NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 10:35

NRK - 09 nov 21 kl. 14:27

11 smitta ved sykehjem i Porsgrunn

Ved Brevik sykehjem er det i alt 11 som har testet positivt for korona. Fire er testet med den mest pålitelige PCR-metoden, mens sju har brukt en hurtigtest. Tre av de som har fått positiv test er pleiere ved sykehjemmet. Én av de smitta pleierne er uvaksinert, kom det fram på kommunens pressekonferanse i ettermiddag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Brevik, PCR, Porsgrunn

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 11 smitta, ved, sykehjemi , Porsgrunn
NRK - 20 dec 22 kl. 15:57

Vil lovfeste at unge ikke kan bosettes i sykehjem mot sin vilje

Dagens praksis har medført at pleietrengende unge mot sin vilje har blitt bosatt på sykehjem. Nå er det sendt et lovforslag på høring for å forhindre at det skjer i fremtiden, skriver Helse- og omsorgsdepartementet i ei pressemelding. Departementet vil lovfeste at kommuner ikke kan bosette barn, unge og voksne under 50 år i sykehjem eller tilsvarende bolig særskilt tilrettelagt for heldøgns tjenester beregnet for eldre, opplyser de.

NRK - 16 dec 22 kl. 17:35

Dømd for å ha smitta ekskona med hiv

Ein mann i 40-åra frå Haugalandet er dømd til fengsel i eit år og tre månader for å ha smitta ekskona med hiv. Mannen må også betale 220.000 kroner i erstatning.

NRK - 03 okt 21 kl. 20:56

Fullvaksinert døde i Molde

Molde kommune har i dag fått melding om et koronarelatert dødsfall. Den døde blei smitta i utbrotet i heimetenesta ved Glomstua omsorgsdistrikt. Dette var ein eldre, fullvaksinert bruker som blei innlagt på sjukehus etter å ha blitt smitta.

NRK - 30 jul 21 kl. 14:51

Seks nye smitta i Øygarden

Det er påvist seks nye tilfelle av koronasmitte i Øygarden i dag. To av dei smitta er nærkontaktar til tidlegare smitta, to er knytt til innreise, og to har førebels ukjend smitteveg..

NRK - 30 jul 21 kl. 16:22

Totalt 16 smitta i Sogn

Totalt 16 personar i Sogndal og Luster vart smitta i utbrotet på utestaden Meat Point i Sogndal. I tillegg vart tre personar som er busette i Bergen smitta, opplyste Sogndal kommune på ei pressekonferanse i ettermiddag..

NRK - 01 aug 21 kl. 12:04

27 nye smitta i Bergen

27 personar har fått påvist korona i Bergen det siste døgeret. 16 av dei smitta er nærkontaktar, to er importsmitte og åtte har ukjend smitteveg. 1774 personar testa seg i Bergen i går.

NRK - 16 aug 21 kl. 11:42

20 nye smitta i Ålesund

Ålesund kommune fekk søndag 15. august meldt 20 stadfesta smittetilfelle. Dette er det høgaste smittetalet på eitt døgn under pandemien, melder kommunen.

NRK - 21 aug 21 kl. 18:56

30 nye smitta i Ålesund

Det er 30 nye smitta i Ålesund, 13 av dei studentar frå NTNU, melder Ålesund kommune. Ifølgje kommunen er smitten førebels avgrensa til ei studentgruppe. Dei fleste studentane som smittesporingsteamet har vore i kontakt med er vaksinert med 1 dose.

NRK - 24 aug 21 kl. 13:46

Rekordsmitte i Ålesund

Ålesund har registrert det høgaste talet på koronasmitta på eitt døgn under pandemien. I går fekk dei stadfesta 26 nye smitta, og aldri før har så mange blitt smitta på eitt døgn i sunnmørsbyen. Kommuneoverlege Olav Mestad seier i ei pressemelding at hurtigtestar er venta til Ålesund i løpet av veka.

NRK - 31 aug 21 kl. 12:04

55 nye smitta i Bergen

Det er registrert 55 nye smitta i Bergen kommune sidan i går. 33 av tilfella er nærkontaktar, eit tilfelle er importsmitte og 21 har ukjent smitteveg. 22 av dei smitta er i alderen 19-23 år.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Selbu ungdomsskole får Benjaminprisen 2022

Kunnskapsminister Tonje Brenna overrekker Benjaminprisen til Selbu ungdomsskole. Skolen får prisen for sitt langvarige og systematiske arbeid mot rasisme og diskriminering, det skriver Senter for studier om Holocaust og livssynsminoriteter i en pressemelding. Benjaminprisen er en skolepris som deles ut hvert år til en skole som arbeider godt og aktivt mot rasisme, og alle diskriminerende holdninger og handlinger.

NRK - 5 minutter siden

Boris Johnson mener Ukraina må få vestlige kampfly

Tidligere statsminister Boris Johnson mener Storbritannia og andre vestlige land bør forsyne Ukraina med moderne kampfly. Britenes nåværende regjering og USA har sagt nei til Ukrainas forespørsel om å få moderne kampfly fra Vesten, men Boris Johnson er uenig. Ukraina bør få alt det militære materiellet de ber om, sier Johnson, som nå er på besøk i Washington.

NRK - 5 minutter siden

Tyskland stenger konsulat i Istanbul

Tyskland stenger sitt konsulat i Istanbul på grunn av økt fare for et angrep, melder det tyske utenriksdepartementet. Tyskland advarer tyskere i storbyen om at faren er særlig stor i det sentrale Beyoglu-distriktet og rundt den svært travle Taksim-plassen. Avgjørelsen er tatt i samråd med sikkerhetsmyndigheter, skriver departementet, som oppfordrer tyskere til å unngå store folkemengder.

NRK - 30 minutter siden

Mener trusselsituasjonen var godt håndtert

Politimester i Agder Kjerstin Askholt mener trusselsituasjonen i Kristiansand fredag ble riktig håndtert, skriver Fædrelandsvennen. Trusselsituasjonen endte med at en mann ble skutt i beinet av politiet. Mannen er siktet for ulovlig bevæpning på offentlig sted.

NRK - 15 minutter siden

Politibetjentar blir avhøyrt i dag

Dei to politibetjentane, som er mistenkt for tenestefeil etter eit dødsfall i Ålesund i helga, blir avhøyrt i dag. Det opplyser Thomas Arntsen, etterforskingsleiar i Spesialeininga til NRK. Dei skal no etterforske for å finne ut om det kan vere ein samanheng mellom politiet sin framgangsmåte og dødsfallet til ein mann.

NRK - 30 minutter siden

Russisk journalist dømt for å spre falske nyheter

En russisk journalist er dømt til fengsel i åtte år for spredning av falske nyheter, skriver nyhetsbyrået Reuters. Den markante russiske journalisten Alexander Nevzorov var ikke til stede da dommen ble avsagt i en rettssal i Moskva. Ifølge statlige medier skal Nevzorov ha spredd falske nyheter om den russiske armeen.

NRK - 45 minutter siden

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..

NRK - 45 minutter siden

Foreldrene anker henleggelsen av Odin-saken til Riksadvokaten

Det skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Rakettangrep mot tyrkisk base i Nord-Irak

En tyrkisk militærbase i Kurdistan-regionen i Irak ble onsdag rammet av et rakettangrep, opplyser lokale myndigheter. En Iran-støttet milits sier den står bak. Ifølge lokale myndigheter ble basen truffet av åtte raketter, hvorav to landet inne på anlegget.

NRK - 1 time siden

Russisk journalist dømt

Den russiske journalisten Aleksander Nevzorov er dømt til åtte års fengsel for å ha lagd «falske nyheter om den russiske hæren», ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass. Nevzorov har kritisert krigen i Ukraina. Han forlot Russland like etter at krigen startet og var ikke til stede i rettssalen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com