NRK > Nyheter

Monday, 15 August, 06:38

NRK - 26 jun 22 kl. 18:52

19-åringene Marte og Tor Martin døde i ulykke i natt

Politiet frigir navnet på de to 19-åringene som døde i en MC-ulykke på riksvei 450 mellom Oltedal og Dirdal i natt. Det var Marte Lima Espeland og Tor Martin Oltedal som omkom. Navnene frigis i samråd med de pårørende, skriver politiet i en pressemelding. Ulykken har, sammen med en ulykke i Bardu der to omkom, fått vegdirektør Ingrid Dahl Hovland til å kalle inn til krisemøte med en rekke aktører innen trafikksikkerhetsfeltet..
Les mer på NRK


Les mer om:
MC, Oltedal, Dirdal, Marte Lima Espeland, Tor Martin Oltedal, Bardu, Ingrid Dahl Hovland, Marte, Tor Martin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 19-åringene, Marteog , Tor, Martin, dødei , ulykkei , natt
Klartale - 27 maj 22 kl. 06:00

Skal 16-åringene få stemme?

Om ett år er det nytt lokalvalg i Norge. Da vil folk i hele Norge kunne få påvirke hvem som bestemmer der de bor.Men det er regler i Norge for hvem som får stemme ved stortingsvalg og lokalvalg.

NRK - 19 jul 22 kl. 15:57

Metanol kan være årsaken til 21 dødsfall på bar i Sør-Afrika

Det giftige kjemikaliet metanol er funnet i kroppen til alle de 21 tenåringene som døde på en bar i Sør-Afrika i juni. Sørafrikanske myndigheter venter fortsatt på et endelig svar på om metanol kan være årsaken til at tenåringene mistet livet. Tidligere har myndighetene sagt at de mistenker at de kan ha blitt forgiftet av noe de spiste, drakk eller røykte.

NRK - 21 mar 22 kl. 10:39

Journalist og forfatter Tor Strand er død

Journalist og forfatter Tor Strand er død, 85 år gammel. Strand døde etter lengre tids sykdom, opplyser familien. Tor Strand var ansatt i NRK fra 1960.

VG - 26 jun 22 kl. 11:08

MC-ulykken i Rogaland: – Fryktelig trist o

Det var Marte Lima Espeland (19) og Tor Martin Utvik (19) som omkom etter en MC-ulykke i Rogaland natt til søndag..

VG - 26 jun 22 kl. 11:08

MC-ulykken i Rogaland: – Fryktelig trist

Det var Marte Lima Espeland (19) og Tor Martin Utvik (19) som omkom etter en MC-ulykke i Rogaland natt til søndag..

NRK - 08 mar 22 kl. 13:34

Regjeringen foreslår strengere lov om trakassering

Arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen (Ap) vil endre arbeidsmiljøloven for å hindre trakassering på arbeidsplasser. Forslaget ble sendt på høring tirsdag, på kvinnedagen 8. mars.

NRK - 14 mar 22 kl. 18:59

Mjøs Persen skal ha ukentlige Ukraina-møter med kommunene

Arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen holder torsdag det første av det som skal bli ukentlige møter med kommunene om ukrainske flyktninger. Bosetting, kartlegging og integrering er tema. – Skal vi lykkes med å integrere dem som nå har måttet flykte fra landet sitt, er vi avhengig av et godt samarbeid mellom stat og kommuner, sier arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen (Ap)..

Dagbladet - 21 mar 22 kl. 05:44

Ultralyden ga Marte hennes livs sjokk

I tre måneder gledet Marte Hjellum Jensen (26) seg over livet hun trodde spiret i magen. Så fikk hun vite at den var full av svulster..

NRK - 03 maj 22 kl. 10:46

Marte Olsbu Røiseland fortsetter karrieren

Det bekrefter hun på Instagram tirsdag formiddag. Der skriver hun på tysk: – Mannen min skal til Tyskland. Da har jeg ikke noe valg – vi skal rocke VM i Oberhof.

NRK - 03 jun 22 kl. 12:17

Ber arbeidsgiverne ansette ukrainere

Mange bedrifter har et skrikende behov for arbeidskraft. Nå ber arbeidsminister Marte Mjøs Persen arbeidsgiverne om å ansette ukrainske flyktninger. – Det er flere tusen ukrainske flyktninger over hele landet som kan bidra, og som ønsker å bruke sin kompetanse.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 8 timer siden

Fire personer til sykehus etter båtkollisjon

Fire personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. To båter kolliderte, den ene med seks personer i og den andre med én.

NRK - 45 minutter siden

Høy rente på kriselån til SAS

Lånet på 6,7 milliarder kroner som skal holde SAS på vingene gjennom konkursbeskyttelsen, kan ende med pris på nesten 1,6 milliarder kroner. Det viser en en gjenomgang av låneavtalen som Dagens Næringsliv har gjort. Natt til søndag offentliggjorde SAS at det hadde fått tilsagn om et lån på 700 millioner dollar fra amerikanske Apollo Global Management..

NRK - 1 time siden

Krever at Russland gir tilbake atomkraftverk

42 land, blant dem Norge, krever at Russland umiddelbart overlater kontrollen over det okkuperte atomkraftverket Zaporizjzja til Ukraina. – Utplasseringen av russiske militærstyrker og våpen på atomkraftverkets område er uakseptabelt, står det i en uttalelse fra de 42 landene. Kravet er fremsatt på vegne av EU, samt USA, Storbritannia, Norge, Australia, Japan, New Zealand og en rekke andre land.

NRK - 2 timer siden

Tyveri fra gullsmedforretning i Drammen

Politiet har rykket ut etter melding om grovt tyveri i fra en gullsmedforretning i Drammen. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Fra stedet er det observert to biler som har kjørt av gårde.

NRK - 3 timer siden

Tolv skadd i bussulykke i Bulgaria

Tolv barn og voksne ble skadd da en buss fra Serbia kjørte av veien og veltet i ei grøft sør i Bulgaria søndag kveld. Åtte barn og fire voksne ble sendt til sykehus, noen av dem med alvorlige skader, opplyser innenriksdepartementet i Bulgaria. Øvrige som var i bussen ble undersøkt og fikk nødvendig hjelp på stedet.

NRK - 4 timer siden

Økonomisk vekst i Japan etter gjenåpning

Japans økonomi vokste i årets andre kvartal etter at regjeringen hadde fjernet koronabegrensninger på næringslivet. Verdens tredje største økonomi vokste 0,5 prosent i andre kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Det viste offisiell statistikk som ble lagt fram mandag.

NRK - 4 timer siden

Mopedfører skadd i ulykke i Stavanger

En mann undersøkes av helsepersonell på stedet etter at en moped kjørte av veien i Kvernevik i Stavanger natt til mandag. Ifølge Sør-Vest politidistrikt framstår ulykken på Madla som en singelulykke, der føreren av en moped har kjørt av veien. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.

NRK - 6 timer siden

To drept i angrep i Pakistan

To soldater er drept og en såret i et angrep i provinsen Balutsjistan sørvest i Pakistan, opplyser hæren i landet. Den sårede var en offiser som ble truffet under tung skuddveksling med angriperne etter at angrepet deres var slått tilbake. Angriperne ble deretter jaget opp i fjellene, står det i en uttalelse fra hæren søndag.

NRK - 7 timer siden

Beskylder hæren i Burkina Faso for massedrap

To lokale menneskerettighetsgrupper beskylder Burkina Fasos militære for å ha massakrert 40 sivile nord i det voldsherjede landet. Regjeringen avviser anklagen. Kollektivet mot immunitet og stigmatisering (CISC) sier at det ble funnet over 40 bakbundne lik med bind for øynene på veien mellom Taffogo og Bouroum i nord, og at angriperne var militære kledd i svart.

NRK - 8 timer siden

Seks personer til sykehus etter båtkollisjon

Seks personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. – Seks personer fra en av båtene er fraktet til Stavanger Universitetssykehus for behandling.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com