NRK > Nyheter

Tuesday, 06 June, 00:51

NRK - 22 mar 23 kl. 08:34

150 vektere kan miste jobben ved Nasjonalmuseet

Nasjonalmuseet får krass kritikk fra tillitsvalgte. 150 Securitas-vektere kan miste museet som arbeidsplass. – En statlig institusjon som dette bør kjempe for et anstendig arbeidsliv, sier hovedtillitsvalgt Stian Tveitan i Securitas til Aftenposten. To selskaper har til nå hatt ansvar for vaktholdet i Nasjonalmuseet: Securitas og Protect Vakthold og Sikkerhet, men fra 1. mai skal Protect ta over hele vaktholdet etter at de vant en anbudskonkurranse..
Les mer på NRK


Les mer om:
Securitas, Stian Tveitan, Aftenposten, Nasjonalmuseet, Protect Vakthold, Sikkerhet, Protect

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 150, vekterekan , miste, jobben, ved, Nasjonalmuseet
Aftenposten - 24 mar 23 kl. 11:10

Aftenposten skriver at 150 vektere kan miste jobben ved Nasjonalmuseet. Dette er feil.

Aftenposten skriver at 150 vektere kan miste jobben ved Nasjonalmuseet. Dette er feil..

Aftenposten - 21 mar 23 kl. 20:26

Nasjonalmuseet møter ny kritikk. 150 vektere kan miste jobben.

Museet får krass kritikk fra tillitsvalgte..

NRK - 15 maj 23 kl. 21:00

Spyttet på og sparket vektere etter tyveri

En mann i 40-årene ble pågrepet og satt i arrest i Stavanger i kveld. Han skal ha spyttet på og sparket vektere etter at de fersket han i å stjele fra en butikk i sentrum. Mannen anmeldes for tyveri, vold mot vekterne og for ikke å ha etterkommet pålegget han fikk, skriver politiet på Twitter..

Klartale - 05 jan 23 kl. 08:52

18.000 mennesker mister jobben hos Amazon

Amazon driver med netthandel. Selskapet har allerede planlagt at 10.000 måtte slutte i jobben.

Klartale - 09 feb 23 kl. 11:20

Kan klubben bli kastet ut av ligaen?

Premier League er den øverste ligaen for engelske fotballag. Et av lagene som spiller der er Manchester City. Og de har vært et av de beste de siste 10 årene.

NRK - 19 apr 23 kl. 01:26

Mange afghanere kan bli kastet ut av Norge

Om lag 700 afghanere står i fare for å miste oppholdstillatelse eller statsborgerskap i Norge. Det viser tall Norsk organisasjon for asylsøkere (Noas) hentet inn fra Utlendingsdirektoratet (UDI) før jul i fjor. – Tilbakekallelsene skyldes mistanke om oppholdstillatelse eller statsborgerskap i et annet land eller at søkeren har et annet nettverk i Afghanistan enn det de har opplyst, sier Elin Berstad Mortensen i Noas til Klassekampen.

Klartale - 10 maj 23 kl. 13:10

– Jeg kan faktisk klare å jobbe normalt uten å bli syk av jobben

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Klartale - 08 mar 23 kl. 10:31

«Jeg vet hvor du bor og hvor du jobber»

Å ytre seg har en pris. Det vet mange kvinner i politikken. De blir truet og mottar hets.

E24 - 10 feb 23 kl. 12:28

Når folk slutter å handle, blir Tom Arild bekymret for jobben. Han er ikke alene.

Hver fjerde nordmann er redd for å miste jobben. Det er dårlig nytt for arbeidsgiverne deres..

Klartale - 11 apr 23 kl. 08:24

Bankansatt drepte minst fem i Louisville

Mannen drepte minst fem personer og såret ni. Han jobbet selv i banken i Louisville. Han skal ha fått beskjed om at han kom til å miste jobben, melder kanalen CNN.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Angrep mot Kyiv

Det er luftangrep mot den ukrainske hovedstaden, ifølge ukrainske myndigheter. Natt til tirsdag er luftforsvarssystemer tatt i bruk i og rundt Kyiv, melder Reuters. Lokale militærmyndigheter skriver på Telegram at systemene slår tilbake flere luftangrep mot Kyiv-regionen..

NRK - 1 time siden

Russland hevder Ukraina fortsetter offensiven i Donetsk

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at ukrainske styrker fortsetter offensiven i Donetsk. Russerne sier videre at de har påført ukrainerne store tap, og hevder de har ødelagt åtte Leopard-stridsvogner, skriver nyhetsbyrået Reuters. De hevder at Ukraina har satt inn nye soldater i kampene øst i landet, men at alle angrep slås ned av russiske styrker, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 1 time siden

Zelenskyj: – Nyhetene vi har ventet på

Den ukrainske presidenten begynte i kveld sin tale med å takke for nyheter fra styrker som kjemper i Bakhmut. Han beskrev det som nyhetene de har ventet på, uten å gå mer i detalj på hva det innebærer. – Jeg er takknemlig for hver av våre soldater, alle våre forsvarere, som har gitt oss nøyaktig de nyhetene vi har ventet på, skriver han ifølge VG.

NRK - 1 time siden

Mette Frederiksen ikke aktuell som Nato-leder nå

Den danske statsministeren Mette Frederiksen sier det ikke er aktuelt å lede Nato nå. Det sa hun etter et møte med USAs president Joe Biden mandag. – Jeg har sagt det før at jeg ikke er kandidat for noen annen jobb enn den jeg har nå, og det har ikke endret seg etter mitt møte med den amerikanske presidenten, sa Fredriksen til pressen etter møtet.

NRK - 2 timer siden

Samme selskap bak eksamen- og varselsvikt

Selskapet Visma som leverte datasystemet hvor mange bekymringsmeldinger ikke kom fram til barnevernet var også leverandør av datasystemet som brøt sammen under hovedmål-eksamen 22. mai. Ifølge selskapet er dette tilfeldig.

NRK - 2 timer siden

Flere skogbrannhelikoptre i lufta

Det settes inn flere helikoptre for å overvåke skogbrannfaren. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gjort en vurdering og setter ekstra beredskap med to helikopter på Kjeller i Lillestrøm og ett på Kjevik i Kristiansand. Den faste beredskapsmaskinen står på Torp, opplyser DSB..

NRK - 2 timer siden

Væpna politi rykket ut til trusselsituasjon

Flere patruljer rykket i kveld ut en adresse i Hafrsfjord i Stavanger etter melding om en trusselsituasjon. På grunn av innholdet i meldingen valgte politiet å bevæpne seg. En mann i 20-årene hadde blitt truet av en mann i 30-årene.

NRK - 2 timer siden

To pågrepet etter hagleskudd i leilighet

Det har blitt avfyrt et hagleskudd i et leilighetskompleks i Lillestrøm, skriver politiet på Twitter. Skuddet gikk gjennom en vegg til en tilfeldig leilighet. Ingen skadd.

NRK - 3 timer siden

Professor stiller som presidentkandidat i USA

Aktivisten og professoren Cornel West sier han stiller som kandidat i neste års presidentvalg i USA for venstreorienterte Folkets parti. West (70) er en kjent svart filosof og forfatter i USA, og han er tidligere professor ved både Harvard og Princeton. I en video lagt ut på Twitter mandag sier West at han vil kjempe for sannhet og rettferdighet og stille som presidentkandidat.

NRK - 3 timer siden

Kontroll på brann i Risør

Det er kontroll på brannen som startet i en del av et lagerbygg ved Furomoveien i Risør mandag kveld, melder brannvesenet. Det skal ikke være personer inne i bygget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com