NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 21:50

NRK - 30 jun 21 kl. 22:06

182 nye graver funnet i Canada

Ytterligere 182 umerkede graver er funnet ved en tidligere kostskole i Canada. Dette er det tredje store funnet siden slutten av mai. Det kommer etter at levningene av 215 barn ved en tidligere kostskole i provinsen British Columbia ble funnet i mai. Forrige uke ble levningene av 751 personer, de fleste barn, funnet i umerkede graver ved en annen tidligere kostskole i Canada. Canadiske urbefolkningsgrupper har bedt myndighetene om å granske alle landets tidligere skoler for urfolk etter at det for noen uker siden ble funnet en massegrav med levninger..
Les mer på NRK


Les mer om:
Canada, British Columbia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 182, nye, graver, funneti , Canada
NRK - 14 jul 21 kl. 00:19

182 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 182 koronasmittede i Norge. Det er 45 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 169 koronasmittede per dag.

VG - 24 jun 21 kl. 14:12

Blink-182-stjernen åpner opp om kreftdiagnose: – Jeg er redd

Den 49 år gamle artisten Mark Hoppus fra Blink-182 delte nyheten på Instagram..

NRK - 24 jun 21 kl. 03:57

Nytt gravfunn i Canada

Hundrevis av umerkede graver er avdekket på et tidligere skoleområde i den sørlige delen av Canada. Antallet graver er ikke spesifisert, men funnet på den tidligere Marieval Indian Residential School i provinsen Saskatchewan er det største i landet til nå, melder CBC og Global News. Detaljer rundt funnet blir lagt fram torsdag morgen lokal tid, ifølge canadiske medier.

Aftenposten - 24 jun 21 kl. 18:38

715 funnet i umerkede graver – de fleste trolig barn

Levningene av 751 mennesker er funnet Canada, i umerkede graver ved en nedlagt skole for urfolk..

VG - 02 apr 21 kl. 06:07

Brasil: Tømmer graver for å få plass til nye coronaofre

SÃO PAULO/OSLO (VG) I Brasil hasteåpnes nå gamle graver for å få plass til coronadøde. På kirkegården Vila Formosa slåss gribber rundt de åpnede gravene..

NRK - 01 nov 21 kl. 14:07

– Handle for å redde menneskeheten

FNs generalsekretær António Guterres sier under klimatoppmøtet at COP26 må handle for å «redde menneskeheten». FN-sjefen ønsker sterkere innsats, spesielt fra G20-landene. – Vi graver våre egne graver.

NRK - 01 nov 21 kl. 14:07

– Må handle for å redde menneskeheten

FNs generalsekretær António Guterres sier under klimatoppmøtet at COP26 må handle for å «redde menneskeheten». FN-sjefen ønsker sterkere innsats, spesielt fra G20-landene. – Vi graver våre egne graver.

VG - 24 jun 21 kl. 17:57

Levningene av 761 personer funnet ved tidligere skoleområde i Canada

Levningene av 761 personer, de fleste barn, er funnet i umerkede graver ved en tidligere kostskole i Canada, opplyser en urfolksgruppe..

VG - 21 maj 21 kl. 21:56

Smitteeksplosjon i Kristiansand: Nå får kommunen kritikk etter heftig fyrverkerishow

KRISTIANSAND (VG) De tre siste dagene er det registrert 182 nye smittede i Kristiansand, av dem er 105 russ. Nå får kommunen flengende kritikk for å ha holdt et heftig fyrverkerishow, som trakk store folkemengder til sentrum..

VG - 21 maj 21 kl. 21:56

Smitteeksplosjon i Kristiansand: Kommunen kritiserer for fyrverkerishow

KRISTIANSAND (VG) De tre siste dagene er det registrert 182 nye smittede i Kristiansand, 105 av dem russ. Nå får kommunen flengende kritikk for å ha holdt et heftig fyrverkerishow, som trakk store folkemengder til sentrum..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt