NRK > Nyheter

Tuesday, 28 November, 11:22

NRK - 16 mar 23 kl. 19:43

14-åring pågrepet etter drap på åtte i Mexico

Politiet i Mexico har pågrepet en 14 år gammel gutt som under tilnavnet «El Chapito» skal ha drept åtte mennesker på oppdrag fra en narkobande. Ifølge siktelsen kjørte den unge leiemorderen motorsykkel og åpnet ild mot en familie som hadde bursdagsfest utenfor boligen sin i Chimalhuacan, en fattig forstad av hovedstaden Mexico by. Åtte mennesker ble drept og seks andre ble såret i skytingen 22. januar, blant dem to barn. Den unge gjerningsmannen gikk ifølge påtalemyndigheten under tilnavnet «El Chapito», åpenbart med henvisning til narkobaronen Joaquin «El Chapo» Guzman som tidligere ledet det beryktede Sinaloa-kartellet, men som nå soner en livstidsdom i USA.
Les mer på NRK


Les mer om:
Mexico, Chapito, Chimalhuacan, Joaquin, Chapo, Sinaloa, USA, Ponchis, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 14-åring, pågrepet, etter, drap, åttei , Mexico
Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

Klartale - 02 okt 23 kl. 08:35

Politiet pågrep en fjerde person

– Mannen er siktet for drap eller medvirkning til drap på Jonas Henriksen. Det sier Tine Henriksen til nyhetsbyrået NTB. Hun er politiadvokat i Sørøst politidistrikt.

Klartale - 26 sep 23 kl. 13:37

En ny person er pågrepet for drapet på Jonas Henriksen

Mannen var kalt inn til avhør. Han ble pågrepet under avhøret. Det skriver Sørøst politidistrikt i en pressemelding.

Klartale - 04 okt 23 kl. 08:25

En mann ble pågrepet tirsdag kveld

Mannen ble pågrepet i boligen sin på Jevnaker. Det skriver Sørøst politidistrikt i en pressemelding. Han er den femte mannen som er siktet i saken.

NRK - 01 maj 23 kl. 11:56

Tre personer pågrepet og siktet etter Lørenskog-drap

Tre personer ble søndag kveld og natt til mandag pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap. Det melder politiet mandag formiddag. Personene vil bli forsøkt avhørt i løpet av mandagen, og framstilles trolig for varetektsfengsling tirsdag.

Klartale - 02 jan 23 kl. 11:00

Ti kvinner blir drept i Mexico hver dag

Ti kvinner blir drept i Mexico hver dag i gjennomsnitt. Over tusen kvinner ble drept i Mexico i 2021. Landet dreper nest flest kvinner i Latin-Amerika.

NRK - 25 sep 23 kl. 10:05

Mann pågrepet og siktet for drap i Grenland

En mann er pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne i 20-årene døde av brannskader etter en hendelse i en bolig i Porsgrunn i september i fjor. Mannen som er pågrepet er i 30-årene, og ble pågrepet i Grenland i går, skriver Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding. Siktede og avdøde skal ha vært i et forhold.

NRK - 03 dec 22 kl. 08:21

Østerrike: Tre menn dømt for voldtekt og drap på 13-åring

En domstol i Østerrike har dømt tre afghanske menn for voldtekt og drap på en 13 år gammel jente som ble funnet død ved siden av et tre i et boligområde i Donaustadt i Wien i juni i fjor. Jenta var rullet inn i et teppe da hun ble funnet. En 24-åring som omtales som hovedmann i saken, er funnet skyldig i drap og dømt til fengsel på livstid.

NRK - 04 aug 23 kl. 18:14

Tiltalt for uaktsomt drap etter å ha kjørt på 89-åring

En 89-åring døde i juli etter å ha blitt påkjørt på Linderud i Oslo. Nå er bilføreren tiltalt for uaktsomt drap, skriver Avisa Oslo. Bilføreren skal ha rygget på den 89 år gamle mannen.

