NRK > Nyheter

Thursday, 23 September, 03:49

NRK - 24 jul 21 kl. 18:48

160.000 demonstrerar i Frankrike

Situasjonen er amper i Frankrike, der store politistyrkar er plassert ut i fleire byar etter at over 160.000 demonstrantar har tatt til gatene for å protestere mot koronatiltak og vaksinen, skriv Le Figaro. Fleire er arresterte. Ifølge innanriksdepartementet skal det ha vore 161.000 demonstrantar i Frankrike i dag.
Les mer på NRK


Les mer om:
Frankrike, Le Figaro, Paris, Champs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 160.000, demonstrerari , Frankrike
NRK - 19 sep 21 kl. 06:33

Spilte med åpne kort sier minister

Australia var åpne og ærlige med Frankrike om bekymringer om ubåtkontrakten som aldri ble noe av, sier den australske forsvarsministeren. Australias forsvarsavtale med USA førte til at det aldri ble noe av ubåtkjøpet fra Frankrike. Det har utløst en diplomatisk krise.

NRK - 07 maj 21 kl. 08:00

Bøndene demonstrerar

Bøndene har demonstrert med møkk utanfor Høyres hus i Bergen. Møkka symboliserar bøndene si misnøye over tilbodet frå staten, som var halvparten av det bøndene ba om. I førre veke gjekk bøndene ut og ba om 2,1 milliardar i auka bevilgningar..

NRK - 24 jul 21 kl. 16:33

Vaksinemotstandarar demonstrerar

I sentrum av Frankrikes hovudstad Paris er det laurdag meldt om samanstøyt mellom vaksinemotstandarar og politiet, ifølge Reuters. Politiet har nytta tåregass i møte med demonstrantane. Det var venta demonstrasjonar i fleire franske byar i helga på grunn av eit lovforslag som omhandlar bruk av koronapass og obligatorisk vaksinering for helsepersonell..

NRK - 17 jun 21 kl. 12:09

Må betale tilbake 160.000 kroner

Pensjonert generalmajor Kristin Lund skal tilbakebetale mer enn 160.000 kroner i fraktkostnader som Forsvaret dekket. Det melder nettstedet Forsvarets forum.

NRK - 18 sep 21 kl. 11:21

USA vil møte Frankrike neste uke

USA håper de får diskutert striden med Frankrike om en ny sikkerhetsavtale med Australia ved FNs hovedforsamling neste uke. Det sier det amerikanske utenriksdepartementet i en uttalelse lørdag. Talsmann Ned Price sier i uttalelsen at Frankrike er «en viktig partner og vår eldste allierte».

VG - 26 jul 21 kl. 13:10

Omstridt lov vedtatt: Frankrike vil kreve coronapass for å gå på kafé

Frankrike har vedtatt en omstridt helselov som innfører obligatorisk coronapass for å gå på restaurant, bar og kafé. Over 160.000 demonstranter tok til gatene i protest i helgen..

NRK - 28 aug 21 kl. 22:05

Demonstrasjoner i Frankrike

160.000 personer deltok lørdag i demonstrasjoner mot krav om koronavaksine i Frankrike, opplyser innenriksdepartementet i landet. Den franske regjeringen har innført et restriktivt system med koronapass, som krever at folk vaksinerer seg mot covid-19.

NRK - 01 maj 21 kl. 14:24

160 koronasmittede på sykehus

Lørdag var 160 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en nedgang på 13 pasienter fra dagen før. 33 av pasientene får respiratorbehandling.

Aftenposten - 06 jun 21 kl. 16:13

Dødstallet i Burkina Faso stiger – 160 drept i massakren lørdag

Rundt 160 personer ble drept i massakren i Burkina Faso lørdag, opplyser lokale kilder til AFP..

VG - 06 jun 21 kl. 16:49

Dødstallet i Burkina Faso stiger – 160 drept i massakren lørdag

Rundt 160 personer ble drept i massakren i Burkina Faso natt til lørdag, opplyser lokale kilder til AFP. Det skal være 20 barn blant de drepte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ubåtverft sender faktura

Frankrikes Naval Group sier verftet kommer til å sende en detaljert kostnadsoversikt til Australia i løpet av de neste ukene. Fakturaen kommer til å inneholde kostnadene det franske verftet forventer at myndighetene i Canberra betaler for å skrote ubåtavtalen..

NRK - 1 time siden

Passasjersvikt kan gi rutekutt

Bruken av Ruters kollektivtilbud i Oslo og Akerhus falt kraftig under pandemien, og passasjertallene i høst er rundt 70 prosent av normalen. Det kan føre til rutekutt. Nedgangen i kollektivbruken har vedvart, selv om biltrafikken ser ut til å være tilbake som normalt, målt ut fra passeringstall i bomringene og Vegvesenets trafikktellinger, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

USA godkjenner påfyllingsdose

USAs legemiddeltilsyn FDA godkjenner at Pfizer/Biontech-vaksinen kan gis som en ekstra dose til personer over 65 år og til folk i risikogrupper. Avgjørelsen kommer etter uker med intern uenighet innad i FDA. Beslutningen åpner for at personer over 65 år som har fått Pfizer/Biontech-vaksinen, kan få en påfyllingsdose minst seks måneder etter den andre dosen, skriver The New York Times..

NRK - 2 timer siden

Argentina har tilbakebetalt gjeld

Argentina betalte onsdag nærmere 1,9 milliarder dollar av sitt 44 milliarder dollar store lån til Det internasjonale pengefondet (IMF). Det gjeldstyngede søramerikanske landet fikk 44 milliarder av et i alt 56 milliarder dollar stort lån fra IMF..

NRK - 3 timer siden

799 nye koronasmittede

Det siste døgnet er det registrert 799 koronasmittede i Norge. Det er 170 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 737 koronasmittede per dag.

NRK - 4 timer siden

Mann pågrepet med kniv

En mann ble onsdag kveld pågrepet etter å ha vist frem en kniv i en butikk på Carl Bernes plass i Oslo. Mannen ble pågrepet uten dramatikk. Ingen personer er skadd, melder politiet i Oslo..

NRK - 4 timer siden

Oppgang på børsen i USA

Børsen i i New York endte opp onsdag etter at den gjeldstyngede kinesiske eiendomsgiganten Evergrande forsikret markedet om at gjelda ikke blir misligholdt. Dow Jones-indeksen var onsdag opp 1 prosent, i likhet med den bredere S&P-indeksen og teknologitunge Nasdaq..

NRK - 5 timer siden

Elleve menn dømt i Marokko

Elleve menn er dømt til 20 år i fengsel hver for sin rolle i bortføringen og gruppevoldtekten av en tenåring i Marokko. Khadija Okkarou, som da var 17, gikk offentlig ut og fortalte om voldtekten i 2018. Hun sa hun ble bortført og holdt fanget i to måneder av en gjeng som voldtok og torturerte henne..

NRK - 5 timer siden

Ny ordfører i Bergen

Rune Bakervik (Ap) ble insatt som ny ordfører i Bergen under bystyremøte i Bergen onsdag kveld. Han ble valgt for resten av valgperioden 2019-2023. – Jeg skal gjøre mitt beste, og jobbe for Bergen hver dag, sa han fra talerstolen.

NRK - 5 timer siden

VG: Snart lettere å reise ut av EU

Helsedirektør Bjørn Guldvog sier til VG at han tror det snart vil være enklere å reise mellom land for fullvaksinerte. Etterhvert som flere lands koronasertifikater blir kompatible med den europeiske løsningen, vil det gjøre langturene enklere. Tirsdag ble koronapassene for Albania, Færøyene, Marokko og Panama koblet opp til EUs løsning.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt