NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 11:41

NRK - 27 jul 21 kl. 06:39

170 utan straum i Agder

Tysdag morgon er 170 husstandar utan straum i Agder etter uværet måndag kveld, opplyser Agder Energi til NRK. Selskapet har hatt feilretterar ute heile natt til tysdag. På det verste måndag kveld var nesten 3000 husstandar straumlause..
Les mer på NRK


Les mer om:
Agder, Agder Energi, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 170utan , straumi , Agder
NRK - 02 maj 21 kl. 22:57

170 migranter reddet ved Peloponnes

Den greske kystvakten har berget nærmere 170 migranter som ble funnet drivende i en ødelagt båt ved Peloponnes-halvøya. Migrantene ble plukket opp av en passerende frakteskute, som eskorteres til havna Kalamata av kystvakten..

NRK - 10 jul 21 kl. 00:18

170 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 170 koronasmittede i Norge. Det er 70 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 173 koronasmittede per dag.

NRK - 13 jul 21 kl. 00:15

170 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 170 koronasmittede i Norge. Det er 17 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 175 koronasmittede per dag.

NRK - 19 jul 21 kl. 16:56

170 savnet i Kolbenz-området

Rundt 170 mennesker er fortsatt oppført som savnet i et område som er hardt rammet av flommen vest i Tyskland, opplyser politiet i byen Koblenz. Opplysningen ble mandag presentert av visepolitisjef Jürgen Süs. Han la til at antallet høyst sannsynlig ville stige, melder Reuters..

NRK - 23 aug 21 kl. 10:39

Sverige har evakuert 170

170 personer fra Afghanistan er nå på vei til Sverige. Det opplyser utenriksminister Ann Linde. De evakuerte er afghanere som hadde vært lokalt ansatt for det svenske forsvaret i løpet av den tiden svenskene hadde styrker i landet.

NRK - 27 aug 21 kl. 11:29

Expressen: Minst 170 døde i Kabul

Ifølge Expressens journalist Magda Gad som befinner seg på et sykehus i Kabul er dødstallene etter gårsdagens selvmordsangrep for lave. – Det er 140 døde her. På et annet er det 30 døde.

Aftenposten - 27 aug 21 kl. 16:30

Journalister: Minst 170 drepte etter terrorangrepet ved Kabuls flyplass

Journalister på bakken i Kabul rapporterer at antallet døde etter gårsdagens terrorangrep i Kabul har nådd 170..

NRK - 27 aug 21 kl. 16:45

CBS: 170 drept i terrorangrepet

Angrepet ved flyplassen i Kabul kostet minst 170 personer livet, opplyser en kilde i det afghanske helsedepartementet til CBS News. Journalister på bakken rapporterer det samme. De langt fleste av ofrene er afghanere, melder kanalen.

NRK - 07 maj 21 kl. 08:21

Økende ruskjøring i Agder

60 personer ble anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand i Agder politidistrikt i april. Det tilsvarer en økning på 17 prosent sammenlignet med mars. Så langt i år har 208 personer blitt anmeldt for ruskjøring i Agder..

NRK - 19 maj 21 kl. 13:19

Agder etablerer NAV ombud

Agder fylkeskommune etablerer landets første NAV ombud, etter en enstemmig tilslutning i Hovedutvalg for kultur, folkehelse og frivillighet. NAV ombudet skal hjelpe alle innbyggere i Agder som trenger hjelp til å formidle sin sak i møte med NAV, og bistå der brukere opplever at deres sak ikke blir hørt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Eksplosjoner i Afghanistan

Minst to mennesker er drept og 19 skadd i flere separate eksplosjoner i to provinser i Afghanistan lørdag, melder kilder til flere nyhetsbyråer. To kilder sier til nyhetsbyrået DPA at det er snakk om tre separate eksplosjoner i Jalalabad i Afghanistans østlige provins Nangarhar. Ifølge en av kildene skal minst en av eksplosjonene ha vært rettet mot et politikjøretøy hvor noen fra Taliban befant seg.

NRK - 15 minutter siden

USA vil møte Frankrike neste uke

USA håper de får diskutert striden med Frankrike om en ny sikkerhetsavtale med Australia ved FNs hovedforsamling neste uke. Det sier det amerikanske utenriksdepartementet i en uttalelse lørdag. Talsmann Ned Price sier i uttalelsen at Frankrike er «en viktig partner og vår eldste allierte».

NRK - 1 time siden

India vaksinerte 22 millioner

India nådde ny rekord og vaksinerte 22 millioner mennesker mot covid-19 fredag. Myndighetene satte opp ekstra vaksinasjonssentre i stadioner, på kjøpesentre, klinikker og andre steder for å komme nærmere landets mål om å vaksinere 1,1, milliarder mennesker innen utgangen av året. Omtrent 788 millioner vaksinedoser er nå gitt, men andelen fullvaksinerte i landet ligger fortsatt på under 20 prosent.

NRK - 1 time siden

Munchmuseet sliter med klimaet

Munchmuseet sliter med klimaanlegget i det nye museet, og ønsker seg en reserveløsning. Men Plan- og bygningsetaten sier nei til forslaget. Det skriver Avisa Oslo.

NRK - 1 time siden

Mener Ropstad bør trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de mener Kjell Ingolf Ropstad kan fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg mener Ropstad skal trekke seg som partileder før landsstyremøtet.

NRK - 1 time siden

Kvinne døde etter drapsforsøk

En 20 år gammel kvinne døde fredag etter at hun ble utsatt for massiv vold forrige søndag. Det var forrige søndag politiet rykket ut til en leilighet på Nyborg i Åsane i Bergen, og pågrep en mann for drapsforsøk på kvinnen..Hun ble svært alvorlig skadet, og sendt til Haukeland Universitetssykehus med ambulanse.

NRK - 1 time siden

Erstatning etter bivirkninger

Norsk pasientskadeerstatning har fått 141 søknader om erstatning for bivirkninger etter koronavaksine. De fleste søknadene kommer fra helsearbeidere som har fått AstraZeneca-vaksine. Hodepine, blodpropp, smerter og utmattelse topper statistikken over bivirkninger.

NRK - 1 time siden

20 nye smittetilfeller i Tromsø

Det siste døgnet har 20 personer testet positivt for covid-19 i Tromsø. Det opplyser kommunen i en pressemelding. Lørdag er til sammen 203 personer isolert på grunn av korona i byen og én person er innlagt på Universitetssykehuset i Nord-Norge..

NRK - 1 time siden

Reglene for etterlønn strammes inn

Framover skal Stortinget føre strengere kontroll ved utbetaling av etterlønn. De siste 50 årene har ordningen i stor grad vært tillitsbasert. – Ordningen har vært tillitsbasert på den måten at det er søkerne som har plikt til å gi opplysninger om annen inntekt, og levere de dokumenter som er nødvendige for at vi skal kunne vurdere om vedkommende har rett til ytelsen, sier stortingsdirektør Marianne Andreassen til Dagens Næringsliv.

NRK - 2 timer siden

Færre Birgitte-tips

Tipsmengden i Birgitte Tengs-saka er i ferd med å tørke ut. Dei siste dagane er det berre få nye tips som har kome inn, opplyser politiet. Denne veka har politiet avhøyrt fleire vitne, seier politiadvokat Fredrik Martin Soma til Dagbladet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt