NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 01:10

NRK - 22 okt 21 kl. 17:07

16 omkom i brann

Minst 16 menneske mista livet og ein er sakna i Russland etter at det byrja å brenne i ein fabrikk som produserte sprengstoff. Det vart først meldt 15 omkomne, men den eine tilsette som vart lagt inn på sjukehus, døde seinare av brannskadane..
Les mer på NRK


Les mer om:
Russland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 16 omkomi , brann
NRK - 19 aug 21 kl. 21:04

Solberg om Brann: –De må rydde opp

Statsminister Erna Solberg er en engasjert Brann-supporter og synes situasjonen klubben har havnet i er trist. – Jeg synes det er blitt en veldig trist situasjon. Nå er kanskje det aller viktigste at klubben får ryddet opp, så får alle vi andre som heier på Brann, stoltheten tilbake og kan heie på dem de neste kampene, sier statsminister Erna Solberg til NRK.

NRK - 23 jul 21 kl. 07:04

Kvinne i 30-årene omkom i brann

Det var en kvinne i 30-årene som omkom i en brann i en boligblokk i Sarpsborg i natt. Det var full fyr i yttergangen da røykdykkere tok seg inn og de fant henne omkommet i hennes leilighet. Fire personer ble sendt til sykehuset på Kalnes, og flere måtte til legevakt for sjekk..

NRK - 03 aug 21 kl. 20:41

Person omkom i brann på Romerike

En person omkom i en brann i et rekkehus på Skedsmokorset på Romerike tirsdag kveld. To personer behandles av helsepersonell. Brannvesenet jobber fortsatt på stedet med slukking av brannen i Korshagen, opplyser Øst politidistrikt.

VG - 10 jul 21 kl. 21:57

Brann-kapteinen ut på båre da nye poeng røk: – Daniel har det fint

(Brann - Tromsø 1–1) Brann skulle tenne håpet med seier mot Tromsø. I stedet røk to nye poeng, og kapteinen måtte forlate banen på båre etter en stygg smell. Han sendes til sykehus for ytterligere tester, men Brann-legen sier han har det fint..

VG - 13 aug 21 kl. 22:13

Brann-ledelsen i krisemøte: Diskuterer straff og andre virkemidler

BRANN STADION (VG) Sent fredag kveld kom Brann-topp Vibeke Johannesen med en ny uttalelse etter nachspiel-skandalen på Brann Stadion..

VG - 15 aug 21 kl. 21:53

Brann slo tilbake etter kriseuken – Robert Taylor sendte Brann til himmels

BERGEN (VG) (Brann - Sandefjord 3–2) Midt i en ekstremt vanskelig situasjon for Sportsklubben Brann, ble det spilt kamp mot Sandefjord. Der viste spillerne styrke, og dro i land tre meget viktige poeng..

NRK - 20 aug 21 kl. 13:16

Rema fjerner «Brann-brødet»

Nachspielsaken får en av Branns sponsorer til å ta grep. Rema 1000 stopper inntil videre salget av «Brann-brødet». Det opplyser regionsjef Arild Remme i butikkjeden overfor BA.

VG - 20 aug 21 kl. 16:16

Barmen har fått sparken i Brann

Kristoffer Barmen (28) er ferdig i Brann etter ti år i klubben. Barmen var én av de tolv Brann-spillerne som var til stede på nachspielet på Brann Stadion i forrige uke..

NRK - 20 aug 21 kl. 17:23

Keeper Mikkel Andersen ute av Brann

Keeper Mikkel Andersen i SK Brann har selv valgt å avslutte kontrakten med Brann som konsekvens av situasjonen, skriver SK Brann i en pressemelding. En av årsakene skal være opplevelsene han og hans familie har vært utsatt for etter skandalen..

VG - 28 aug 21 kl. 21:53

Brann-krisen forverret: Straffebom på kritisk øyeblikk i nytt tap

BRANN STADION (VG) (Brann – FK Haugesund 1–3) For første gang denne sesongen vant Haugesund på bortebane og sørget for at Brann forblir liggende nederst i Eliteserien..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt