NRK > Nyheter

Saturday, 16 October, 16:29

NRK - 12 sep 21 kl. 16:56

14 døde i lynnedslag i Pakistan

Minst 14 mistet livet og ytterligere tre ble skadd da lynet slo ned i to hus i det nordvestlige Pakistan søndag, opplyser myndighetene i landet. Lynnedslaget skjedde i Torghar, en fjellregion i Khyber Pakhtunkhwa-provinsen, hvor kraftige monsunregn og skred har skapt farlige situasjoner siden onsdag. – Minst 14 personer fra den samme storfamilien mistet livet etter at lynet traff to tilstøtende hus, sier en talsperson for provinsen til AFP. De døde inkluderte fem barn og fire kvinner, la han til. (©NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Pakistan, Torghar, Khyber Pakhtunkhwa, AFP, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 14 dødei , lynnedslagi , Pakistan
NRK - 11 jul 21 kl. 21:22

Registrerte 500 lynnedslag laurdag

Laurdag kveld fekk delar av Vestlandet rikeleg med både nedbør og lynnedslag. Frå klokka 1530 til 2030, vart det registrert kring 500 lynnedslag i eit belte mellom Voss og Florø..

NRK - 14 jul 21 kl. 16:27

Mange lynnedslag på Østlandet

10.000 lynnedslag har i løpet av én time slått ned på Østlandet. – Still counting, melder Meteorologene.

NRK - 06 jun 21 kl. 17:45

Lynnedslag og tordenvær

Lynnedslag som følge av tordenvær førte til skogbrann både i Flå og Nesbyen søndag ettermiddag. Heldigvis førte tordenværet med seg regn som gjorde at brannene ikke fikk utvikle seg ifølge 110- sentralen i Sør-Øst..

VG - 17 jun 21 kl. 21:24

Anneks truffet av lynet i Frogn: – Ble hørt et stort brak

Styrtregn og lynnedslag preger Østlandet natt til fredag. I Frogn har et anneks tilhørende en hytte blitt totalskadet etter et lynnedslag..

VG - 17 jun 21 kl. 21:24

Anneks truffet av lynet i Frogn: – Et stort brak

Styrtregn og lynnedslag preger Østlandet natt til fredag. I Frogn har et anneks tilhørende en hytte blitt totalskadet etter et lynnedslag..

VG - 04 jul 21 kl. 15:31

Tusenvis av lynnedslag - Ber folk om å komme seg ned av fjellet

Det er meldt kraftige regnbyger flere steder i landet neste uke. Ved 16.50-tiden søndag er det rapportert rundt 14.

VG - 04 jul 21 kl. 15:31

Tusenvis av lynnedslag - ber folk om å komme seg ned fra fjellet

Det er meldt kraftige regnbyger flere steder i landet neste uke. Ved 16.50-tiden søndag er det rapportert rundt 14.

NRK - 04 jul 21 kl. 18:58

To omkommet etter lynnedslag

To personer har omkommet etter lynnedslag på fjellet i Møre og Romsdal. Det skriver politiet på Twitter søndag kveld. En tredje person skal være hardt skadet og er fraktet til sykehus.

VG - 04 jul 21 kl. 19:02

To personer omkommet etter lynnedslag

To personer har omkommet etter lynnedslag på fjellet Melshornet i Hareid kommune i Møre og Romsdal..

Aftenposten - 04 jul 21 kl. 19:01

To personer omkommet etter lynnedslag i Hareid

To personer er bekreftet omkommet og en tredje person er hardt skadd etter lynnedslag på fjellet Melshornet i….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mistenkelig dødsfall i Skien

En person er funnet død ute på en sti i nærheten av et boligfelt i Skien. Det melder Sør-Øst Politidistrikt på Twitter. Personen er ikke identifisert, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

NRK - 15 minutter siden

– 160 Houthi-krigere drept

Minst 160 opprørere fra den jemenittiske Houthi-bevegelsen er drept i nye kamper sør for Maarib, ifølge den saudiledede koalisjonen som kriger i Jemen. I en uttalelse lørdag sendt ut via Saudi-Arabias statlige nyhetsbyrå, sier koalisjonen at den har gjennomført 32 angrep i løpet av det siste døgnet, og at minst 160 opprørere ble drept. Det melder NTB via AFP.

NRK - 15 minutter siden

Tromsø: Person funnet i havet

En person er funnet i havet utenfore Tromsø sentrum, melder Troms politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

NRK - 1 time siden

Salah med kunstmål i storseier

Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen i motsatt hjørne til 4–0. – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.

NRK - 1 time siden

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

–Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 1 time siden

Må skjule sin samiske side

Nye tall viser at hele tre av fire unge samer opplever diskriminering. Reindriftssamen Jon Nils «Jone» Kappfjell (17) føler at han må tilpasse seg andre, istedenfor at det norske samfunnet tilpasser seg han. Dersom han våger å være seg selv har han opplevd utestenging og å bli stemplet som «samen»..

NRK - 1 time siden

Partane i kulturstreiken møtast

Riksmeklaren har bede partane i kulturstreiken om å kome til ny mekling onsdag neste veke. Streiken er inne i den sjuande veka, og måndag blir 80 nye fagorganiserte tekne ut. Då er totalt 890 arbeidarar i streik.

NRK - 2 timer siden

SV åtvarar mot Frp-samarbeid

SV-leiar Audun Lysbakken åtvarar regjeringa mot å søke støtte frå Frp for å få gjennomslag for saker. Senterpartiet utelukkar ikkje eit samarbeid med Frp når regjeringa skal greie ut ulv- og bjørnebestanden. Eit samarbeid med høgresida vil påverke forholdet SV har til regjeringa, seier Lysbakken til NRK..

NRK - 2 timer siden

Namna på dei drepne frigjevne

Politiet offentleggjorde laurdag dei fem som blei drepne på Kongsberg onsdag kveld. – Andréa Meyer (52) – Hanne Merethe Englund (56) – Liv Berit Borge (75) – Gunnar Erling Sauve (75) – Gun Marith Madsen (78).

NRK - 2 timer siden

Svekket hypotese om konvertering

Politiet mener at hypotesen om at den Kongsberg-siktedes omtalte konvertering til islam er svekket. – Hypotesen at han kanskje ikke har gjort dette veldig seriøst, sier politiinspektør Per Thomas Omholt i Sørøst politidistrikt på en pressebrif lørdag ettermiddag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt