NRK > Nyheter

Sunday, 05 December, 05:21

NRK - 22 aug 21 kl. 16:29

131 evakuerte landa i København

Eit fly frå Islamabad landa søndag i København med 131 personar om bord, blant dei personar frå Sverige og Island. Passasjerane var personar som jobba for danske styresmakter og evakuerte afghanarar som har jobba for Danmark, samt familiane deira. I tillegg var det personar som danske styresmakter har hjelpt Island og Sverige med å evakuere, opplyser utanriksminister Jeppe Kofod..
Les mer på NRK


Les mer om:
Islamabad, København, Sverige, Island, Danmark, Jeppe Kofod

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 131, evakuerte, landai , København
NRK - 20 aug 21 kl. 03:23

Flere fly med evakuerte til Danmark

Torsdag kveld landet dagens andre fly med evakuerte fra Afghanistan i København, melder NTB. Et tredje er på vei, går det fram av FlightRadar24. Om bord i det første flyet var det 84 evakuerte.

NRK - 20 aug 21 kl. 09:53

Fly med evakuerte landet i Danmark

Et fly med evakuerte fra Afghanistan landet fredag på flyplassen i København, melder dansk UD. Det er ikke kjent hvor mange som var om bord i flyet. Departementet ønsker foreløpig ikke å opplyse nasjonaliteten til de evakuerte.

NRK - 23 aug 21 kl. 12:31

Koronasmitte på 131 fly

De siste to ukene er det påvist koronasmitte hos reisende på 131 flyvninger, ifølge FHI. 46 av flyvningene var innenlands, mens 85 var turer mellom Norge og utlandet, viser oversikten fra FHI. Antallet ligger over nivået fra forrige oversikt 9.

NRK - 19 aug 21 kl. 07:57

Fly med 84 evakuerte har landet

Et SAS-fly med 84 evakuerte fra Afghanistan har torsdag morgen landet i København. Flyet har fraktet gruppen fra Dubai til den danske hovedstaden. Primært er det lokalt ansatte og tolker som har arbeidet for den danske stat, samt deres familier, som var om bord på flyet, bekrefter utenriksdepartementet i Danmark.

NRK - 16 sep 21 kl. 08:59

Australia skal bygge atomubåtar

Australia skal byggje tolv atomdrivne ubåtar saman med USA og Storbritannia. Det sa leiarane for dei tre landa onsdag. Partnarskapet får namnet Aukus og opnar for at dei tre landa kan dele teknologi om blant anna nettsikkerheit, kunstig intelligens, undervassystem og gi moglegheit for å nå mål langt vekke.

NRK - 17 sep 21 kl. 08:54

Låg kvinnedel i yrkesfag

Samanlikna med andre OECD-land er Noreg blant landa med lågast kvinnedel i yrkesfag, skriv Statistisk sentralbyrå. Under 40 prosent av elevane i yrkesfagleg opplæring i Noreg er kvinner, viser rapporten Education at a Glance 2021. I OECD-landa var kvinnedelen i snitt 45 prosent.

NRK - 13 sep 21 kl. 09:31

131 nye smittetilfeller i Trondheim

I løpet av helgen har 131 nye personer i Trondheim testet positivt for covid-19. I tillegg er det kommet inn positivt svar på 20 hurtigtester som nå følges opp med PCR-test, skriver kommunen i en pressemelding. Åtte personer er innlagt med koronavirus ved St.

NRK - 18 aug 21 kl. 05:01

Fly med 130 evakuerte til Tyskland

Et innleid Lufthansa-fly med rundt 130 evakuerte fra Kabul har landet i Frankfurt, melder det tyske nyhetsbyrået DPA. Flyet var chartret av tyske myndigheter og hadde fraktet de om lag 130 evakuerte fra Tasjkent i Afghanistans naboland Usbekistan..

NRK - 19 aug 21 kl. 01:30

84 evakuerte med fly til Danmark

Et SAS-fly med 84 evakuerte fra Afghanistan er natt til torsdag på vei fra Dubai til København, bekrefter utenriksdepartementet i Danmark. Om bord er lokalt ansatte og tolker som har arbeidet for den danske stat, samt deres familier..

Aftenposten - 19 aug 21 kl. 08:15

Nok et fly med evakuerte fra Afghanistan har landet i Danmark

Et SAS-fly med 84 evakuerte fra Afghanistan har torsdag morgen landet i København..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt