NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 07:23

NRK - 21 jan. 21 kl. 23:51

120 siktet etter Kongress-opprør

Tallet på siktede etter stormingen av Kongressen i USA 6. januar, er steget til 120. Mange er siktet for vold mot politiet, for å ha ulovlige våpen eller for dødstrusler mot Nancy Pelosi. De fleste er identifisert som Trump-tilhengere, ifølge AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongressen, USA, Nancy Pelosi, Trump, AP, Kongress

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 120, siktet, etter, Kongress-opprør
NRK - 21 jan. 21 kl. 23:51

120 arrestert etter Kongress-opprør

Tallet på arresterte etter stormingen av Kongressen i USA 6. januar, er steget til 120. Mange er siktet for vold mot politiet, for å ha ulovlige våpen eller for dødstrusler mot Nancy Pelosi.

VG - 08 jan. 21 kl. 17:47

Sikkerhetsansvarlige går av etter Kongress-stormingen

Tre ansvarelige for sikkerheten på Capitol Hill går av, men diskusjonen om hva som skjedde under Kongress-stormingen fortsetter med full styrke..

Aftenposten - 10 feb. 21 kl. 23:41

Hører politimenn desperat rope etter forsterkninger

Upubliserte videoer og lydopptak fra Kongress-bygningen viste kaoset i Kongress-bygningen under stormingen..

Aftenposten - 16 jan. 21 kl. 09:30

Justisdepartementet i USA trekker påstand om at Kongress-inntrengere planla å drepe folkevalgte

USAs justisdepartement trekker formelt tilbake en påstand om at kongress-inntrengerne planla å kidnappe og drepe….

NRK - 02 feb. 21 kl. 05:58

175 siktet for Kongress-stormingen

I USA er minst 175 personer nå siktet for å ha brutt føderale lover i forbindelse med stormningen av Kongressen 6. januar, melder CNN..

NRK - 20 feb. 21 kl. 02:30

Flere siktet i Kongress stormingen

Justisdepartementet i USA har siktet ytterligere seks medlemmer av ekstremistgruppen Oath Keepers for deltakelse i stormingen av Kongressen. Siktelsene mot de seks ble kunngjort fredag. Flere av dem har bakgrunn fra militæret og politiet..

NRK - 26 feb. 21 kl. 19:58

300 siktet for Kongress-storming

USAs justisdepartement har siktet over 300 mennesker for å ha deltatt i stormingen av Kongressen 6. januar, medler Reuters. Minst 280 har blitt pågrepet, opplyser fungerende justisminister John Carlin..

VG - 18 jan. 21 kl. 20:55

FBI om kongress-opprører: Drapstruet familien for ikke å røpe ham

Mannen fra Texas er tilknyttet en militsgruppe som bidro til å storme kongressbygningen 6. januar..

VG - 10 jan. 21 kl. 23:53

Kongress-stormerne som bar strips er tatt - 25 personer siktet for terror

Bilder av to militærkledde strips i hånden spredde seg raskt på nettet etter onsdagens kongressangrep. Nå er de arrestert..

VG - 20 jan. 21 kl. 04:50

Siktet for planlegging før Kongress-stormingen: «Vi holder oss sammen og vi holder oss til planen»

Ifølge nye siktelser deltok tre selverklærte medlemmer av en høyreorientert militsgruppe i både planleggingen og gjennomføringen av angrepet på den amerikanske Kongressen 6. januar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Revidert budsjett: Forlenger støtte

I dag legger regjeringen frem revidert statsbudsjett. Finansminister Jan Tore Sanner (H) sier at de kommer til å forlenge flere ordninger, men regjeringen har ikke flertal og må forhandle med Frp om budsjettet. Dette er ordninger det blir diskusjon om: Lønnsstøtteordningen, Kompensasjonsordningen for bedrifter, Ventilordningen for kommunene, Tapt varelager..

NRK - 30 minutter siden

Flere raketter fra Gaza

Flere raketter ble skutt fra Gaza og inn over Jerusalem tirsdag morgen, etter ti timer med angrep mot byen. Tirsdag morgen ble det meldt at minst 22 personer var drept i sammenstøtene mellom palestinere og israelere, ni av dem barn. Flere enn 700 palestinere ble såret i sammenstøt med israelske sikkerhetsstyrker i Jerusalem og over hele Vestbredden.

NRK - 2 timer siden

Verft stengt grunna smitte

Skipsverftet Vard Langsten i Tomrefjorden i Vestnes kommune vil halde stengt til dei har fått svar på fleire koronaprøver. Seks tilsette testa positivt i går. Totalt 24 personar er no stadfesta smitta ved verftet..

NRK - 2 timer siden

Koronasmitten sprer seg

Sist døgn er det påvist 80 nye smittetilfeller i Telemark. De er fleste er påvist i Skien, som har fått påvist 48 nye smittetilfeller. Porsgrunn har 24 nye, Notodden fem, Bamble to og Drangedal én.

NRK - 1 time siden

Påbyr hjemmekontor

Tønsberg kommune påbyr hjemmekontor for alle som kan ha det, for å dempe aktiviteten Det vedtok formannskapet i går. Stigende lokal smitte, stort smittetrykk i kommuner rundt og villsmitte gjør at lokale smittetiltak forlenges fram til 26. mai..

NRK - 45 minutter siden

Strålingen øker i Tsjernobyl

Strålingen etter atomkatastrofen i Tsjernobyl har blitt sterkere i det siste, viser målinger. Forskere mener noe er i ferd med å skje i de nedgravde restene..

NRK - 1 time siden

Revidert nasjonalbudsjett

I dag kommer nasjonal budsjett. Regjeringen foreslår eksra satsinger på flere milliarder kroner for å takle koronakrisen. Til kommunene foreslår regjeringen at de får 7,3 milliarder kroner ekstra per år..

NRK - 1 time siden

Tok med seg ulvevalp fra skogen

Ungdommer i Hagfors i Sverige trodde de hadde funnet en liten en hundevalp i skogen rundt Lesjöfors sist helg, og tok den med seg. Det viste seg å være en ulvevalp. Ettersom valpen var både svak og ikke ville klare seg om den ble satt ut igjen i naturen, ble den avlivet søndag kveld, skriver Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Nord-Korea: – Ingen smittetilfeller

Nord-Korea har opplyst Verdens helseorganisasjon at det ikke er avdekket et eneste tilfelle av covid-19 blant 25.986 testede i april. I sin ukerapport gjengir WHO at smittetestene i Nord-Korea også omfatter 751 personer som mellom 23.

NRK - 1 time siden

138 nye smittede i Oslo

Det er registrert 138 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 33 over snittet de sju foregående dagene. 138 tilfeller er 75 flere enn på søndag, men 28 færre enn samme dag forrige uke.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt