NRK > Nyheter

Søndag, 16 Mai, 07:57

NRK - 21 april 21 kl. 03:48

15-åring skutt av politiet i Ohio

Kort tid før juryen kom med kjennelsen i Floyd-saken i Minneapolis, døde en 15 år gammel jente etter å ha blitt skutt av politiet i Ohio. Ordføreren i Columbus, Andrew Ginther, sier de nå jobber med å etterforske hendelsen, skriver The Guardian..
Les mer på NRK


Les mer om:
Floyd, Minneapolis, Ohio, Columbus, Ginther, The Guardian

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 15-åring, skuttav , politieti , Ohio
NRK - 19 april 21 kl. 03:18

En død, 5 skadd i skyting i Ohio

En kvinne ble skutt i hodet og døde ved en minnestund for et drapsoffer i Columbus i Ohio i USA. Skuddene kom fra en bil og i alt fem mennesker er innlagt på sykehus med skuddskader, blant dem en 12 åring. Ingen er pågrepet for skytingen, melder CNN..

VG - I førrgår: 09:10

Ohio innfører vaksinelotteri

Guvernøren i Ohio lokker med at fem heldige vaksinerte voksne i delstaten kan vinne én million dollar hver. Vaksinerte tenåringer kan vinne universitetsstipend..

VG - 20 april 21 kl. 23:00

Mann skutt og drept på åpen gate: Ringte selv nødetatene og sa han muligens var skutt

TØNSBERG (VG) Politiet jakter en eller flere gjerningsmenn etter at en mann i 30-årene ble skutt på åpen gate i Tønsberg tirsdag kveld. Mannen varslet selv nødetatene om at han muligens var skutt..

VG - 20 april 21 kl. 23:00

Mann skutt og drept: Ringte selv nødetatene og sa han muligens var skutt

TØNSBERG (VG) Politiet jakter en eller flere gjerningsmenn etter at en mann i 30-årene ble skutt på åpen gate i Tønsberg tirsdag kveld. Mannen varslet selv nødetatene om at han muligens var skutt..

Dagbladet - 21 april 21 kl. 23:08

Ny politivideo ryster: - Tragisk

En 16 år gammel svart jente ble tirsdag skutt og drept av politiet i Columbus i Ohio. Onsdag frigir politiet en video fra kroppskameraet til politibetjenten som skjøt henne..

NRK - 15 april 21 kl. 22:39

Politi skjøt 13-åring i Chicago

13 år gamle Adam Toledo ble skutt av politiet i Chicago i USA i slutten av mars. Video fra politiet viser at gutten hadde hendene i været da han ble skutt, skriver BuzzFeed. Politiet har opplyst at de fant et skytevåpen på stedet..

VG - 16 april 21 kl. 06:45

Ny video skaper sinne i USA: 13-åring skutt av politiet i Chicago

13 år gamle Adam Toledo døde etter å ha blitt skutt av politiet i Chicago 29. mars. Torsdag offentligjorde politiet opptakene fra sine kroppskameraer..

VG - 16 april 21 kl. 06:45

Ny video skaper sinne i USA: 13-åring skutt og drept av politiet i Chicago

13 år gamle Adam Toledo døde etter å ha blitt skutt av politiet i Chicago 29. mars. Torsdag offentligjorde politiet opptakene fra sine kroppskameraer..

Aftenposten - 16 april 21 kl. 06:26

13-åring skutt av politiet etter at han hadde lagt fra seg et våpen

En video fra kroppskameraet til en politimann i Chicago viser hvordan en 13 år gammel gutt ble skutt av politiet etter….

NRK - 05 feb. 21 kl. 10:34

Palestiner skutt på Vestbredden

En palestiner ble fredag skutt og drept i en jødisk bosetning på den okkuperte Vestbredden. Khaled Maher Nofal, 34, ble skutt ned av nybyggere etter å ha kommet seg inn på området i løpet av natten. Han blir omtalt som «terrorist» av Israels hær..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

– Har angrepet Hamas-leders bolig

Israels forsvar (IDF) opplyser at Gazastripens øverste Hamas-leder Yehiyeh Sinwars bolig er blitt angrepet. Det foreligger få opplysninger om angrepet, men brigadesjef Hidai Zilberman sa til den israelske hærens radiokanal søndag morgen at Sinwar trolig er i skjul et annet sted, skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Tiger på rømmen funnet igjen

En tiger som har vandret rundt i et nabolag i Houston i Texas, er funnet i god behold etter nesten en ukes leting. På en video som Houston-politiet har lagt ut på Twitter, kan man se politisjef Ron Borza sitte ved siden av tigeren der han klapper den. Den store kattens eier er også på videoen og gir tigeren drikke med fra en babyflaske..

NRK - 1 time siden

Brann på koronasykehus

Flere hundre pasienter på et av Filippinenes største koronasykehus ble evakuert natt til søndag da det brøt ut brann i bygget. Ingen ble skadd da brannen raste gjennom tredje etasje på sykehuset Philippine General Hospital (PGH) i hovedstaden Manila like før klokken 1 natt til søndag lokal tid. Det var ingen pasienter i denne etasjen, men tykk røyk fant veien til de øvrige etasjene.

NRK - 2 timer siden

Voldshendelse i Stavern

I Stavern ved Larvik fikk politiet melding om en kvinne i 40-årene som skal ha fått hodeskader. Kvinnen blir ivaretatt av ambulansen. En mann i 50-årene har blitt pågrepet for voldsbruk, melder Sørøst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Bombetrusler mot russiske skoler

Flere bombetrusler er blitt rettet mot skoler i Kazan i Russland etter at ni personer ble drept i en skoleskyting tidligere i uken. Ifølge nyhetsbyrået Interfax dreier det seg om bombetrusler mot 15 skoler. Myndighetene i byen opplyste lørdag at det ikke ble funnet eksplosiver ved noen av skolene som ble gjennomsøkt.

NRK - 3 timer siden

Demonstrasjoner i USA

Tusener deltok i demonstrasjoner til støtte for palestinerne i amerikanske byer som Los Angeles, San Francisco, Boston, Philadelphia og Washington lørdag. Trafikken ble stengt på en gjennomfartsåre i den vestlige delen av Los Angeles, der demonstranter gikk i rundt 3 kilometer fra en føderal bygning til det israelske konsulatet, mens de ropte «lenge leve intifadaen» og «frigjør Palestina»..

NRK - 3 timer siden

53 nye smittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 53 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 30 under snittet de sju foregående dagene. 53 tilfeller er 48 færre enn på fredag, og 17 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 4 timer siden

Reddet fjøs fra brann med 100 dyr

En enebolig ble totalskadd i brann ved Indre Billefjord i Porsanger natt til søndag. I forbindelse med brannen var det spredningsfare til en driftsbygning som huset rundt 100 kyr/sau. Brannvesenet konsentrerte seg om å sikre driftsbygningen og lykkes med å berge dyrene, opplyser politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 4 timer siden

Uthus og bil i brann ved Ålgård

Ved Ålgård har det oppstått brann i et uthus som også skal ha antent en bil som stod like ved, opplyser Sør-Vest politidistrikt. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 5 timer siden

IS hevder å stå bak moskéangrep

IS påtar seg ansvaret for fredagens angrep mot en moské i Afghanistans hovedstad Kabul, der tolv mennesker ble drept. Det opplyser IS via gruppens nyhetsbyrå Nasheer på Telegram-appen lørdag, melder Reuters. En bombe var plassert inne i moskeen, der troende var samlet til fredagsbønn.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt