NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 16:29

NRK - 29 mai 21 kl. 21:04

14 studenter sluppet fri i Nigeria

Kidnappere har sluppet fri 14 studenter tatt til fange sist måned fra universitetet Greenfield nord i Nigeria, melder Reuters. Siden desember har mer enn 700 studenter blitt bortført fra universiteter og skoler i Nigeria..
Les mer på NRK


Les mer om:
Greenfield, Nigeria, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 14 studenter, sluppet, frii , Nigeria
NRK - 29 mai 21 kl. 21:04

14 studenter sluppet fri

Kidnappere har sluppet fri 14 studenter tatt til fange sist måned fra universitetet Greenfield nord i Nigeria. Det skriver Reuters. Siden desemver har mer enn 700 studenter blitt kidnappet fra universiteter og skoler rundt om i landet..

NRK - 30 mai 21 kl. 20:07

Flere studenter kidnappet i Niger

Dagen etter at 14 studenter ble sluppet fri i Nigeria, ble nye studenter kidnappet fra en skole nord i landet, melder nyhetsbyrået AFP. En bevæpnet gruppe tok seg inn på skolen, som ligger i byen Tegina. Det er foreløpig uvisst hvor mange studenter som er kidnappet.

NRK - 30 mai 21 kl. 20:07

Flere studenter bortført i Niger

Dagen etter at 14 studenter ble sluppet fri i Nigeria, ble nye studenter bortført fra en skole nord i landet, melder nyhetsbyrået AFP. En bevæpnet gruppe tok seg inn på skolen, som ligger i byen Tegina. Det er foreløpig uvisst hvor mange studenter som er kidnappet.

NRK - 03 juni 21 kl. 09:26

Nigeria: 136 barn kidnappet

Nigerianske myndigheter opplyser at det var 136 barn som ble bortført da ukjente gjerningsmenn angrep en skole i delstaten Niger søndag. Angriperne kom kjørende på motorsykler og skjøt vilkårlig rundt seg i byen Tegina. En person ble drept og en annen såret før elvene ble bortført, ifølge delstatspolitiet.

NRK - 05 juli 21 kl. 14:14

140 studenter bortført i Nigeria

Væpnede menn bortførte mandag morgen 140 studenter fra en internatskole i det nordvestlige Nigeria. Det opplyser AFP. 25 studenter klarte å komme seg unna.

NRK - 05 mai 21 kl. 20:41

Kidnappede studenter satt fri

29 studenter som ble bortført i Nigeria i mars er satt fri. De var de siste i en gruppe som ble tatt fra en skogbrukshøgskole i delstaten Kaduna 11. mars.

Aftenposten - 21 juli 21 kl. 14:27

Drapsdømte innsatte har sluppet begge gislene fri

En av de to fengselsbetjentene som ble tatt som gissel i Sverige, ble sluppet fri etter at de drapsdømte gisseltakerne….

VG - 21 juli 21 kl. 14:13

Gisseldrama i svensk fengsel: De ansatte er sluppet fri

To ansatte ble tatt som gisler av drapsdømte innsatte på Hällbyanstalten utenfor Eskilstuna. Nå er de sluppet fri. De to gisseltagerne krevde kebabpizza og et helikopter..

NRK - 12 mars 21 kl. 16:38

Studenter kidnappet i Nigeria

Væpnede menn angrep et universitet i delstaten Kaduna i Nigeria torsdag. Minst 30 studenter er fortsatt savnet etter at militærstyrker reddet 180 personer. Det sier lokale myndigheter til AFP..

Klartale - 02 mars 21 kl. 08:46

Skolejenter i Nigeria satt fri

279 jenter ble bortført fra en skole i Nigeria forrige uke. Nå er de satt fri og overlatt til myndighetene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

258.000 Pfizer-doser til Norge

Det kommer 258.000 ekstra vaksinedoser fra Pfizer til Norge. Det opplyser statsminister Erna Solberg til NRK..

NRK - 30 minutter siden

Lange køer på E18 mot Drammen

Det har vært en trafikkulykke i Lier på E18 i Lierbakkene retning Drammen torsdag ettermiddag. Det er ifølge politiet 8 biler som har vært involvert, men alle i bilene skal ha sluppet unna uten alvorlige skader. Det er omkjøring om Tranby helt til alle involverte biler er ute av veibanen..

NRK - 15 minutter siden

18 sivile drept i angrep i Niger

Minst 18 sivile er drept i et nytt angrep vest i Niger, nær grensa til Mali, opplyser en lokal tjenestemann onsdag ifølge NTB. Angrepet fant sted i landsbyen Deye Koukou i Banibangou-området, der 14 sivile ble drept søndag, opplyser en lokal folkevalgt til nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Syklist alvorlig skadet i Oslo

Nødetatene var i Schweigaards gate ved St. Halvards gate klokken 15:20. Det har vært en trafikkulykke mellom en syklist og en bil.

NRK - 30 minutter siden

Advarer mot «kjøttetende bakterier»

Ti personer har fått infeksjoner fra «kjøttetende bakterier» etter bading i Oslofjorden i sommer. FHI ber folk være på vakt hvis et sår endrer seg etter en tur i sjøen..

NRK - 30 minutter siden

Oppjusterer dødstall etter flom

Minst 150 mennesker har mistet livet i flom i et fjellområde nord i Afghanistan som kontrolleres av Taliban, melder NTB. Kraftig regnvær onsdag kveld forårsaket styrtfloden, opplyser Talibans talsmann Zabihullah Mujahed..

NRK - 45 minutter siden

Inflasjonen i Tyskland

Prisene på forbruksvarer i Tyskland økte med 3,8 prosent i juli, viser foreløpige beregninger. Inflasjonen er for første gang siden 2008 over 3 prosent, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Ulykke mellom bil og syklist i Oslo

Nødetatene er i Schweigaards gate ved St. Halvards gate. Det har vært en trafikkulykke mellom en syklist og en bil.

NRK - 1 time siden

Bøtelagt etter filming av bilulykke

En mann har fått et forelegg på 5500 kroner for å ha filmet et trafikkuhell langs E6 på Skullerud i Oslo, ifølge Avisa Oslo. Ulykken i inngående kjøreretning endte med store materielle skader, men det er ikke meldt om personskader..

NRK - 1 time siden

22.520 meldinger om bivirkninger

Meldinger om mistenkte bivirkninger etter koronavaksine gir ikke grunnlag for endrede anbefalinger, ifølge Legemiddelverkets bivirkningsrapport som ble publisert torsdag. Det har nå kommet 22.520 meldinger.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt