NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 00:21

NRK - 09 nov 21 kl. 14:11

17-åring nekter drap i Göteborg

17-åringen som er tiltalt for å ha skutt og drept en politimann i Göteborg i sommer, sier han er sikker på at han var langt unna åstedet drapskvelden. Tiltalte er fra før dømt for et drapsforsøk som skjedde da han var 15 år. Han er også tiltalt for drapsforsøk på tre unge menn like før drapet på politimannen. Rettssaken i Göteborgs tingrett pågår til fredag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Göteborg, Göteborgs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 17-åring, nekter, drapi , Göteborg
NRK - 26 jul 21 kl. 18:43

102 evakuert fra M/S Göteborg

Skjærgårdsskipet M/S Göteborg har gått på grunn utenfor Göteborg. Nå er 102 personer evakuert fra skipet, melder Aftonbladet. 90 av disse er passasjerer, mens de siste 12 tilhører mannskapet om bord.

NRK - 28 sep 21 kl. 06:32

Stor eksplosjon i Göteborg

Det har vært en stor eksplosjon i en bygning i Annedal i Göteborg. Eksplosjonen forårsaket en brann, og det pågår livreddende førstehjelp på stedet, melder NTB. Førstehjelpen foregår i tre oppganger, ifølge nødetatene i Storgöteborg.

NRK - 30 sep 21 kl. 15:30

Politiet jaktar mistenkt i Göteborg

Ifølgje fleire svenske aviser leiter politiet etter ein 55 år gammal mann som er mistenkt for å stå bak eksplosjonen i ei bustadblokk i Göteborg. Politiet leiter etter mannen på ei adressa som dei har knytt til den mistenkte 55-åringen. Avisa Expressen/GT melder at mannen delte leilegheita med mora si i bygarden i Annedal sentralt i Göteborg der ein kraftig eksplosjon blei utløyst tysdag morgon.

NRK - 03 okt 21 kl. 09:07

Eksplosjonen i Göteborg

Mannen i 50-årene som er siktet etter eksplosjonen i Göteborg, bodde flere år i Norge rundt årtusenskiftet, melder VG. Jakten på mannen pågår fortsatt i Sverige. Den siktede jobbet med oljetransport i Norge, skriver avisa Expressen.

NRK - 07 okt 21 kl. 12:26

Göteborg-tog tilbake 18. oktober

Fra 18. oktober åpner Vy to daglige togavganger fra Oslo til Göteborg. Selskapet har på grunn av reiserestriksjoner innstilt sine Göteborg-tog siden mars i fjor.

NRK - 26 okt 21 kl. 11:59

Frifunnet for drap på 16-åring

En 17-åring som var siktet for å ha skutt og drept en 16 år gammel gutt i Biskopsgården i fjor, er frifunnet i Göteborg tingret, melder TT/NTB. Han ble imidlertid dømt til fire måneders ungdomsstraff for grov våpenforbrytelse. En nå 19 år gammel gutt frifinnes også av tingretten for siktelsen for medvirkning til drap og drapsforsøk.

NRK - 30 sep 21 kl. 17:37

Ransakar hus i Göteborg

SVT skriv at politiet kjem til å gjera ei husransaking og gå inn i eit hus som ligg sentralt i byen. Det bekreftar politiets pressetalsperson Christer Fuxborg i ei TV-sending. Husransakinga er kopla til eksplosjonen i Göteborg tysdag.

NRK - 03 sep 21 kl. 19:53

Henlegger drapssiktelser

Politiet henlegger siktelsene mot de to mennene som var siktet for drap eller medvirkning til drap etter dødsfallet til Ørjan-Helmer Gundersen Solum. Det melder Agderposten. Solum ble funnet død i Steinsåsgruvene i Arendal i fjord etter å ha vært savnet i nesten to måneder.

NRK - 03 sep 21 kl. 08:28

Tog fra Oslo til Göteborg i oktober

Fra oktober av kan togtrafikken komme i gang igjen fra Oslo S til Göteborg. Det er halvannet år siden det sist gikk tog på strekningen på grunn av korona. Det har vært vanskelig å kontrollere passasjerer på grensa.

NRK - 28 sep 21 kl. 07:49

Minst 20 til sykehus i Göteborg

Mellom 20 og 25 personer er brakt til sykehus etter en stor eksplosjon i et leilighetsbygg i Göteborg. Alle beboere skal være evakuert, melder SVT. – Vi har transportert mellom 20 og 25 til sykehus på morgenkvisten, sier en innsatsleder til Sveriges Radio..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt