NRK > Nyheter

Tuesday, 20 February, 23:54

NRK - 04 okt 21 kl. 05:04

121 nye koronasmittet i Oslo

I Oslo er det meldt om 121 nye koronatilfeller søndag. Det er 15 flere enn lørdag og tre flere enn forrige søndag. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 194 nysmittede per dag. Smittetrykket er høyest på Søndre Nordstrand, Stovner og Grorud, og lavest på St. Hanshaugen, Sagene og Grünerløkka..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Søndre Nordstrand, Grorud, St, Grünerløkka

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 121, nye, koronasmitteti , Oslo
Klartale - 28 sep 23 kl. 06:00

Studentenes liv i byen

Det er høst i lufta. Og studentene har inntatt byer i hele Norge. Aller flest studenter finner du i Norges hovedstad Oslo.

NRK - 28 aug 21 kl. 12:02

121 nye smitta i Bergen

121 personar har fått påvist korona i Bergen det siste døgnet. 84 av tilfella er nærkontaktar, ein er importsmitte. 37 har ukjent smitteveg.

NRK - 21 okt 21 kl. 13:18

121 koronapasientar på sjukehus

Torsdag var det 121 koronapasientar innlagde på norske sjukehus, som er ein auke på tre pasientar frå dagen før. Elleve av pasientane får behandling med respirator, og 32 ligg på intensivavdeling. Det er fem færre på respirator og tre fleire på intensivavdeling samanlikna med dagen før, viser tal frå Helsedirektoratet..

NRK - 29 okt 21 kl. 13:34

121 på sykehus

Fredag var 121 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på 14 pasienter fra dagen før. Elleve av pasientene får respiratorbehandling, og 29 ligger på intensivavdeling.

NRK - 30 okt 21 kl. 00:46

121 koronapasienter innlagt

Fredag var 121 koronapasienter innlagt på sykehus, 14 flere enn dagen før. 29 av pasientene ligger på intensivavdeling, og blant dem er 11 koblet til respirator, ifølge tall fra Helsedirektoratet..

NRK - 23 sep 22 kl. 06:00

Kjørte i 121 km/t i Etne

En bilfører mistet førerkortet i en fartskontroll på E134 i Etne i går kveld. Bilen til føreren ble målt til 121 kilometer i timen i 80-sonen på stedet. Ni andre fikk forenklede forelegg på grunn av høy fart, mens en bilfører er anmeldt for å ha kjørt med promille..

NRK - 11 nov 23 kl. 12:37

121 personer pågrepet for overgrep i Spania

121 personer er pågrepet i Spania, siktet for å lage eller distribuere overgrepsmateriale av barn. Det skjer etter en landsomfattende politiaksjon. I en uttalelse framgår det at 118 menn og tre kvinner ble pågrepet i politiaksjonen, og at nesten 500 terabyte med grovt overgrepsmateriale ble beslaglagt.

NRK - 20 jun 21 kl. 05:06

32 nye smittet i Oslo

Det siste døgnet har 32 personer fått påvist koronasmitte i Oslo. Det er 13 flere enn samme dag i forrige uke, da det bare ble registrert 19 nye tilfeller. Snittet i hovedstaden den siste uken er 30 nye smittede daglig.

NRK - 21 jun 21 kl. 04:49

26 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 26 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er seks under snittet de sju foregående dagene. Det er seks færre enn lørdag, men 14 flere enn forrige lørdag.

NRK - 03 aug 21 kl. 08:27

Atten smittet på Nord-Jæren

I Stavanger er seks nye personer koronasmittet siste døgn. Tre har ukjent eller usikker smittevei. Tre er smittet på reise i utlandet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Amnesty hardt ut mot USAs veto

USA viste med sitt veto i FNs sikkerhetsråd fullstendig mangel på globalt lederskap, sier Amnesty Internationals generalsekretær Agnès Callamard. Callamard er sterkt kritisk til at USA tirsdag la ned veto mot en FN-resolusjon som krevde umiddelbar våpenhvile i Gaza. – Nok en gang, når USA kunne ha gjort det riktige: beskyttet palestinerne mot overhengende fare for folkemord, respektert internasjonal lov og forhindre massedrap og lidelser – så valgte de å gjøre det motsatte, skriver Callamard på X.

NRK - 1 time siden

USA advarer på nytt om bakkeinvasjon i Rafah

En israelsk bakkeinvasjon i Rafah vil bli en katastrofe, sier en talsmann for president Joe Bidens nasjonale sikkerhetsråd. USA har tidligere advart Israel mot å sende bakkestyrker inn i Rafah, der over 1,1 millioner internt fordrevne palestinere på oppfordring fra Israel har søkt tilflukt. Dersom Israel ikke tar hensyn til de palestinske flyktningenes sikkerhet vil «en operasjon i Rafah bli en katastrofe», sier John Kirby.

NRK - 1 time siden

Ny avsporing på Ofotbanen

Det melder avisa Fremover. Avisa får bekreftet fra Bane Nors pressevakt at det har vært en avsporing. – Det kan vi bekrefte.

NRK - 2 timer siden

Ferge på Hvaler sto fast - har fått hjelp av redningsskøyta

Hvaler-ferga «Ternen» satt fast ved Herføl, skriver Fredriksstad Blad. Fergen ble ifølge avisen liggende stille i én time. Det er tåke og dårlig sikt i området.

NRK - 1 time siden

USA: Kongo og Rwanda står på randen av krig

USA advarer Kongo og Rwanda, sier at de to nabolandene står på randen av krig og ber dem om å ta et steg tilbake. FN-eksperter og vestlige land anklager Rwanda for å støtte den tutsiledede M23-militsen i Øst-Kongo, og for å ha sendt soldater over grensa, noe ledelsen i Kigali benekter. USA ba i helgen Rwanda om umiddelbart å trekke sine styrker ut av Kongo, samt militært utstyr som truer sivilbefolkningen, FNs fredsbevarende styrke og hjelpearbeidere i området.

NRK - 1 time siden

Aftenposten: Stortingsvara fra Senterpartiet har meldt seg inn i Høyre og Europabevegelsen

Vararepresentant på Stortinget, Haakon Skramstad, har meldt seg ut av Senterpartiet og inn i Høyre, melder Aftenposten. Han har også meldt seg inn i Europabevegelsen. – Senterpartiet fører ikke lenger tydelig, god gammeldags senterparti-politikk, sier han til avisen.

NRK - 2 timer siden

Advokat tiltala for mishandling av familien

Ein bergensk mann i 50-åra er tiltala for mishandling, psykisk og fysisk vald og truslar av kona og deira barn. Det skal ha føregått i ein periode på 19 år. Vest politidistrikt skriv i tiltalen at «familiens omsorgsbase var prega av utryggleik og frykt for nye krenkingar».

NRK - 2 timer siden

Chile gjenåpner etterforskningen av Pablo Nerudas død

Chile skal nok en gang forsøke å løse mysteriet rundt nasjonaldikteren Pablo Nerudas død, har en domstol i landet besluttet. Det skriver NTB. Neruda, som fikk nobelprisen i litteratur i 1971, døde tolv dager etter militærkuppet der landets folkevalgte president Salvador Allende ble styrtet og en militærjunta under ledelse av general Augusto Pinochet overtok makten.

NRK - 2 timer siden

Ferge på Hvaler har gått på grunn

Hvaler-ferga «Ternen» har satt seg fast ved Herføl, skriver Fredriksstad Blad. Ifølge avisen har ferga ligget stille i én time. Det skal være tåket og dårlig sikt i området.

NRK - 3 timer siden

Mistenkelig gjenstand funnet på SAS-fly var tennisballer

Det ble funnet en mistenkelig gjenstand om bord på et SAS-fly på Arlanda flyplass i Sverige tirsdag kveld, melder Expressen. Det ble satt i gang en stor politiaksjon. Flyet ble evakuert, og politiet sperret av området, skriver avisa.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com