NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 21:49

NRK - 24 jun 23 kl. 23:08

18 norske medaljer i Special Olympics

Norske turnere forsynte seg grovt av medaljebordet under Special Olympics i Berlin lørdag. Seks gull, sju sølv og fem bronse ble fasiten. Victor Goiziou-Andersen fra Bærum tok tre gull og fire sølv i turnhallen i den tyske hovedstaden. Han endte med gull i hopp, skranke, bøylehest og frittstående, mens det ble sølv i svingstang, ringer og all-around. Lise Møgster fra Øygarden stakk av med gull i all-around, skranke og hopp.
Les mer på NRK


Les mer om:
Special Olympics, Berlin, Goiziou-Andersen, Bærum, Møgster, OL, Norges Idrettsforbund, Hylland, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 18 norske, medaljeri , Special, Olympics
Klartale - 20 jun 23 kl. 08:39

Hun tok gull, sølv og bronse

– Jeg fikk gull, jeg klarte det. Det sa Sofia Mathisen på 16 år etter å ha vunnet gull under Special Olympics mandag. Hun var en av mange som har reist til Berlin som å konkurrere.

VG - 24 jun 23 kl. 23:03

Medaljedryss for norske turnere i Special Olympics

Norske turnere forsynte seg grovt av medaljebordet under Special Olympics i Berlin lørdag. Seks gull, sju sølv og fem bronse ble fasiten..

VG - 19 jun 23 kl. 17:15

Fjeldengen tok Norges første gull i Special Olympics

Julie Adele Fjeldengen fra Skjeberg tok gull i rytmisk gymnastikk all-around under Special Olympics i Berlin mandag..

VG - 25 jun 23 kl. 13:44

Rundt 330.000 publikummere har sett Special Olympics

Hele 330.000 mennesker har vært til stede i løpet av de åtte dagene med Special Olympics i Berlin..

VG - 21 jun 23 kl. 19:03

Norsk gull og sølv i svømming i Special Olympics

Bryne-jenta Stina Nygård gikk til topps under svømmekvinnenes 200 meter fri, mens Max Johannes Bernes fra Oslo sikret sølvmedalje på samme distanse..

Aftenposten - 29 jun 23 kl. 19:26

Vant gull: - Helt vilt

Julie Wikdahl ble en del av en norsk storeslem i Special Olympics da hun tok gull i judo..

Klartale - 06 mar 23 kl. 09:32

Enda ei helg med mange medaljer

Norge er et av verdens beste land på ski. Det beviser utøverne hver vinter.I helgen var siste del av verdens-mesterskapet (VM) på ski.

Klartale - 27 feb 23 kl. 16:30

Slik har det gått med Norge i VM i ski

Det er verdens-mesterskapet (VM) i ski. Utøverne konkurrerer i nordiske grener. Grenene er langrenn, hopp og kombinert.

Klartale - 25 aug 23 kl. 16:30

Fikk pris for innsatsen deres i idretten

Trysil-Knutprisen deles ut av lokalt næringsliv og politikere fra Hedmark. Juryen ledes av tidligere Sigbjørn Johnsen. Han er statsråd for Arbeiderpartiet.

VG - 14 nov 23 kl. 17:05

Medaljer er ikke det viktigste

Ingvild Flugstad Østberg (33) har skapt mange magiske øyeblikk. Spørsmålet er når prisen blir for høy i jaget etter enda flere medaljer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 30 minutter siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 45 minutter siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 1 time siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.

NRK - 1 time siden

Netanyahu: – Bakkeoperasjonen er nødvendig

Under lørdagens pressekonferanse seier Israels statsminister Benjamin Netanyahu at krigen held på fram til alle «måla våre er oppnådde.» – Bakkeoperasjonen er nødvendig for å oppnå måla våre, nemleg å få tilbake gislane og eliminera Hamas. Under pressekonferansen las han opp fleire av namna til dei gislane som til nå har vorte sloppne fri.

NRK - 2 timer siden

Al Jazeera: Hamas sier de siste gislene er tilknyttet det israelske militære

Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang. Denne beslutningen er endelig.

NRK - 2 timer siden

Røykutvikling i leilegheitskompleks i Haugesund – under kontroll

Innsatsleiar melder om kontroll på staden etter meldingar om røykutvikling i eit leilegheitskompleks i Strandgata i Haugesund. Evakuering pågår, skeriv politiet på X. Det skal vera snakk om eit leilegheitskompleks med butikkar i fyrste etasje og bustadar i dei øvre etasjane, opplyser vaktleiar Svein Nesse ved Rogaland brann og redning.

NRK - 2 timer siden

Al Jazeera: Hamas vil ikke løslate flere gisler før krigen er over

Hamas vil ikke løslate flere gisler i bytte mot fanger i Israel før krigen i Gaza er over, sier en Hamas-leder til Al Jazeera. Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang.

NRK - 1 time siden

Budsjettforhandlingene fortsetter

Ap, Sp og SV fortsetter forhandlingene om neste års statsbudsjett. NTB får lørdag kveld opplyst fra begge sider at det ikke ligger an til at budsjettavtalen blir presentert lørdag kveld..

NRK - 2 timer siden

Evakuerer leilegheitskompleks etter brann i Haugesund

Det kjem røyk ut frå eit leilegheitskompleks i Strandgata i Haugesund. Evakuering pågår, skriv politiet på X. Det skal vera snakk om eit leilegheitskompleks med butikkar i fyrste etasje og bustadar i dei øvre etasjane, opplyser vaktleiar Svein Nesse ved Rogaland brann og redning.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com