NRK > Nyheter

Wednesday, 28 September, 14:55

NRK - 14 jul 22 kl. 14:01

14-åring døde etter tivoli-ulykke

En 14-år gammel jente døde etter en tragisk ulykke på Tivoli Friheden i Århus, ifølge Danske Tv2 Flere personer er skadet etter ulykken, bekrefter direktør Henrik Ragborg Olsen samt politiet overfor dansk TV 2. Ulykken skjedde i berg- og dalbanen Cobra. Ifølge Østjylland brannvesen er tre personer skadet, hvorav en kritisk. – Rundt klokken 13 skjedde det en ulykke i Cobra. Man sitter to og to i seks rekker bakover, og det er den bakerste delen som er knukket, og henger under resten av vogntoget, forteller Henrik Ragborg Olsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tivoli Friheden, Århus, Danske Tv2 Flere, Henrik Ragborg Olsen, TV, Cobra

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 14-åring, døde, etter, tivoli-ulykke
Klartale - 14 jul 22 kl. 15:11

14-åring døde etter ulykke på tivoli

Klokken 12.50 fikk politiet melding om en ulykke på tivoli. Det hadde skjedd en ulykke på et tivoli i Aarhus i Danmark.

NRK - 14 jul 22 kl. 14:01

Flere skadet etter tivoli-ulykke

Flere personer er skadet etter ulykken på Tivoli Friheden i Århus, bekrefter direktør Henrik Ragborg Olsen samt politiet overfor dansk TV 2. Ulykken skjedde i berg- og dalbanen Cobraen. – Rundt klokken 13 skjedde det en ulykke i Cobraen.

NRK - 14 jul 22 kl. 14:01

To skadet etter tivoli-ulykke

To personer er skadet etter ulykken på Tivoli Friheden i Århus, bekrefter direktør Henrik Ragborg Olsen samt poloitiet overfor dansk TV 2..

NRK - 08 apr 22 kl. 02:57

Kontroll på brann ved tivoli i Oslo

Det brant natt til fredag kraftig i en lastebil som sto parkert utenfor Bjerke travbane i Oslo. – Det brenner kraftig i alle fall i én lastebil som tilhører et tivoli. Det står flere kjøretøyer parkert på stedet, og det er en del folk i området, sa operasjonsleder Gjermund Stokkeli i Oslo-politiet til NTB i 1.

VG - 15 jul 22 kl. 05:02

Dette bildet kan gi svar på tivoli-dødsulykken

En 14 år gammel jente døde og en 13 år gammel gutt ble skadet da den bakerste vognen på berg-og-dal-banen «Cobraen» løsnet på Tivoli Friheden i Aarhus torsdag. Dette vet vi foreløpig om ulykken:.

VG - 14 jul 22 kl. 14:08

Jente (14) død etter berg-og-dal-bane-ulykke i Aarhus

En 14 år gammel jente er død og en 13-åring er skadet etter en ulykke ved Tivoli Frihed i Aarhus i Danmark..

Dagbladet - 14 jul 22 kl. 14:00

Alvorlig ulykke

Tivoli i København stenger parken resten av dagen etter en alvorlig ulykke. Det skriver flere danske medier..

VG - 14 jul 22 kl. 14:08

Flere skadet etter berg-og-dal-bane-ulykke i Aarhus

Østjyllands brandvæsen bekrefter til VG at det har skjedd en alvorlig ulykke på Tivoli Friheden i Danmark torsdag..

NRK - 15 jul 22 kl. 13:32

Berg-og-dal-bane i Aarhus stenger etter ulykke

Tivoli Friheden i Aarhus har besluttet å stenge berg-og-dal-banen Cobra etter ulykken i torsdag, det melder danske TV 2..

Dagbladet - 14 jul 22 kl. 14:00

Én bekreftet død

En 14 år gammel jente er bekreftet død etter ulykke i Tivoli Friheden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

LNG-rederier hever sikkerhetsnivået

Flere norske rederier som transporterer flytende gass (LNG), hever sikkerhetsnivået i kjølvannet av den spente sikkerhetssituasjonen etter Nord Stream-lekkasjene. – Vi høyner sikkerhetsnivået på terminalene, som vi antar har størst risiko. Det blir skjerpet adgangskontroll og ikke minst cybersikkerhet.

NRK - 15 minutter siden

Sju drept i iransk droneangrep

Iran har startet en ny bombekampanje mot den iransk-kurdiske opposisjonsgruppa KDPI i Nord-Irak. Sju mennesker ble onsdag drept i droneangrep. Iranske myndigheter bekrefter at en «separatistgruppe i Nord-Irak» ble angrepet med «presisjonsmissiler» og såkalte selvmordsdroner.

NRK - 15 minutter siden

Lakseselskapa rasar på børsen

Regjeringa sitt varsel om innføring av grunnrenteskatt på havbruk, har skapt sjokkbølger på Oslo Børs i dag. Sjømatindeksen er i skrivande stund ned 18 prosent sidan børsopning. Slik er situasjonen for dei største lakseaksjane akkurat no: • Salmar er ned 26,72 prosent • Grieg Seafood har falt 24,59 prosent • Mowi har falt 15,7 prosent • Lerøy Seafood har falt 21,92 prosent • Austevoll Seafood er ned 18,90 prosent.

NRK - 15 minutter siden

Endringer i titler i det danske kongehuset

Danmarks Dronning Margrethe har besluttet at de tre barna til hennes yngste sønn, prins Joachim, ikke skal tituleres prinser og prinsesse. Fra 1. januar 2023 skal de benytte sine titler som grever og komtesse av Monpezat.

NRK - 15 minutter siden

Både kraftproduksjonen og strømprisene økte i forrige uke

Både strømforbruk, kraftproduksjon og strømpris økte i forrige uke, men vindkraftproduksjonen gikk ned. Sør-Norge fortsetter å importere strøm, melder NVE. Kraftproduksjonen i Norge gikk opp med 9 prosent i forrige uke sammenlignet med uka før.

NRK - 30 minutter siden

Fant stjålet ordførerkjede

Ordførerkjedet til Alta kommune som ble stjålet etter et innbrudd på Alta rådhus i 2016 har nå dukket opp igjen. Det skriver Kronstadposten. Odd Arne Nilsen fikk tips om at kjede lå nedgravd i Eiby ei lita bygd utenfor Alta sentrum.

NRK - 1 time siden

Tysk avis: Sikkerhetsmyndighetene tror Nord-Stream kan være ubrukelig for alltid

Ifølge avisa Tagesspiegel antar tyske sikkerhetsmyndigheter at ødelagte North Stream-rørledninger vil være ubrukelige etter de påståtte sabotasjehandlingene. De tre rørene i North Stream 1 og 2 som sprang lekk mandag, vil fort bli ubrukelige dersom de ikke repareres raskt, erfarer Tagesspiegel onsdag ettermiddag, som oppgir kilder i regjeringsapparatet som opphav til opplysningene. Saltvann som renner inn vil tære på rørledningene, påpeker de..

NRK - 1 time siden

Bransdal er død

KrF-politiker, tidligere stortingsrepresentant og mangeårig ordfører i Vennesla Torhild Bransdal døde i dag etter lengre tids kreftsykdom. Det skriver familien i en pressemelding. Bransdal døde fredelig med sine nærmeste rundt seg.

NRK - 30 minutter siden

Sophie Elise avslører pillemisbruk

I sin nye podkast på NRK forteller Sophie Elise at hun har slitt med pilleavhengighet. Hun var avhengig av beroligende tablatter. I august la hun seg inn på rehabilitering..

NRK - 45 minutter siden

33 millioner på sultegrensen i Brasil

Den sosiale situasjonen i Brasil er dramatisk etter år med koronapandemi, høy arbeidsledighet og prisstigning. En undersøkelse fra Penssan viser at 33,1 millioner brasilianere nå lever på sultegrensen. Det er 14 millioner flere enn for to år siden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com