NRK > Nyheter

Onsdag, 16 Juni, 03:08

NRK - 05 feb. 21 kl. 19:00

180 reddet opp av Ocean Viking

Redningsskipet Ocean Viking reddet fredag opp 180 personer fra en overfylt båt som forsøkte å forlate krigsherjede Libya. Dermed har skipet hentet opp 420 de siste dagene..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ocean Viking, Libya

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 180, reddet, oppav , Ocean, Viking
NRK - 04 feb. 21 kl. 13:11

Ocean Viking reddet 120 mennesker

Redningsskipet Ocean Viking reddet torsdag morgen 121 mennesker, inkludert 19 kvinner og to barn, fra en overfylt oppblåsbar båt utenfor kysten av Libya, opplyser SOS Méditerranée. Da Ocean Viking kom til stedet, hadde flere personer falt i sjøen..

NRK - 27 mars 21 kl. 06:29

180 land forplikta på vaksinedeling

180 av FNs 193 medlemsland har forplikta seg til å sørge for ein rettvis tilgang til koronavaksinar. Mange land har framleis ikkje fått koronavaksinar. Dei 180 FN-landa er samde om at det trengst «global solidaritet og multilateralt samarbeid»..

NRK - 24 jan. 21 kl. 20:47

«Ocean Viking» får komme til havn

Det norskeide redningsskipet «Ocean Viking» har fått tillatelse til å gå til kai på Sicilia. Om bord er 373 mennesker som er plukket opp i Middelhavet, blant dem 131 enslige mindreårige. Skipet legger til i Augusta på Sicilia i morgen, melder DPA..

NRK - 25 feb. 21 kl. 08:54

SAS vil gjenåpne 180 ruter

SAS forbereder seg på å gjenåpne 180 ruter i Skandinavia og Europa til sommeren, ifølge en børsmelding. Selskapet tror vaksinering vil føre til at reiserestriksjoner lettes mot sommeren, men at etterspørselen ikke tar seg skikkelig opp før i 2022..

NRK - 24 jan. 21 kl. 08:01

Sju gruvearbeidere reddet i Kina

Totalt sju gruveabeidere er reddet søndag reddet ut av en gullgruve i Kina, melder den statlige kringkasteren CCTV. 22 gruvearbeidere har vært fanget i to uker, men har fått sendt inn mat. Man regner med å få reddet ytterligere tre arbeidere snart..

NRK - 08 mars 21 kl. 01:36

107 migranter reddet ved Kanariøyen

Den spanske kystvakten har reddet 107 migranter fra båter utenfor Kanariøyene i helgen, opplyser myndighetene. Lørdag ble 56 reddet ved Tenerife, mens 51 ble reddet ved Gran Canaria søndag. Så langt i år har 23.

E24 - 04 feb. 21 kl. 06:00

Ocean Yield-aksjonærene bør holde øynene lukket til 2020-regnskapet er fordøyd

Med en siste opprydding i regnskapene til Ocean Yield i fjerde kvartal, kan kanskje traustheten komme tilbake..

NRK - 09 feb. 21 kl. 17:17

Smitta migrantar på Ocean Viking

Fleire av dei 422 migrantane som har vorte redda av Ocean Viking i Middelhavet er koronasmitta, opplyser organisasjonen SOS Méditerranée. Italienske helsestyresmakter testa dei om bord måndag, og 49 av testane var positive..

E24 - 07 mai 21 kl. 11:25

Analytiker anbefaler å dumpe Northern Ocean etter riggvraking

Kepler Cheuvreux vraker kjøpsanbefalingen på Northern Ocean. Aksjen har stupt over 40 prosent etter at selskapet mistet viktig kontrakt for ulykkesrigg..

E24 - 10 juni 21 kl. 07:49

Ocean Suns flytende solkraftverk alvorlig skadet

Et flytende solkraftverk som Ocean Sun har bygget for Statkraft i Albania er alvorlig skadet etter en hendelse, og er delvis under vann..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Bilbombe ved militærbase i Colombia

23 mennesker er skadd etter at en bilbombe fikk av ved en militærbase i den colombianske byen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Byen ligger på landets østre grense mot Venezuela. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et «feigt terrorangrep», skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

- Vil legge press på Berg

Flere eksperter tror byrådsleder Raymond Johansen ikke kommer til å stille kabinettspørsmål, men legger et press på Berg for at hun skal trekke seg. Professor i statsvitenskap Harald Baldersheim mener at uttalelsen om at Johansen har full tillit til byråd Berg, er et typisk statsministersvar. Baldersheim mener det er lite trolig at det blir et kabinettsspørsmål, og at det heller blir lagt indirekte press på Berg til å gå av selv, skriver Dagsavisen..

NRK - 1 time siden

Bilbombe mot militærbase i Colombia

I Colombia er 23 mennesker skadd, etter at en bilbombe gikk av ved en militærbase i grensebyen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et feigt terrorangrep, skriver Reuters. Det skal være både militære og sivile ofre..

NRK - 1 time siden

Ryanair: – Minsk løy til piloten

Ryanair-sjefen mener hviterussiske luftfartsmyndigheter løy til piloten da et Ryanair-fly landet i Minsk med en regimekritisk journalist om bord. Da piloten fikk vite om en påstått bombetrussel mot flyet, ville han snakke med Ryanair. Da fikk han beskjed om at flyselskapet ikke tok telefonen.

NRK - 2 timer siden

Ekspert tror ikke på stort utbrudd

Risikoen for en ny smittebølge i Norge i sommer er liten, til tross for lokale utbrudd av delta-varianten, sier immunolog Gunnveig Grødeland. De siste dagene har delta-varianten dukket opp flere steder i landet..

NRK - 2 timer siden

Bidens oljestans blokkeres

President Joe Bidens ordre om midlertidig stans i ny olje- og gassleting på føderal grunn har blitt blokkert av en føderal dommer i Louisiana. Avgjørelsen kom etter et søksmål fra embetsfolk i 13 delstater, ledet an av republikaneren Jeff Landry. Letingen ble stanset 27.

NRK - 2 timer siden

Nye luftangrep i Gaza og Israel

Israel har rettet nye luftangrep mot Gaza, sier palestinske sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP. Israel viser til at det er sendt brannballonger fra palestinsk side inn i Sør-Israel. Talsmann Avichay Adraee bekrefter på Twitter at det israelske forsvaret har gjennomført angrep.

NRK - 2 timer siden

Ikke-vestlige dansker får nye krav

Om ti år skal det ikke finnes områder i Danmark hvor det er bosatt flere enn 30 prosent ikke-vestlige innvandrere og etterkommere, ifølge en politisk avtale. Totalt skal 58 boligområder og 100.000 innbyggere i Danmark underlegges de nye kravene.

NRK - 2 timer siden

Venstre åpner for å erstatte Rødt

Venstre holder døren åpen for å samarbeide med det rødgrønne byrådet dersom stemningen surner med Rødt etter mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det sier Venstres gruppeleder i Oslo bystyre, Hallstein Bjercke, til Klassekampen. – Vi er åpne for å samarbeide med begge sider i politikken i Oslo, så lenge vi får gode grønne løsninger, sier han.

NRK - 2 timer siden

Nye luftangrep mot Gaza

Israel har rettet nye luftangrep mot Gaza, sier palestinske sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt