NRK > Nyheter

Sunday, 04 December, 21:51

NRK - 18 jun 22 kl. 17:39

15-åring med lettare skadar etter fall ned mot Piggbreen ved Galdhøpiggen

Klokka 16.15 fekk politiet i Innlandet ei melding om ein gut på 15 år som hadde falt ned mot Piggbreen ved Galdhøpiggen i Lom. Han var ein del av eit turfølge, og skal ha blitt borte for dei andre då han falt, opplyser operasjonsleiar i Innlandet politidistrikt, Øyvind Bakke, til NRK. Vêrforholda blei skildra som vanskelege. Redningsmannskap med redningshundar og to helikopter blei sendt til området.
Les mer på NRK


Les mer om:
Innlandet, Piggbreen, Galdhøpiggen, Lom, Bakke, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 15-åringmed , lettare, skadar, etter, fall, nedmot , Piggbreen, ved Galdhøpiggen
NRK - 01 aug 22 kl. 06:24

Ein person knivstukken i Oslo

Politiet er på plass på Torshov i Oslo etter at ein person blei stukken med kniv. Vedkommande skal ha fått lettare skadar i ei hand. – Vi søker no etter gjerningspersonen som har forlate staden før vi kom, skriv politiet i Oslo..

NRK - 12 aug 22 kl. 07:24

Britisk etterretning: Russlands marinestyrke i Svartehavet er vesentleg svekka

Ifølge britisk etterretning skal fem angrepsfly av typen SU-24 og tre jagarfly av typen SU-30 vere øydelagde eller lidd alvorlege skadar etter eksplosjonane på Krim-halvøya. Det skriv dei i si daglege oppdatering. Flybasen Saki er ein viktig base for flya til den russiske marinen i Svartehavet.

NRK - 13 nov 22 kl. 12:40

Over 100 skademeldingar etter uvêret og flaumen

Forsikringsselskapet Gjensidige melder at dei har fått 39 skademeldingar etter uvêret, medan If har fått i underkant av 30 skadar. Kva kostnader skadane vil ha, er for tidleg å seia. Frende forsikring melder at dei har fått inn 20 skademeldingar for om lag 5 millionar kroner.

NRK - 30 jun 22 kl. 20:31

Vannscooterarar kolliderte - to til sjukehus

To menn i 20-åra er sende til sjukehuset i Ålesund med lettare skadar etter å ha kollidert med vannscooter i Borgundfjorden. På spørsmål om det er mistanke om høg fart, svarar operasjonsleiar Borge Amdam at politiet er på staden og undersøkjer kva som har skjedd. Politiet ønskjer å kome i kontakt med vitne..

NRK - 21 maj 22 kl. 22:36

Vil ha felire omvende valdsalarmar

Eit fleirtal på Stortinget vil no gjere det lettare å bruke omvendt valdsalarm, det vil seie ein valdsalarm som den truande parten må gå med. Ein slik alarm skal fortelle offeret når den valdsdømte bryt besøksforbodet. Forslaget vil gjere kvardagen for valdsutsette kvinner og menn langt lettare.

NRK - 01 jun 22 kl. 11:59

Skal bli lettare for barn å klage på barnevernet.

Ei ny nettside som blir lansert idag, skal gjere det lettare for barn å klage på barnevernet. Det er statsforvaltarane i heile landet som står bak nettsida som heiter «Jeg vil klage nå». Barna kan skrive inn namn og telefonnummer og blir deretter kontakta.

NRK - 05 aug 22 kl. 10:15

Hurtigruten: «Lettare grunnberøring»

Hurtigruten skriv i ei pressemelding at dei hadde ei «lettare grunnberøring» i Steinsundet på Vestlandet. Ingen er skadd i hjendinga, og det er ingen fare for mannskapet om bord. Skipet ligg stabilt, og slepeassistanse er tilkalla, opplyser dei vidare.

NRK - 12 aug 22 kl. 07:24

Britisk etterretning: Russlands marinestyrke i Svartehavet er vesentleg redusert

Ifølge britisk etterretning skal fem angrepsfly av typen SU-24 og tre jagarfly av typen SU-30 vere øydelagde eller lidd alvorlege skadar etter eksplosjonane på Krim-halvøya. Det melder Reuters. Flybasen Saki er ein viktig base for flya til den russiske marinen i Svartehavet.

NRK - 13 nov 22 kl. 12:40

– Mange av skadane er omfattande

Forsikringsselskapet Gjensidige melder at dei har fått 39 skademeldingar etter uvêret, medan If har fått i underkant av 30 skadar. Kva kostnader skadane vil ha, er for tidleg å seia. Frende forsikring melder at dei har fått inn 20 skademeldingar for om lag 5 millionar kroner.

NRK - 13 nov 22 kl. 17:35

Voss: Truleg skadar for over 100 millionar

Skademeldingane tikkar framleis inn etter flaumen på Voss. Kommunen fryktar skadar for over 100 millionar kroner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

USA: Krigen i Ukraina går for halv maskin

USAs etterretningssjef sier at krigen i Ukraina går for halv maskin for tiden, og antyder at det kan gå mot bedre tider for de ukrainske styrkene utover vinteren. I et foredrag på Reagan-senteret i California sa Avril Haines at de ser et redusert tempo i krigen, og at begge sider i tiden framover vil fokusere på å bygge seg opp og forberede seg på en ny ukrainsk offensiv til våren. – Men vi har betydelig tvil om russerne er forberedt på det, og vi er optimistiske på vegne av ukrainerne framover, sa hun.

NRK - 45 minutter siden

Kontroll på mann med våpen på Lambertseter

Politiet er på Lambertseter i Oslo etter at en mann gikk inn i et bygg og viste frem et våpen. I forkant skal mannen ha kollidert med en bil på utsiden. Politiet har kontroll på mannen, og ingen er fysisk skadet, opplyser politiet på Twitter.

NRK - 45 minutter siden

Brann i hus i Bergen

Det brenner i et hus i Fana bydel i Bergen. Huset skal være under oppføring. Nødetatene er i gang med å slukke brannen.

NRK - 1 time siden

Jordskjelv utenfor Samoa

Et jordskjelv med en styrke 6,9 har blitt registrert rundt 220 kilometer nord-nordøst for hovedstaden Apia i øystaten Samoa. Det melder det amerikanske jordskjelvsenteret USGC, ifølge Reuters. Skjelvet hadde en dybde på rundt 33 kilometer..

NRK - 3 timer siden

Brann i enebolig på Prestøya – naboer ble evakuert

Det brant i en enebolig på Prestøya i Finnmark. Samtlige i huset er gjort rede for, opplyser politiet i Finnamark. Nærliggende naboer ble evakuert på grunn av røyk.

NRK - 1 time siden

Overtent hus i Hof

Nødetatene er på vei etter melding om brann i et bygg i Hof i Holmestrand kommune. Bygget skal være overtent, skriver politiet på Twitter. Det skal ikke være personer som bor i bygget nå..

NRK - 1 time siden

Overtent hus i Holmestrand

Nødetatene er på vei etter melding om brann i et bygg i Holmestrand. Bygget skal være overtent, skriver politiet på Twitter. Det skal ikke være personer som bor i bygget nå..

NRK - 2 timer siden

Havforskningsinstituttet varsler kutt

Torsdag ble det klart at forskningsskipet Kristine Bonnevie tas ut av drift om et drøyt år, og at det dermed må nedbemannes med 28 stillinger. I tillegg har ledelsen ved instituttet varslet at det også kommer kutt i andre deler av organisasjonen, skriver Khrono. – Vi har ikke vært gode nok til å sørge for inntjening for de økte utgiftene, sier instituttets direktør Nils Gunnar Kvamstø.

NRK - 2 timer siden

Brann i enebolig på Oppdal

Det brenner i en enebolig og garasje på Oppdal, skriver politiet i Trøndelag på Twitter. Det skal ikke være personer inne. Ifølge politiet er det ikke flammer der nå, men mye røyk.

NRK - 2 timer siden

Farevarsel for is på Vestlandet

Meteorologisk institutt har sendt ut lokalt farevarsel for ytre strøk av Vestland fylke på mandag. Varselet gjelder is, på grunn av regn som fryser på bakken. Det ventes minusgrader i natt, etterfulgt av lett regn som kan fryse på bakken tidlig mandag morgen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com