NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 21:25

NRK - 09 feb 23 kl. 03:16

14 lik funnet i nedsunket lastebil i Mexico

Likene etter 14 mennesker ble funnet i en lastebil som var nedsunket i en kanal i den nordlige grensestaten Nuevo Leon, opplyser mexicanske myndigheter. Det ble funnet fem guatemalanske pass på likene. Ifølge det regionale sivilforsvaret var det ti menn, tre kvinner og ett barn som ble funnet døde. Noen av likene ble funnet inni lastebilen, mens andre lå i vannet rundt. Det er uklart hvordan kjøretøyet havnet i kanalen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Nuevo Leon, NTB, Mexico

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 14 lik, funneti , nedsunket, lastebili , Mexico
NRK - 09 feb 23 kl. 11:52

14 mennesker funnet døde i lastebil i Mexico

Mexicanske myndigheter har funnet 14 døde mennesker i en veltet lastebil i en kanal nær grensen til USA. Det mistenkes at de er ofre for menneskesmugling. De døde menneskene ble funnet i utkanten av byen Monterrey i den mexicanske grensestaten Nuevo Leon tirsdag.

NRK - 20 feb 23 kl. 13:30

Bulgaria: Politiet har funnet enda en varebil stappfull av mennesker

Få dager etter at bulgarsk politi fant 18 døde mennesker i en lastebil, er det funnet en ny lastebil med 43 personer, alle i live. Blant de 43 er det ti barn, opplyser politiet mandag. Ifølge etterforskeren Natalia Nikolova ser alle ut til å være ved god helse selv om de var stuet sammen på et lite areal.

NRK - 25 jan 23 kl. 08:47

Dovrebanen fortsatt stengt - lastebil ødela strømledning

Dovrebanen er fortsatt stengt mellom Oppdal og Berkåk i Trøndelag etter at en lastebil kjørte av E6 og rev med seg kjøreledningen til toget tirsdag ettermiddag. – Det jobbes for fullt. Dette er en ganske uvanlig hendelse, sier pressevakt Olav Nordli i Bane Nor til Adresseavisen onsdag morgen.

Dagbladet - 16 nov 22 kl. 13:21

Lik skylt i land på turiststrand

To lik ble skylt i land på ei turiststrand i Acapulco i Mexico i helga, og ble funnet av badegjester..

NRK - 17 feb 23 kl. 15:26

18 migranter funnet død i lastebil i Bulgaria

18 migranter er funnet døde i en forlatt lastebil nær Bulgarias hovedstad, opplyser innenriksdepartementet. Tre personer skal være pågrepet. Over 30 mennesker befant seg i lastebilen i nærheten av hovedstaden Sofia, skriver det lokale mediet Novinite fredag ettermiddag.

NRK - 18 feb 23 kl. 14:10

Bulgaria: Sju pågrepet etter migranter ble funnet døde i lastebil

Politiet i Bulgaria har pågrepet sju personer etter at 18 migranter ble funnet døde i en forlatt lastebil nær Bulgarias hovedstad Sofia fredag. Lastebilen fraktet 52 personer gjemt under treplanker, og 18 døde av kvelning. Det viser foreløpige undersøker.

NRK - 18 feb 23 kl. 09:04

Reuters: Atsu funnet død i jordskjelvruinene

Liket av den ghanesiske fotballspilleren Christian Atsu er funnet etter jordskjelvet i Tyrkia. Det meldte hans manager lørdag. 31-åringen er blant de mer enn 43.

Klartale - 28 jan 23 kl. 06:30

Her fant de en 4.000 år gammel mumie

Arkeologer i Egypt har funnet en ny grav ved en pyramide i Saqqara. I mer enn 3.000 år har egyptere blitt begravet der.

Dagbladet - 28 okt 22 kl. 13:09

Etterlater lik: - Blir ignorert

Etter hvert som den ukrainske offensiven rykker fram, ligger russiske lik igjen. - I bunn og grunn tror jeg ikke regimet bryr seg om enkeltindivider i det hele tatt, sier professor..

Aftenposten - 21 nov 22 kl. 22:44

Innbyggerne forsøker å ta hverdagen tilbake. Men torturkamre og lik minner om russernes brutalitet.

Torturkamre, landminer og lik: De første dryppene fra nylig frigjorte Kherson avdekker russernes brutalitet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 1 time siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 3 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 2 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 3 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 3 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 3 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 3 timer siden

Finlands Nato-søknad har fått grønt lys i Ungarn

Ungarn har godkjent Finlands søknad om NATO-medlemskap. Det skriver nyhetsbyråene Reuters og AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com