NRK > Nyheter

Friday, 12 August, 03:53

NRK - 18 jun 22 kl. 17:39

15-åring med lettare skadar etter fall ned mot Piggbreen ved Galdhøpiggen

Klokka 16.15 fekk politiet i Innlandet ei melding om ein gut på 15 år som hadde falt ned mot Piggbreen ved Galdhøpiggen i Lom. Han var ein del av eit turfølge, og skal ha blitt borte for dei andre då han falt, opplyser operasjonsleiar i Innlandet politidistrikt, Øyvind Bakke, til NRK. Vêrforholda blei skildra som vanskelege. Redningsmannskap med redningshundar og to helikopter blei sendt til området.
Les mer på NRK


Les mer om:
Innlandet, Piggbreen, Galdhøpiggen, Lom, Bakke, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 15-åringmed , lettare, skadar, etter, fall, nedmot , Piggbreen, ved Galdhøpiggen
NRK - 01 aug 22 kl. 06:24

Ein person knivstukken i Oslo

Politiet er på plass på Torshov i Oslo etter at ein person blei stukken med kniv. Vedkommande skal ha fått lettare skadar i ei hand. – Vi søker no etter gjerningspersonen som har forlate staden før vi kom, skriv politiet i Oslo..

NRK - 30 jun 22 kl. 20:31

Vannscooterarar kolliderte - to til sjukehus

To menn i 20-åra er sende til sjukehuset i Ålesund med lettare skadar etter å ha kollidert med vannscooter i Borgundfjorden. På spørsmål om det er mistanke om høg fart, svarar operasjonsleiar Borge Amdam at politiet er på staden og undersøkjer kva som har skjedd. Politiet ønskjer å kome i kontakt med vitne..

NRK - 21 maj 22 kl. 22:36

Vil ha felire omvende valdsalarmar

Eit fleirtal på Stortinget vil no gjere det lettare å bruke omvendt valdsalarm, det vil seie ein valdsalarm som den truande parten må gå med. Ein slik alarm skal fortelle offeret når den valdsdømte bryt besøksforbodet. Forslaget vil gjere kvardagen for valdsutsette kvinner og menn langt lettare.

NRK - 01 jun 22 kl. 11:59

Skal bli lettare for barn å klage på barnevernet.

Ei ny nettside som blir lansert idag, skal gjere det lettare for barn å klage på barnevernet. Det er statsforvaltarane i heile landet som står bak nettsida som heiter «Jeg vil klage nå». Barna kan skrive inn namn og telefonnummer og blir deretter kontakta.

NRK - 05 aug 22 kl. 10:15

Hurtigruten: «Lettare grunnberøring»

Hurtigruten skriv i ei pressemelding at dei hadde ei «lettare grunnberøring» i Steinsundet på Vestlandet. Ingen er skadd i hjendinga, og det er ingen fare for mannskapet om bord. Skipet ligg stabilt, og slepeassistanse er tilkalla, opplyser dei vidare.

NRK - 19 apr 22 kl. 07:13

Dårlege vegar gir kostbare bilskadar

Fire av ti bilistar seier dei har fått skader på bilen på grunn av dårlege vegar. I snitt har skadane kosta bilistane 17.000 kroner.

NRK - 22 apr 22 kl. 19:02

Tre til sjukehus ette RIB- uhell

Politiet rykte i 18-tida ut til eit uhell i ein RIB med ti passasjerar utanfor Godøya i Giske. Tre av dei er sendt til Ålesund sjukehus med mindre skadar. – Båten skal ha treft ein bølgje som har ført til ein hard stopp.

NRK - 24 maj 22 kl. 11:47

Krev erstatning

Bistandsadvokaten til familien som blei angripen la i retten ned krav om erstatningar som samla kjem opp i over ein million kroner. Største erstatningskravet er for den då 17 år gamle sonen som blei livstrugande skadd. Familiefaren, som åttaket truleg eigentleg var retta imot, har både fysiske og psykiske skadar, og står for det nest største erstatningskravet.

NRK - 06 jul 22 kl. 16:10

Voi vil opne for elsparkesyklar i Oslo om natta også

Elsparkesykkelselskapet Voi meiner det er på høg tid å opne opp for utleige av elsparkesyklar i Oslo også på nattetid. – Teknologien fungerer, reglane fungerer, konkurranse i byane fungerer. Det er ikkje lenger gode grunnar for å forby utleige av elsparkesyklar om natta, seier Voi-sjef Christina Moe Gjerde i ei pressemelding.

NRK - 17 mar 22 kl. 14:27

17-åring arrestert etter valdshending på Stovner

Politiet har arrestert ein person på 17 år etter hendinga på Stovner i går, melder Poltiet i ei pressemelding. To personer blei stukke med ein spiss gjenstand utandørs ved Tokerudberget i 20-tida. Ein person blei alvorleg skada, men er no utanfor livsfare.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Elektrifisering av sokkelen kan frigjøre ny gass til EU

Elektrifisering av den norske sokkelen kan øke gasseksporten til EU med 2,5 prosent årlig, viser tall fra bransjeorganisasjonen Offshore Norge – Det har stor betydning for Europa som skriker etter gass, sier Benedicte Solaas i Offshore Norge til Klassekmapen. Hun er direktør for klima og miljø i organisasjonen og mener Norge har et ansvar for å hjelpe Europa med å sikre stabil energiforsyning. (NTB).

NRK - 45 minutter siden

Minst 21 demonstranter drept i Sierra Leone

Minst 21 sivile er drept i demonstrasjonene mot myndighetene i Sierra Leone de siste dagene, opplyser sykehuskilder til Reuters. I tillegg er åtte politibetjenter drept, skriver CNN. Det har vært omfattende demonstrasjoner både i hovedstaden Freetown og i en rekke byer rundt om i landet de siste dagene.

NRK - 1 time siden

Avis: FBI lette etter dokumenter om atomvåpen

FBI-agentene som ransaket hjemmet til Donald Trump, så etter dokumenter om atomvåpen, skriver The Washington Post. Ifølge avisas kilder er det dyp bekymring blant amerikanske tjenestemenn for hvilke dokumenter som kunne være i Trumps besittelse på eiendommen i Mar-a-Lago. Avisa skriver at det ikke er klart om dokumentene FBI så etter dreide seg om amerikanske atomvåpen, eller om andre staters våpenarsenal.

NRK - 2 timer siden

Mann i 60-årene funnet død etter leteaksjon

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon langs Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake etter en fisketur. Mannen ble meldt savnet av pårørende. Både redningshelikopter og frivillige mannskaper bisto politiet i søket.

NRK - 2 timer siden

Mann i 60-årene druknet i Femundselva

Det ble torsdag kveld satt i gang en leteaksjon ved Femundselva i Engerdal kommune etter en mann i 60-årene som ikke hadde kommet tilbake fra en fisketur. Mannen ble funnet i elva av politiet like før midnatt. – Det ble forsøkt HRL, men savnede er bekreftet omkommet.

NRK - 2 timer siden

Estland stenger grensen for russiske turister

Estland vil ikke lenger la russiske turister slippe inn i landet. Det er en konsekvens av krigen i Ukraina. Dermed blir en populær rute inn i Europa og resten av schengenområdet stengt for russiske turister.

NRK - 2 timer siden

Egenæs: Amnestys troverdighet har fått seg et skudd for baugen

Amnesty International Norges generalsekretær varsler intern granskning og sier at den omstridte Ukraina-rapporten hjelper russisk propaganda. John Peder Egenæs sier til Morgenbladet at han personlig skulle ønske at Amnesty hadde valgt en litt annerledes strategi i forbindelse med rapporten der de skriver at de kan dokumentere at Ukraina har brutt folkeretten i utplasseringen av militære styrker i boligstrøk og ved skoler og sykehus. Han sier blant annet at svarfristen Ukrainas forsvarsdepartement fikk var for kort og at det kan hende det ville ha vært best å dele funnene med Ukraina først, uten å gå ut offentlig med dem.

NRK - 3 timer siden

Ohio-gjerningsmannen død

En væpnet mann i skuddsikker vest troppet opp ved FBIs Cincinnati-kontor i Ohio før han flyktet fra stedet og ble drept i skuddveksling med politiet. Hendelsen fant sted torsdag morgen. Etter en innsats fra spesialagenter fra FBI flyktet den mistenkte fra stedet, opplyser etaten.

NRK - 3 timer siden

Republikanere vil ha flere svar

Republikaneren Lindsey Graham sier det fortsatt er mange spørsmål FBI og justisdepartementet må svare på om ransakelsen hos Donald Trump. Justisminister Merrick Garland bekreftet torsdag at han personlig godkjente at FBI skulle be om en ransakelsesordre. Samtidig ble det offentliggjort dokumenter i saken.

NRK - 4 timer siden

Kutter ut talkum i babypudder

Johnson & Johnson vil fra neste år stanse alt internasjonalt salg av sitt talkumbaserte babypudder. Salget ble stanset i USA og Canada for snart to år siden etter at selskapet ble dømt til å betale erstatning til fire kvinner som skal ha fått kreft i eggstokkene som følge av at det skal ha vært asbest i pulveret. – Som følge en av en gjennomgang av vår produktkatalog, har vi tatt en kommersiell avgjørelse om å gå over til å lage babypudder basert på maisstivelse, sier selskapet i en uttalelse..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com