NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 20:26

NRK - 02 okt 22 kl. 01:57

130 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan Stadium i Malang da hjemmesupporterne stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3. Politiet svarte med tåregass, noe som fikk mange tilhengere til å besvime og få pusteproblemer, melder CNN Indonesia. To av de døde skal være politimenn..
Les mer på NRK


Les mer om:
Malang, Indonesia, NTB, Kanjuruhan Stadium, Arema, Persebaya Surabaya, CNN Indonesia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 130, dødei , opptøyer, fotballkamp
Aftenposten - 02 okt 22 kl. 06:50

Nær 130 mennesker omkom i opptøyer etter indonesisk fotballkamp

Minst 129 mennesker døde i opptøyer etter en fotballkamp i Malang på Øst-Java lørdag kveld..

NRK - 02 okt 22 kl. 01:57

127 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Minst 180 skal være skadd i trengselen. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan stadion i Malang da hjemmelagets tilhengere stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3.

Aftenposten - 02 okt 22 kl. 06:50

174 mennesker omkom i opptøyer på indonesisk fotballkamp

Dødstallene stiger etter stadiontragedien i Indonesia. 174 skal ha omkommet i opptøyer etter en fotballkamp i Malang….

Aftenposten - 02 okt 22 kl. 13:40

125 personer døde i opptøyer etter fotballkamp i Indonesia

Lørdag kveld kveld brøt det ut voldsome opptøyer etter en fotballkamp i byen Malange på øya Java i Indonesia..

NRK - 29 aug 22 kl. 22:43

Lindsey Graham advarer mot opptøyer

Dersom Donald Trump blir stilt for retten, så vil det resultere i opptøyer, hevder en av den tidligere presidentens fremste forsvarere, senator Lindsey Graham. – Dersom de forsøker å straffeforfølge president Trump, så vil det bokstavelig talt resultere i opptøyer i gatene, sier Graham til Fox News. – De fleste republikanere, inkludert meg selv, mener at det ikke snakk om loven når det gjelder Trump.

NRK - 18 sep 22 kl. 09:14

Vannmangel på Haiti etter voldsomme opptøyer

Voldsomme opptøyer og demonstrasjoner gjør livet vanskelig for mange på Haiti. Nå står flere tusen uten vann samtidig som en tropisk storm nærmer seg. Tusener av mennesker står uten vann i Port-au-Prince i Haiti etter vannforsyningene ble stanset som følge av demonstrasjoner og opptøyer denne uken.

VG - 02 okt 22 kl. 02:18

Indonesiske medier: 127 drept etter opptøyer ved fotballstadium

Mange er døde og skadet etter at det brøt ut opptøyer etter en fotballkamp i Malang Regency i Indonesia..

VG - 02 okt 22 kl. 02:18

Minst 129 drept etter opptøyer ved fotballstadium

Minst 129 personer er døde og 180 er skadet etter at det brøt ut opptøyer etter en fotballkamp i Malang Regency i Indonesia..

VG - 02 okt 22 kl. 02:18

Minst 129 drept etter opptøyer ved fotballstadion

Minst 129 personer er døde og 180 er skadet etter at det brøt ut opptøyer etter en fotballkamp i Malang Regency i Indonesia..

VG - 02 okt 22 kl. 02:18

Minst 129 drept etter opptøyer på fotballstadion

Minst 129 personer er døde og 180 er skadet etter at det brøt ut opptøyer etter en fotballkamp i Malang Regency i Indonesia. Flere barn skal være blant de døde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ukrainske ambassader har mottatt pakker med dyredeler

En rekke ukrainske ambassader har mottatt pakker med kroppsdeler fra dyr eller eksplosiver. Landets utenriksminister mener avsenderne forsøker å skape frykt. Utenriksminister Dmytro Kuleba sier i et intervju med CNN at det har vært 17 slike tilfeller.

NRK - 45 minutter siden

To skadet i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Tre personer var involvert i ulykken, og to av dem er skadet.

NRK - 30 minutter siden

Person funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - 1 time siden

Fjøsbrann utanfor Florø

Naudetatane er på veg i båt til ein fjøsbrann på ei øy utanfor Florø. Alle dyr skal i fylgje politiet vere redda ut, og personar er gjort greie for. Det er framleis full fyr i fjøset..

NRK - 45 minutter siden

Minst tre skadd i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Minst tre personer skal være skadet.

NRK - 1 time siden

Ny kniv-pågripelse i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har kontroll på en mann som skal ha gått med kniv i parkeringshuset på Oslo S. En vekter hadde observert mannen. Ingen skal ha blitt truet eller skadet..

NRK - 45 minutter siden

Trafikkulykke mellom to vogntog på E6

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord..

NRK - 1 time siden

Ny person pågrepet med kniv i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har tatt kontroll på en mann som gikk med kniv i parkeringshuset på Oslo S. Ingen skal ha blitt truet eller skadet. En vekter hadde observert mannen..

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet på Grønland

Politiet har pågrepet en mann på Grønland i Oslo, etter å ha fått melding om en mann som gikk med kniv. Mannen skal ikke ha truet eller skadet noen, men skal ha vist frem to kniver til en ansatt i en butikk. Politiet har så langt ikke funnet knivene..

NRK - 2 timer siden

Kritisk skadet etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket flere ganger i overkroppen. Personen er bevisst, men kritisk skadet, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com