:55

To skadd etter slagsmål i Frognerparken

To unge menn er skadd, sannsynligvis med kniv, etter et slagsmål i Frognerparken i Oslo mandag kveld..

Aftenposten - 18 maj 21 kl. 05:55

To skadet etter slagsmål i Frognerparken

To unge menn er skadet, sannsynligvis med kniv, etter et slagsmål i Frognerparken i Oslo mandag kveld..

NRK - 17 maj 21 kl. 22:30

Voldshendelse i Frognerparken

To personer skal være skadd etter en voldshendelse i Frognerparken i Oslo. Det opplyser operasjonsleder Per Ivar Iversen i Oslo politidistrikt til NRK. Det skal ha blitt brukt et stikkvåpen.

Dagbladet - 18 aug 21 kl. 19:21

Kjørte i Frognerparken: - Førerkortet beslaglagt

Tirsdag kveld kjørte en grå bil rundt i Frognerparken i Oslo. Politiet har beslaglagt førerkortet til føreren..

NRK - 22 aug 21 kl. 01:08

Mye folk i Frognerparken

Politiet i Oslo melder at det også i kveld har vært mange feststemte personer i Frognerparken, og at flere personer lagde «bråk og uhyggelig stemnin»g. Politiet har vært på stedet med flere patruljer og ordnet opp, og nå er det rolig i parken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt