NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 08:12

NRK - 03 feb. 21 kl. 08:10

12 valper satt ut i Nord-Troms

Tirsdag ble 12 fjellrevvalper satt ut i fjellområdene i Nord-Troms, skriver NTB. Situasjonen i store deler av Nord-Norge er kritisk for bestanden. Valpene settes ut i områder der det er gamle fjellrevhi og håpet er at det dannes kull tidligst i 2022..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nord-Troms, NTB, Nord-Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 12 valper, sattut i , Nord-Troms
VG - 03 juni 21 kl. 13:11

Genetisk viktig ulvepar har fått valper

Ulveparet som i januar ble bedøvet og deretter flyttet fra Deisjøreviret i Østerdalen til Våler i Viken, har nå fått valper..

NRK - 03 juni 21 kl. 13:40

Genetisk viktig ulv har fått valper

De to ulvene som ble bedøvet og flytta fra Østerdalen for å hindre at de ble skutt under lisensjakta, har fått valper. Ulvene regnes som genetisk viktige og ble flyttet for å hindre at de ble skutt under lisensjakta..

NRK - 12 april 21 kl. 16:54

Varsel om betydelig skredfare

Fra onsdag av går skredfaren opp til nivå 3 flere steder i Troms og Finnmark, ifølge varsom.no. Dette gjelder Vest-Finnmark, Nord-Troms, Lyngen, Tromsø, Sør-Troms og Indre Troms.

NRK - 20 jan. 21 kl. 11:48

Rødt farevarsel for uvær i nord

Meteorologisk institutt har utstedt rødt farevarsel for ekstremværet Frank, som torsdag er ventet å treffe deler av Nord-Norge. Ekstreme vindkast er ventet i både Nord-Helgeland, Salten, Ofoten, Sør-Troms og Nord-Troms..

NRK - 23 jan. 21 kl. 05:40

Hus brant ned til grunnen i Troms

En enenbolig i Nord-Lennangen i Troms brant ned til grunnen ved halv fire-tida i natt. Bebeborene er gjort rede for og er ivaretatt, melder Troms politidistrikt. Huset var overtent da brannvesenet kom fram..

NRK - 07 mars 21 kl. 08:51

Fortsatt betydelig skredfare

Varsom.no melder om betydelig snøskredfare for Nordenskiöld Land, Vest-Finnmark, Nord-Troms, Lyngen, Tromsø og Indre Troms, samt Salten og Svartisen i Nordland. På Finnmarkskysten, Sør-Troms, Ofoten, Lofoten og Vesterålen meldes det om moderat fare..

NRK - 04 mars 21 kl. 09:58

Milliardar til veg i Nord-Troms

Regjeringa vil setta av nær 4 milliardar kroner i Nasjonal Transportplan til to vegprosjekt i Nord-Troms. Det dreier seg om E6 mellom Olderdalen og Langslett, og E6 mellom Hatteng og Nordkjosbotn, seier Erlend Svardal Bøe i Høgre til NRK..

NRK - 20 mars 21 kl. 07:26

Betydelig skredfare i nord

Det er betydelig fare for snøskred i Nord-Norge. Det melder Varsom.no.

NRK - 21 mai 21 kl. 14:24

Overgrepssak i Nord-Troms

En mann i 40-årene er pågrepet og siktet for incest i Nord-Troms. Han er også siktet for å ha hatt seksuell omgang med barn under 16 år. Tingretten har besluttet at mannen kan holdes varetektsfengslet i fire uker mens saken etterforskes, skriver Nordlys..

NRK - 05 juni 21 kl. 08:19

Frykter Finland stenger grensen

Ordfører I Storfjord i Nord-Troms, Geir Varvik, er bekymra for at Finland igjen kan komme til å stenge grensa på grunn av de nye koronautbruddene i Troms og Finnmark. Det vil få store konsekvenser for turistnæringa i nord, frykter han han. Han sier Finland vurderer å åpne grensene 15, juni, men nå frykter han at de vil utsette det til midten av juli..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Syv personer omkom i flyulykke

Totalt 20 personer skal ha vært om bord i flyet som styrtet sørvest i Sibir. Syv av dem omkom, resten er alvorlig skadd. Det skriver nyhetsnettstedet RT.

NRK - 30 minutter siden

Syv omkom i flyulykke

Syv personer skal ha omkommet i en flyulykke sørvest i Sibir, ifølge russiske medier. Det skriver NTB. Ulykken skjedde da det tomotors flyet av typen L-410 forsøkte å nødlande.

NRK - 30 minutter siden

Gratulerer rival med presidentvalg

Allerede før valgresultatet er klart og stemmene ferdig telt, gratulerer Hassan Rouhani ultrakonservative Ebrahim Raisi med seieren. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. Raisi har vært storfavoritt i tiden før valget..

NRK - 1 time siden

Trøbbel for Nasa-teleskop

Nasas romteleskop Hubble, som i over 30 år har skuet ut i universet, har vært ute av drift de siste dagene, ifølge den amerikanske romfartsorganisasjonen Nasa. Problemet er knyttet til en datamaskin som sender informasjon, og Nasa understreker at selve teleskopet og andre instrumenter er i orden. Et forsøk på å starte maskinen på nytt mandag fungerte ikke, og det lyktes heller ikke å bytte til en backup-maskin.

NRK - 3 timer siden

Mann alvorlig skadet på Grünerløkka

Mannen som ble funnet bevisstløs på gata nær Kubaparken på Grünerløkka i Oslo i natt, har alvorlige skader, melder NTB. Mannen var bevisstløs da helsepersonell tok seg av ham i Fossveien kl. 1.

NRK - 1 time siden

Helsearbeider voldtatt på jobb

Arbeidstilsynet er koblet inn etter at en mann i 30-årene er siktet for voldtekt av en helsearbeider på jobb på Karmøy 8. juni. Kvinnen var ansatt i Helse Fonna og var på hjemmebesøk hos mannen som var underlagt tvunget psykisk helsevern og bosatt i en kommunal leilighet, skriver Haugesunds Avis.

NRK - 1 time siden

Avisleiarar i retten i Hongkong

Sjefredaktøren i den prodemokratiske avisa Apple Daily i Hongkong og leiaren for eigarselskapet til avisa stilte laurdag i det første rettsmøtet etter arrestasjonen. Dei sikta etter Kinas nasjonale tryggingslov for Hongkong, og er skulda for å konspirere for å setje den nasjonale tryggleiken i fare..

NRK - 2 timer siden

28 tilfeller av musikkstøy

Politiet i Agder melder om at de har fått 28 meldinger om festbråk og ordensforstyrrelser i natt. meldingene er fordelt over hele politidistriktet, men mest i byene. Politiet sier at de ikke har hatt kapasitet til å følge opp ale meldingene..

NRK - 2 timer siden

44 koronasmittet i Oslo

Det er registrert 44 nye koronasmittede personer i Oslo siste døgn. Det er 26 flere enn forrige fredag, da det bare ble registrert 18 nye tilfeller. Den siste uken er det i snitt registrert 26 smittede per dag i hovedstaden.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter slagsmål

Ytterligere en mann er fløyet til sykehus i Hammerfest i ambulansefly etter et slagsmål i Halvøysund, melder politiet i Finnmark. Tidligere i natt meldte de at en mann var innagt med alvorlige skader. En mann i 30-årene er arrestert etter hendelsen, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt