NRK > Nyheter

Friday, 17 September, 02:27

NRK - 06 jun 21 kl. 05:44

20-åring overfalt og slått

En mann i 20-årene ble overfalt og slått av to personer ved Lier natt til søndag. Fornærmede klaget over svekket hørsel etter slaget. Politiet har pågrepet en mann i 30-årene som er siktet for hendelsen, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lier, Sør, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 20-åring, overfaltog , slått
NRK - 24 mar 21 kl. 22:44

14-åring overfalt av gutegjeng

En 14-åring blei overfalt, sparka og slått av ei gruppe på rundt 10 jamnaldrande gutar på Eidsvoll onsdag kveld, ifølgje politiet. Politiet fekk melding om angrepet på Dal i Eidsvoll kommune klokka 19.25..

NRK - 11 mar 21 kl. 03:14

Kvinne overfalt av fremmed mann

Politiet etterforsker en hendelse på Moen i Måselv i Troms onsdag kveld, da en kvinne meldte at hun hadde blitt overfalt i sitt eget hjem av en ukjent mann. Hun fikk risp av en kniv, men fikk mannen ut, melder Troms politidistrikt på Twitter..

NRK - 15 mar 21 kl. 17:28

Pågrepet for overfall på politimann

To menn er pågrepet og siktet for å ha overfalt politibetjenten Brian Sicknick under opprøret i Washington 6. januar. Sicknick fikk skader og døde dagen etter at Kongressen ble stormet, men myndighetene vet fortsatt ikke hva som forårsaket dødsfallet.

NRK - 17 maj 21 kl. 22:01

Personer skal ha overfalt en person

Tre personer skal ha overfalt en person i Trondheim. Ingen av partene er på stedet nå, melder politiet på Twitter..

NRK - 08 jul 21 kl. 10:42

Erdogan-kritiker angrepet

En tyrkisk journalist og kritiker av president Recep Tayyip Erdogan ble onsdag overfalt utenfor hjemmet sitt i Berlin. Journalisten Erk Acarer sier i en video han har lagt ut på Twitter at angrepet skjedde sent onsdag kveld. Politiet i Berlin har bekreftet at flere personer overfalt Acarer i Rudow-distriktet i byen.

Aftenposten - 12 aug 21 kl. 16:14

17 kvinner fulgt etter og overfalt i Oslo siden mai. Nå oppfordrer politiet folk til å være ekstra forsiktige.

Hittil er to personer pågrepet og siktet for fire saker etter at 17 kvinner er blitt fulgt etter og overfalt på nattetid….

NRK - 12 aug 21 kl. 16:41

17 kvinner fulgt etter og overfalt

Siden mai har 17 unge kvinner har blitt fulgt etter og overfalt i Oslo. Det skriver Aftenposten. Hittil er to personer pågrepet og siktet for fire saker.

VG - 28 aug 21 kl. 19:49

22-åring overfalt på vei hjem: – Jeg var heldig som hadde vitner i nærheten

Et av ofrene som har anmeldt overfall i Oslo de siste månedene, sier at hendelsen preger henne. Nå har den kvinnelige studenten (22) flere råd til andre unge som beveger seg i sentrum..

NRK - 12 jul 21 kl. 06:19

Fleire slåsskampar i Bergen i natt

Fleire barka saman i ulike slåsskampar i Bergen natt til mandag. – Ingen er alvorleg skadd, seier operasjonsleiar i Vest politidistrikt, Ole Ronny Olsen. To personar vart køyrd til legevakt for sjekk etter slåsskamp med Brann stadion.

