NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 13:42

NRK - 21 april 21 kl. 21:39

14-åring utsatt for tyveri

Like før klokka 21 fikk politiet melding om at en 14 år gammel gutt fikk frastjålet en gjenstand ved togstasjonen på Gausel i Stavanger. Gjerningspersonen skal også være en ung gutt. Politiet er i kontakt med fornærmede. Ingen er pågrepet ennå..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gausel, Stavanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 14-åring, utsatt, for, tyveri
E24 - 03 mars 21 kl. 06:21

Over 100.000 nordmenn utsatt for ID-tyveri

De siste to årene har mer enn 100.000 nordmenn opplevd ID-tyveri, viser en undersøkelse. Folk mellom 45 og 59 år og de under 30 år er mest utsatt..

NRK - 04 mai 21 kl. 13:22

Stjal fra Helge Ingstad

En mann i 30-årene er dømt for tyveri etter å ha tatt med seg «klenodier» fra fregatten Helge Ingstad under tømmingen av skipet. Mannen møte i Bergen tingrett tiltalt for grovt tyveri ved å ha forsynt seg av militært materiell tilhørende Forsvaret, melder Bergensavisen. Mannen ble dømt til 172 timers samfunnsstraff.

NRK - 28 feb. 21 kl. 08:31

Pågrepet etter sykkeltyveri

To menn ble pågrepet i Krokstadelva i Drammen etter tyveri av flere sykler. De er også siktet for tyveri av et bilskilt fra en bil i nærheten. Den ene av dem er i tillegg siktet for promillekjøring..

NRK - 21 april 21 kl. 23:13

Utsatt høringen av Meng Wanzhou

En dommer i Canada har utsatt høringen av finansdirektøren i mobilselskapet Huawei, Meng Wanzhou, til høsten. Hun ble pågrepet under en mellomlanding i Canada i 2018, og er tiltalt i USA for brudd på sanksjoner mot Iran og tyveri av teknologi. (AFP).

NRK - 21 april 21 kl. 23:13

Utsatt utvisning av Meng Wanzhou

En dommer i Canada har utsatt utvisningen av finansdirektøren i mobilselskapet Huawei, Meng Wanzhou, til høsten. Hun ble pågrepet under en mellomlanding i Canada i 2018, og er tiltalt i USA for brudd på sanksjoner mot Iran og tyveri av teknologi. (AFP).

NRK - 29 april 21 kl. 11:21

Dømt for koronahost i Horten

En 41-åring er dømt til 90 dagers fengsel etter at han hostet på en vekter på Sjøsiden kjøpesenter i februar. Han satte seg til motverge da han ble konfrontert med tyveri av solbriller, og sa at han hadde korona. Dommen omfatter også andre forhold..

VG - 10 feb. 21 kl. 09:37

Coronatiltak: Nå er det ring 1, ring 2 pluss tiltaksnivå A, B, C og D som gjelder

Helseminister Bent Høie (H) presiserer at systemet med ring 1 og ring 2 ikke i seg selv forklarer hvor strenge coronatiltakene er..

Aftenposten - 10 feb. 21 kl. 09:44

Koronatiltak: Nå er det ring 1, ring 2 pluss tiltaksnivå A, B, C og D som gjelder

Helseminister Bent Høie (H) presiserer at systemet med ring 1 og ring 2 ikke i seg selv forklarer hvor strenge….

NRK - 19 feb. 21 kl. 14:40

Skrotar «ring 1» og «ring 2»

Regjeringa ryddar opp i koronatiltaka og fjernar omgrepa ring 1 og ring 2. No blir det tre nivå av tiltak som kan vedtakast nasjonalt, sa statsminister Erna Solberg (H) på pressekonferansen fredag..

NRK - 15 feb. 21 kl. 18:03

Mistenkt for tyveri i Gjerdrum

To ungdommer er mistenkt for å ha stjålet verdigjenstander fra en av boligene som ble evakuert etter leirskredet i Gjerdrum, melder Romerikes Blad. Politiet startet etterforskning etter at en PC fra et evakuert hus ble funnet utenfor evakueringssonen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Skredramma kan få 125 mill. ekstra

Regjeringa foreslår å gi Gjerdrum, som i romjula vart ramma av eit stort jordskred som kravde ti menneskeliv, 125 millionar kroner meir. Beløpet skal kompensere kommunen for meirkostnader i samband med skredet. – Gjerdrum kommune står i ein vanskeleg situasjon, og det skulle berre mangle at staten stiller opp.

NRK - 30 minutter siden

114 koronasmitta pasientar innlagde

Tysdag var 114 koronasmitta pasientar innlagde på sjukehus i Noreg. Det er ein nedgang på tre pasientar frå dagen før. 24 av pasientane får respiratorbehandling.

NRK - 45 minutter siden

Fleire arresterte i razzia

Politiet i Stockholm har gjennomført ein razzia mot fleire personar som er mistenkte for å ha overgrepsmateriale mot born, melder Aftonbladet. Bakgrunnen for aksjonen skal vera opplysningar politiet har fått gjennom internasjonalt samarbeid..

NRK - 45 minutter siden

Symbolsk krav mot AstraZeneca

EU krever foreløpig en symbolsk erstatning på 1 euro fra AstraZeneca for kontraktsbrudd. Selskapet får tre måneders utsettelse på de avtalte vaksineleveransene. Kravet ble fremsatt i et rettsmøte i Brussel tirsdag, i påvente av en beregning av skadevirkningene som følge av at AstraZeneca ikke har levert vaksinene raskt nok, skriver Reuters.

NRK - 45 minutter siden

EU saksøker AstraZeneca

EU går til søksmål mot vaksineprodusenten AstraZeneca og krever å få levert 90 millioner doser innen juli..

NRK - 45 minutter siden

Symbolsk krav fra AstraZeneca

EU krever foreløpig en symbolsk erstatning på 1 euro fra AstraZeneca for kontraktsbrudd. Selskapet får tre måneders utsettelse på de avtalte vaksineleveransene. Kravet ble fremsatt i et rettsmøte i Brussel tirsdag, i påvente av en beregning av skadevirkningene som følge av at AstraZeneca ikke har levert vaksinene raskt nok, skriver Reuters.

NRK - 1 time siden

Fire personar i flyet – alle ute

Det var fire personar i flyet som har sklidd av rullebana på Voss. Alle skal vere ute av flyet og ingen av dei skal vera alvorleg skadde, melder 110-sentralen i Vest. Flyet skal lekke ein del drivstoff.

NRK - 1 time siden

75 prosent meldte om bivirkninger

I alt 28,7 prosent sier at de opplevde bivirkninger etter første dose med Pfizer-vaksinen. Hele 75,7 prosent AstraZeneca-vaksinerte sier det samme. Folkehelseinstituttet (FHI) har gjennomført en undersøkelse der 7.

NRK - 1 time siden

Fly har sklidd av rullebane på Voss

Et fire seters fly har sklidd av rullebanen på Bømoen på Voss, melder 110-sentralen..

NRK - 1 time siden

Bøndene tropper opp ved Stortinget

Jordbruksoppgjøret har satt sinnet i kok hos norske bønder. Nå møter de opp foran Stortinget for å vise sin misnøye. Det bli også flere markeringer andre steder i landet tirsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt