E24 > Økonomi

Thursday, 28 March, 11:48

E24 - 28 jan 21 kl. 20:41

1 av 3 reiselivsbedrifter frykter konkurs

En ny undersøkelse fra Virke viser at 7 av 10 ansatte i reiselivet er permittert. Leder Astrid Bergmål i Virke Reiseliv ber regjeringen om å ta en større del av regningen. – Disse tallene burde ryste politikerne, sier hun..
Les mer på E24


Les mer om:
Virke, Astrid Bergmål, Virke Reiseliv

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 1 av 3 reiselivsbedrifter, frykter, konkurs
NRK - 12 maj 23 kl. 09:17

Venter ekstra mange utenlandske turister

Ifølge NHO reiseliv ser sommeren lovende ut for mange reiselivsbedrifter. Den svake kronen er årsaken. – At flere enn 6 av 10 melder om enda flere bookinger eller samme nivå som i fjor er helt fantastisk med tanke på at fjorårets sommer ble svært bra, sier Kristin Krohn Devold, administrerende direktør i NHO Reiseliv.

Klartale - 14 mar 23 kl. 12:30

Amerikansk bank-konkurs skaper uro

Tre amerikanse banker er konkurs, skriver avisa Aftenposten. Konkurs betyr at en bedrift ikke kan betale det de skylder.Børsene i verden følger ofte børsene i USA.

NRK - 20 maj 21 kl. 08:19

NHO Reiseliv: Krise for næringen

Nær seks av ti reiselivsbedrifter tror det vil ta mer enn ett år å komme tilbake til normalen, ifølge NHOs medlemsundersøkelse. – Vi står fortsatt midt i en alvorlig krise, men nå er tiden inne for å se på hvordan vi skal komme oss videre og hvilke muligheter vi har i fremtiden, sier reiselivsdirektør Kristin Krohn Devold i NHO, i en pressemelding. Det er nedgang i antall bedrifter som frykter konkurs, fra 40 til 35 prosent.

NRK - 17 okt 22 kl. 23:43

1 av 5 småbedrifter frykter konkurs

1 av 5 bedrifter frykter konkurs, og 43 prosent tror det blir en tøff vinter. Pessimismen er på sitt høyeste siden finanskrisen i 2008. det viser en undersøkelse blant medlemmene av Interesseorganisasjonen for små og mellomstore bedrifter, SMB Norge.

NRK - 01 jun 22 kl. 09:29

Sterk vekst i inkasso- og konkurssaker

I mai gikk 261 selskaper konkurs i Norge, 19 prosent flere enn i samme måned i fjor. Både inkassosakene og konkursene blir mer alvorlige, viser nye tall. Tallene fra Fair Groups inkassostatistikk viser at både inkassosakene og konkursene blir større og mer alvorlige.

Klartale - 01 jun 22 kl. 10:05

Flere bedrifter sliter med å betale for seg

Så langt i år har 1.204 selskaper gått konkurs i Norge. Bare i mai skjedde det med 261 selskaper.

Klartale - 05 jul 22 kl. 08:59

SAS søker beskyttelse mot konkurs

Flyselskapet SAS sliter for tiden. Mandag streiket rundt 900 piloter som følge av uenighet om lønn. Tirsdag sa de at de har søkt konkurs-beskyttelse i USA.

NRK - 01 sep 22 kl. 07:10

Fleire bedrifter gjekk konkurs i august

I august gjekk 215 selskap konkurs i Noreg. Det er 52 prosent fleire samanlikna med august i fjor. I serveringsbransjen vart talet på konkursar nesten dobla.

NRK - 01 feb 23 kl. 08:16

355 norske selskaper konkurs i januar

I årets første måned gikk 355 norske selskaper konkurs. Det er en økning på 60 prosent fra januar i fjor. Det skriver inkassoselskapet Fair Group i en pressemelding.

NRK - 02 okt 23 kl. 08:22

Yrkesskadde får penger tross konkurs

Alle yrkesskadde nordmenn som ble ofre for konkursen i det danske forsikringsselskapet Alpha Insurance skal få pengene de har krav på. Regjeringen setter av 90 millioner kroner til yrkesskadde ofre etter Alpha-konkursen i neste års statsbudsjett, bekrefter finansminister Trygve Slagsvold Vedum til NRK. – De som kom i ulykka i 2018 da selskapet gikk konkurs, får penger.

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Hva skal vi med alt gullet?

Bør ansvarlige investorer ekskludere alt som ikke er nyttig? I så fall kan vi jo begynne med gull..

E24 - 2 timer siden

Etter 62 år er det slutt for Tysklands postfly

Natt til torsdag tok det siste innenriksflyet til Deutsche Post av fra Berlin for å fly til Stuttgart. Etter 62 år skal ikke lenger posten flys innenlands..

E24 - 3 timer siden

Aker Carbon Capture selger 80 prosent av selskapet til SLB

Får betalt 4,12 milliarder kroner for aksjene..

E24 - 4 timer siden

Forlik i rettskrangel mellom Disney og Florida

Disney og Florida har inngått forlik i en krangel som startet da Disney protesterte mot et forbud mot å undervise om seksualitet og legning i skolen..

E24 - 4 timer siden

Slik kan dere unngå hyttekrangel: – Kan føre til full splittelse

Hva når den ene vil oppgradere, og den andre ikke vil? Hva når nevøen har hatt fest og innboet er halvt rasert? Hva når pappas gyngestol plutselig er blitt malt blå?

E24 - 4 timer siden

Eggkrisen tar av: – En gradvis forverring

Slukker påskemorgen fortsatt sorgen – uten egg til frokost?.

E24 - 5 timer siden

Analyse: Over 4.500 bedrifter i fare for konkurs

Konkursrisikoen øker i nesten alle bransjer, ifølge analyseselskap..

E24 - 13 timer siden

Equinor inngår fagforeningsavtale i USA

Equinor har signert en fagforeningsavtale knyttet til South Brooklyn-basen, som skal forsyne havvindprosjektet Empire Wind utenfor New York..

E24 - 21 timer siden

Wall Street bryter tapsrekke etter sluttspurt: Dow Jones markant opp

New York-børsen styrket seg utover kvelden onsdag..

E24 - 15 timer siden

Påskestreik blant Lufthansa-ansatte avverget

Det tyske flyselskapet Lufthansa har kommet til en enighet med fagforeningen Verdi som avslutter en lengre arbeidskonflikt om bedre lønn for bakkemannskapene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com