VG > Økonomi

Sunday, 29 January, 03:47

VG - 26 nov 22 kl. 11:15

13 savnet etter jordskred på italiensk øy

Flere mennesker er savnet etter det gikk et jordskred på den italienske øya Ischia..
Les mer på VG


Les mer om:
Ischia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 13 savnet, etter, jordskred, italienskøy
Aftenposten - 26 nov 22 kl. 12:13

Åtte døde og flere savnet etter jordskred på øya Ischia i Italia

Minst åtte personer er døde og fem er savnet etter et jordskred i en landsby på den italiensk øya Ischia lørdag, melder….

NRK - 21 aug 22 kl. 17:28

Fire personer omkom i jordskred

Fire personer omkom da et religiøst bygg ble truffet av et jordskred i Karbala i Irak. Flere er fremdeles fanget i ruinene. Lørdag ettermiddag ble bygget truffet av et større jordskred.

NRK - 19 okt 22 kl. 07:28

Venezuela: Tre døde i nytt jordskred

Minst tre mennesker døde i et nytt jordskred i delstaten Aragua i Venezuela, der 54 mistet livet i et annet jordskred for rundt en uke siden. De første meldingene viser til store ødeleggelser etter jordskredet i distriktet El Castaño, i den nordlige utkanten av delstatshovedstaden Maracay, om lag 80 kilometer vest for Caracas. (NTB).

NRK - 21 dec 22 kl. 11:55

Flom og jordskred krever over 30 menneskeliv i Malaysia

Fem er døde og over 70.000 evakuert på grunn av flom nord i Malaysia. I tillegg er minst 26 døde etter et jordskred fredag.

NRK - 05 nov 22 kl. 06:26

Minst sju døde i jordskred og oversvømmelser i Venezuela

Jordskred og oversvømmelser utløst av kraftig regnvær har tatt livet av minst sju personer i delstaten Anzoategui i den østlige delen av Venezuela. Seks lik ble funnet i havnebyen Puerto La Cruz, og en sjuende person, et barn, ble funnet død i den nærliggende byen Guanta, opplyser delstatens guvernør Luis Marcano. – Hele åssiden raste ned.

NRK - 26 nov 22 kl. 11:14

13 savnet etter jordskred i Italia

13 personer er savnet etter et jordskred lørdag morgen på den italienske ferieøya Ischia. Det skriver det italienske nyhetsbyrået Ansa..

NRK - 09 okt 22 kl. 22:19

Minst 22 personer mistet livet i jordskred i Venezuela

Minst 22 personer har mistet livet og mer enn 50 er savnet etter et jordskred i Venezuela, opplyser myndighetene i landet. – Vi ser betydelig skadeomfang her. Vi har allerede funnet 22 døde og det er mer en 52 personer som er savnet.

NRK - 01 nov 22 kl. 06:12

Over 2 millioner rammet av stormen på Filippinene

Flom og jordskred har tatt livet av 110 personer etter stormen Nalgae på Filippinene, og mer enn 2,4 millioner personer er rammet, sier myndighetene i landet. 33 personer er fremdeles savnet, mens over 100 personer er skadd, opplyser landets katastrofemyndigheter tirsdag. Over halvparten av de omkomne var fra den sørlige provinsen Maguindanao, hvor mer enn 100 hus ble feid bort av flommen eller begravd i jordskred som følge av uværet.

NRK - 27 nov 22 kl. 13:43

Været forvansker redningsarbeidet etter jordskred i Italia

Redningsarbeidere i Italia kjemper mot klokken og mot været i håp om å finne overlevende etter jordskredet lørdag. Søndag er elleve personer fortsatt savnet etter at kraftig nedbør utløste et jordskred på øya Ischia dagen før. En person er bekreftet omkommet, og tretten er skadd.

NRK - 27 nov 22 kl. 21:38

Sju døde funnet etter jordskred i Italia

Redningsarbeidere har funnet til sammen sju omkomne etter jordskredet på den italienske øya Ischia. Blant dødsofrene er et spedbarn og et ungt søskenpar. Fem mennesker er fortsatt savnet etter at et enormt jordskred gikk i kraftig regnvær Casamicciola lørdag morgen, bekrefter Napoli-prefektet søndag kveld.

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Skistads vei opp fra smellen: – Ingen tvil om at jeg har slitt

LES ROUSSES (VG) Kristine Stavås Skistad (23) er tilbake i verdenstoppen igjen etter tre tunge år. Nå stiger håpet til VM i Planica og hun gjør seg høyaktuell for landslagsplass..

VG - 4 timer siden

Tom Verlaine er død

Television-frontfiguren ble 73..

VG - 4 timer siden

Casemiro og Fred med brasiliansk show i FA-cupen

(Manchester United-Reading 3–1) Manchester United sløste og sløste mot Reading i FA-cupen, men så fant Casemiro (30) frem finessene for hjemmelaget..

VG - 6 timer siden

I kamp mot en indre fiende

Ukraina har en ytre fiende, Russland. Men de har også en indre fiende, korrupsjon..

VG - 7 timer siden

Carlsen rotet bort seieren mot indisk 17-åring: – Rett og slett svakt

Magnus Carlsen (32) hadde en enorm mulighet til å avgjøre mot indiske Rameshbabu Praggnanandhaa (17), men endte med remis i Wijk aan Zee lørdag..

VG - 9 timer siden

Oilers overlegne mot Sparta – Frisk Asker tapte igjen

Serieleder Stavanger Oilers vant 5-2 mot nærmeste rival Sparta i eliteserien ishockey for menn lørdag. Frisk Asker tapte for fjerde kamp på rad..

VG - 9 timer siden

Hopp: Strøm beste norske da Althaus vant

De norske kvinnehopperne nådde ikke helt opp i tyske Hinterzarten. Katharina Althaus vant rennet på hjemmebane..

VG - 12 timer siden

Havnaa om motstanderen: – Motiverende når han ser så bra ut

JORDAL (VG) Kai Robin Havnaa (34) fikk på innveiingen bekreftet at motstander Hany Atiyo (39) stiller meget godt trent før kveldens VG+ Sport-sendte boksekamp. Bernard Angelo Torres (26) har ladet opp med en spansk verdensmester..

VG - 15 timer siden

Pågrepet etter Nydalen-skyting: – Nekter straffskyld

Politiet har pågrepet en mann for skytingen inne på et gatekjøkken i Nydalen. Han nekter straffskyld, ifølge hans advokat..

VG - 14 timer siden

Shiffrin vant igjen – én seier bak legendarisk rekord

To timer etter at Aleksander Aamodt Kilde suste ned til en annenplass bak Marco Odermatt, var kjæresten Mikaela Shiffrin igjen suveren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com