NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 23:32

NRK - 22 jul 23 kl. 14:14

17 omkom i bussulykke i Bangladesh

Minst 17 mennesker omkom og mange ble skadd da en buss kjørte utfor veien og havnet i en innsjø sør i Bangladesh, opplyser det lokale politiet. Det var nærmere 50 passasjerer i bussen da sjåføren mistet kontrollen og den havnet i vannet nær byen Jhalakhati, drøyt 130 kilometer sørvest for hovedstaden Dhaka. Et dekk som eksploderte skal ha vært årsak til ulykken, ifølge politiets foreløpige etterforskning. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Bangladesh, Jhalakhati, Dhaka, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 17 omkomi , bussulykkei , Bangladesh
NRK - 07 jun 23 kl. 12:42

Rekordlang hetebølge i Bangladesh

Skoler er stengt og strømmen er borte idet befolkningen i Bangladesh kjemper seg gjennom landets lengste hetebølge på flere tiår. I hovedstaden Dhaka har temperaturene steget til rundt 40 varmegrader, og hetebølgen rammer spesielt den fattige befolkningen hardt. – Vi har aldri sett en så langvarig hetebølge i Bangladesh siden uavhengigheten i 1971, sier Bazlur Rashid, en høytstående tjenestemann ved Bangladeshs meteorologiske institutt.

NRK - 24 jul 23 kl. 10:41

Fredsprisvinner fra Bangladesh får krav om en million dollar i skatt

Høyesterett i Bangladesh har pålagt fredsprisvinner Muhammad Yunus å betale en sum tilsvarende 1,4 millioner dollar i skatt på tre store donasjoner. 83 år gamle Yunus har bidratt til å løfte millioner av landsmenn ut av fattigdom gjennom sin pionervirksomhet som går ut på å gi mikrokreditt til fattigfolk fra Grameen Bank. For dette fikk Yunus Nobels fredspris i 2006.

NRK - 13 jul 23 kl. 17:59

USA: Fortsatt utrygt for rohingyaer i Myanmar

Det er fortsatt utrygt for rohingya-flyktninger å vende hjem til Myanmar, sier en amerikansk utsending i Bangladesh. Det bor for tiden rundt en million rohingyaer under kummerlige forhold i Bangladesh. De fleste av dem flyktet fra Myanmar da de militære i 2017 gjennomførte massakrer i rohingya-landsbyer.

NRK - 29 jul 23 kl. 20:27

Voldelige demonstrasjoner i Bangladesh

Politiet i Bangladesh har lørdag avfyrt gummikuler og tåregass mot steinkastende opposisjonspartitilhengere i hovedstaden Dhaka, som blokkerer store veier for å kreve statsministerens avgang. Det skriver Reuters. Tilhengere av Bangladesh Nationalist Party (BNP) satte lørdag fyr på busser og eksploderte bensinbomber, ifølge politi og lokale medier.

NRK - 02 aug 23 kl. 18:10

Opposisjonsleder dmt til fengsel i Bangladesh

En domstol i Bangladesh har dmt tidligere statsminister Khaleda Zias snn, Tarique Rahman, til ni rs fengsel for korrupsjon. Rahman har levd i eksil i London siden 2008. Han er fungerende leder for landets strste opposisjonsparti, Bangladesh Nationalist Party.

Klartale - 03 okt 23 kl. 06:00

Utbrudd av en farlig infeksjon i Bangladesh

Over 1.006 personer har dødd. Det viste tall fra Helse-direktoratet i landet søndag.

NRK - 11 jun 23 kl. 23:16

Ti omkom i bussulykke i Australia

Minst ti er omkommet i en bussulykke i Australia, opplyser politiet i landet. Minst elleve skal være skadet i ulykken som skjedde nord for Sydney, melder Reuters. Bussjåføren er frakta til sykehus, og det skal tas rutinemessige undersøkelser av den 58 år gamle mannen.

NRK - 01 maj 23 kl. 07:29

Innlandet har flest omkomne i trafikken i år

11 mistet livet i trafikken i april, fire flere enn i samme måned i fjor. 28 mennesker har omkommet på norske veier så langt i år, melder Statens vegvesen. De seks som døde i Innlandet i april, omkom alle i møteulykker.

NRK - 05 jul 23 kl. 20:13

20 drept i bussulykke i Mexico

Minst 20 personer skal være drept i en bussulykke i Mexico, melder Reuters..

NRK - 05 jul 23 kl. 20:13

25 drept i bussulykke i Mexico

25 personer skal være drept i en bussulykke i Mexico, melder Reuters. Ulykken skal ha skjedd i den sørlige staten Oaxaca, ifølge en talsperson fra den mexicanske påtalemyndigheten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Eksplosjon i boligområde i Uppsala

En person er sendt til sykehus etter en eksplosjon i et villaområde i Uppsala i Sverige, melder Aftonbladet..

NRK - 15 minutter siden

Funn av vrakrester i Bunnefjorden – starter søk

Det er satt i gang søk etter funn av vrakrester i Bunnefjorden i Oslo. – I forbindelse med observasjon av nødsignaler fra området har vår politibåt funnet vrakrester som gir grunn til å tro at en båt/fartøy har gått på grunn eller gått ned, opplyser operasjonsleder, Sven Christian Lie, i Oslo politidistrikt. Det søkes blant annet med helikopter og redningsskøyte..

NRK - 45 minutter siden

USA ber Israel skjerme sivile

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sier Israel må skjerme sivile om de skal vinne en bykrig mot Hamas. I en tale på Reagan-senteret i California lørdag sa Austin at han lærte mye om krigføring i byer da han kjempet mot IS i Irak. Han sa at IS, som Hamas, var en integrert del av byene de hadde kontroll på, og at den internasjonale koalisjonen mot IS anstrengte seg hardt for å verne sivile og opprette humanitære korridorer.

NRK - 45 minutter siden

En drept og en skadet i angrep i Paris

En person er drept og en annen skadd etter et angrep på forbipasserende sentralt i Paris. Det opplyser Frankrikes innenriksminister på X, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 2 timer siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 2 timer siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com