NRK - 27 sep 23 kl. 12:49

Den tredje siktede varetektsfengslet i fire uker

32-åringen som i går ble pågrepet og siktet for drapet på Jonas Henriksen varetektsfengsles i fire uker. Mannen er den tredje som er pågrepet i saken. Han er siktet for drap eller medvirkning til drap.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Fryktar båtflyktningar frå Russland

Det svenske forsvaret fryktar at det kan kome båtflyktningar frå den russiske enklaven Kaliningrad. Dette som ein del av Russland sine forsøk på å destabilisere regionen, melder SVT. I ein ny rapport blir det peika på som eit av fleire scenario saman med dataangrep og sabotasjeaksjonar under vatn.

NRK - 15 minutter siden

Hjelpen har nådd fram

Flere tonn nødhjelp har nådd inn i den nordlige delen av Gazastripen, opplyser FNs nødhjelpskontor (OCHA) tirsdag. Det er blant annet snakk om ferdige måltider, drikkevann, telt og tepper, samt medisiner, ifølge FN-byrået. Det ble også levert drivstoff til strømproduksjon og utstyr til driften av avsaltings- og avløpsrenseanlegg og vannpumpestasjoner.

NRK - 15 minutter siden

Avisa Oslo: Grunde Almeland tar ikke gjenvalg som Oslo Venstre-leder

Grunde Almeland stiller ikke til gjengvalg som leder for Oslo Venstre. Det melder Avisa Oslo. Almeland svarer til Avisa Oslo at han ønsker å gi andre i partiet muligheten til å prøve seg i vervet.

NRK - 1 time siden

Norges Bank-tabbe: Publiserte tall for tidlig

Ved en feil publiserte Norges Bank deler av sin rapport Regionalt nettverk tirsdag. Den skulle egentlig vært publisert torsdag neste uke. Rapporten er en form for temperaturmåling av den norske økonomien, og viser hvordan ulike næringer ser for seg at ståa i økonomien vil være fremover.

NRK - 30 minutter siden

BankID endeleg på nynorsk

I 20 år har BankID vore tilgjengeleg på bokmål og engelsk. No er også nynorsk eit alternativ for dei som ønskjer det. – BankID er ein sentral og synleg teneste i den moderne kvardagen.

NRK - 1 time siden

Brann i bolig i Farsund: – Helt overtent

Det brenner i et bolighud på Vanse i Farsund, melder politiet på X. – Huset er helt overtent. Vi har kontroll på beboer i huset.

NRK - 45 minutter siden

Doblar prisane under OL

Prisane på offentleg transport vil bli dobla under OL i Paris neste sommar. Det er varsla kaos i kollektivtrafikken i heile regionen under leikane som startar 26. juli.

NRK - 1 time siden

Rapport om Riksrevisjonen legges fram torsdag

Utvalget som har sett på hvordan Riksrevisjonen jobber, skal overlevere sin innstilling til Stortinget torsdag. Utvalget ble satt ned av Stortinget i 2021. Det ble bedt om å evaluere Riksrevisjonens virksomhet og foreslå en ny lov.

NRK - 1 time siden

India: Straks fremme hos innesperrede

Redningsarbeidere har gravd seg fram til de 41 gruvearbeiderne som har vært innesperret i en tunnel i India i 17 dager. Tidligere tirsdag sa indiske myndigheter at de bare var fem meter unna å nå igjennom til de 41 arbeiderne. De skal nå hentes ut i trygghet, sier en tjenesteperson til Reuters.

NRK - 1 time siden

Drapssiktet fremstilles for fengsling

Den 18 år gamle kvinnen som er siktet for å ha drept en 22 år gammel mann i Porsgrunn natt til mandag, fremstilles i dag for varetektsfengsling. Kvinnen godtar å bli fengslet og kommer derfor ikke til å møte i retten. 18-åringen hadde et forhold til drapsofferet og de to flyttet før helgen inn i leiligheten der drapet skjedde.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com