NRK - 26 jul 21 kl. 14:57

Person slått med jernstang

En person som var involvert i en slåsskamp ved Borkedalen i Lillesand ble blant annet slått med jernstang og kjøres til legevakt av politiet. Flere personer var involvert i slåsskampen, men gikk hver til sitt da politiet ankom stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Franskmann tiltalt i folkemord

En franskmann i 70-årene er tiltalt for å ha vært involvert i folkemordet i Rwanda i 1994, opplyser franske antiterrormyndigheter. Mannen, Isaak Kamali, ble født i Rwanda, men har siden fått fransk statsborgerskap. Han har vært på radaren til de franske myndighetene siden 2009, og tiltales nå for folkemord og forbrytelser mot menneskeheten.

NRK - 1 time siden

To menn siktet for drap på reporter

To menn er siktet for drapet på den nordirske journalisten Lyra McKee, som ble skutt og drept da hun dekket opptøyer i Derry i 2019. 29 år gamle McKee var ansett som en av Nord-Irlands mest lovende journalister, skriver The Guardian. Ekstremistgruppen New IRA påtok seg ansvaret for drapet, melder NTB.

NRK - 1 time siden

3000 helsearbeidere suspendert

Frankrike har suspendert 3000 helsearbeidere uten lønn for å ha nektet å la seg vaksinere mot koronaviruset. Helseminister, Olivier Véran, opplyser at helsearbeidere har blitt varslet skriftlig før regjeringen fastsatte fristen om å ha minst en dose. I juli fortalte president Emmanuel Macron personal på sykehus, alders- og omsorgsboliger og ansatte i brannvesenet at de hadde frem til 15.

NRK - 1 time siden

«Ny» tegning av Van Gogh oppdaget

En blyanttegning av en eldre mann, som sitter med hode i hendene, har blitt identifisert som et verk av Vincent van Gogh, skriver The Guardian.Tegningen har vært i privat eierskap siden 1910, og vises nå frem på et museum i Amsterdam. Seniorforsker ved Van Gogh museet i Amsterdam sier det er en spektakulær oppdagelse fra den tiden kunstneren bodde i Haag.

NRK - 1 time siden

Beboere evakuert fra blokk

Beboere fra en blokk i Strømmen ble evakuert på grunn røykutvikling fra en leilighet. Brannvesenet har kontroll på det hele, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Alt vel med romturistene

Alt er vel med de fire sivile romturistene som onsdag ble skutt opp fra Florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX, ifølge selskapet. Mannskapet er «friske, fornøyde og hviler», heter det i en uttalelse torsdag, den første siden avreisen fra Cape Canaveral kvelden i forveien. De fire amerikanerne har «reist 5,5 ganger rundt jorden, fullført den første runden med vitenskapelige undersøkelser, og nytt et par måltider» før de gikk til sengs, heter det videre.

NRK - 2 timer siden

982 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 982 koronasmittede i Norge. Det er 647 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 1.

NRK - 2 timer siden

Fordømmer deflin-drapene

Regin Jacobsen som er laksedirektør på Færøyene fordømmer drapet på over 1400 delfiner som fant sted sist søndag, skriver DR. Han understreker at selskapet hans, som selger oppdrettslaks til hele verden, ikke hadde noe med hendelsen søndag å gjøre. Men opplever at bildene av slaktede delfiner som har gått verden rundt er et økende press.

NRK - 3 timer siden

Holder testament hemmelig i 90 år

En domstol har bestemt at avdøde prins Philips testamente skal forsegles for offentligheten i 90 år for å beskytte verdigheten til hans kone dronning Elizabeth. Testamenter er vanligvis offentlige dokumenter i Storbritannia, men det gjelder altså ikke prins Philips. Det forsegles etter pålegg fra High Court i London, noe som er kutyme for kongefamiliens testamenter.

NRK - 3 timer siden

Ny leder for Videnskaps-Akademi

Lise Øvreås ble torsdag valgt som ny leder av Det Norske Videnskaps-Akademi (DNVA) etter Hans Petter Graver. Hun er valgt for perioden 2022–2024. Øvreås er professor i geomikrobiologi ved Universitetet i Bergen (UiB) og direktør for UiBs senter for bærekraftig hav, Ocean Sustainability Bergen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt