NRK > Nyheter

Friday, 02 December, 07:57

NRK - 09 nov 21 kl. 14:27

11 smitta ved sykehjem i Porsgrunn

Ved Brevik sykehjem er det i alt 11 som har testet positivt for korona. Fire er testet med den mest pålitelige PCR-metoden, mens sju har brukt en hurtigtest. Tre av de som har fått positiv test er pleiere ved sykehjemmet. Én av de smitta pleierne er uvaksinert, kom det fram på kommunens pressekonferanse i ettermiddag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Brevik, PCR, Porsgrunn

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 11 smitta, ved, sykehjemi , Porsgrunn
NRK - 03 okt 21 kl. 20:56

Fullvaksinert døde i Molde

Molde kommune har i dag fått melding om et koronarelatert dødsfall. Den døde blei smitta i utbrotet i heimetenesta ved Glomstua omsorgsdistrikt. Dette var ein eldre, fullvaksinert bruker som blei innlagt på sjukehus etter å ha blitt smitta.

NRK - 30 jul 21 kl. 14:51

Seks nye smitta i Øygarden

Det er påvist seks nye tilfelle av koronasmitte i Øygarden i dag. To av dei smitta er nærkontaktar til tidlegare smitta, to er knytt til innreise, og to har førebels ukjend smitteveg..

NRK - 30 jul 21 kl. 16:22

Totalt 16 smitta i Sogn

Totalt 16 personar i Sogndal og Luster vart smitta i utbrotet på utestaden Meat Point i Sogndal. I tillegg vart tre personar som er busette i Bergen smitta, opplyste Sogndal kommune på ei pressekonferanse i ettermiddag..

NRK - 01 aug 21 kl. 12:04

27 nye smitta i Bergen

27 personar har fått påvist korona i Bergen det siste døgeret. 16 av dei smitta er nærkontaktar, to er importsmitte og åtte har ukjend smitteveg. 1774 personar testa seg i Bergen i går.

NRK - 16 aug 21 kl. 11:42

20 nye smitta i Ålesund

Ålesund kommune fekk søndag 15. august meldt 20 stadfesta smittetilfelle. Dette er det høgaste smittetalet på eitt døgn under pandemien, melder kommunen.

NRK - 21 aug 21 kl. 18:56

30 nye smitta i Ålesund

Det er 30 nye smitta i Ålesund, 13 av dei studentar frå NTNU, melder Ålesund kommune. Ifølgje kommunen er smitten førebels avgrensa til ei studentgruppe. Dei fleste studentane som smittesporingsteamet har vore i kontakt med er vaksinert med 1 dose.

NRK - 24 aug 21 kl. 13:46

Rekordsmitte i Ålesund

Ålesund har registrert det høgaste talet på koronasmitta på eitt døgn under pandemien. I går fekk dei stadfesta 26 nye smitta, og aldri før har så mange blitt smitta på eitt døgn i sunnmørsbyen. Kommuneoverlege Olav Mestad seier i ei pressemelding at hurtigtestar er venta til Ålesund i løpet av veka.

NRK - 31 aug 21 kl. 12:04

55 nye smitta i Bergen

Det er registrert 55 nye smitta i Bergen kommune sidan i går. 33 av tilfella er nærkontaktar, eit tilfelle er importsmitte og 21 har ukjent smitteveg. 22 av dei smitta er i alderen 19-23 år.

NRK - 03 sep 21 kl. 09:40

163 nye smitta i Trondheim

Det er andre dag på rad at Trondheim når det høgste talet smitta på eit døgn, med 163 nye smitta. Smitten er framleis størst blant folk i 20-åra..

NRK - 13 maj 22 kl. 08:54

Fryktar klamydiabølge

Halvparten av årets russ er ikkje redd for å få kjønnssjukdommar, til trass for at 12 prosent seier at dei kjenner nokon som har blitt smitta med klamydia i russetida. Det kjem det fram i ei undersøking frå Respons Analyse på oppdrag frå nettapoteket Farmasiet. Ifølge undersøkinga svarar 27 prosent at dei ikkje tar med kondom, sjølv om dei veit at dei kjem til å ha sex.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Mistenker brann på skule var påsett

Fleire elevar må bli heime i dag etter at det brann ved ein ungdomsskule i Trondheim i natt. Brannen starta i eit klasserom der det er store brannskadar. – Ut frå det vi har funne på åstaden, så er vår teori at brannen kan vere påsett, seier operasjonsleiar Trond Volden ved politiet i Trøndelag..

NRK - 2 minutter siden

4 av 14 trebruer bestod inspeksjon etter brukollaps

Etter brukollapsen på Tretten 15. august stengde Statens vegvesen 14 tilsvarande bruer i tre. Berre fire av desse bestod inspeksjonen, skriv Teknisk Ukeblad.

NRK - 15 minutter siden

Pelé sendte takkehilsen fra sykehuset

Den brasilianske fotballegenden Pelé (82) ble innlagt på sykehus denne uken. Nå takker han alle sine fans rundt om i verden for alle positive meldinger. 82-åringen ble operert for tykktarmskreft i september i fjor, men har hatt noen tilbakefall og ble innlagt igjen på et et sykehus i Sao Paulo tidlgere i uken.

NRK - 15 minutter siden

Togforsinkelser mellom Gardermoen og Lillestrøm

Det er forsinkelser og innstillinger på togene mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn på grunn av et tog som sperrer sporet fredag morgen, skriver Bane Nor. Alle toglinjene som kjører på strekningen er berørt av problemene..

NRK - 15 minutter siden

Blir henta med helikopter

Ein bilførar er kritisk skadd og blir henta med luftambulanse etter ein frontkollisjon i flyplasskrysset i Hovdebyga i Ørsta. Den andre bilføraren blei sendt med ambulanse til sjukehuset i Volda..

NRK - 15 minutter siden

Koronamedisin kan gi effektiv behandling til alvorleg sjuke

Frå og med fredag er medisinen Paxlovid tilgjengeleg i norske apotek. Medisinen kan hjelpe dei som er alvorleg sjuke av korona. – Målet med å gi Paxlovid er særleg å redusere alvorleg sjukdom, men også å redusere belastinga på helsetenesta, seier assisterande helsedirektør Espen Rostrup Nakstad til NRK..

NRK - 30 minutter siden

Nytt oljefunn i Norskehavet

Neptune Energy og lisenspartnarane stadfestar eit nytt funn i leitebrønnen Calypso i Norskehavet. Førebelse utrekningar viser at det utvinnbare volumet er på mellom 1 og 3,5 millionar kubikkmeter, som svarar til 6–22 millionar fat, melder NTB. Calypso er Neptune Energys tredje funn på seks månader på norsk sokkel.

NRK - 1 time siden

Opp mot 13.000 ukrainske soldatar drepne

Opp mot 13.000 ukrainske soldatar er så langt drepne sidan Russland invaderte Ukraina i februar. – Vi har offisielle utrekningar frå generalstaben som viser at mellom 10.

NRK - 1 time siden

Nesten like mange dør av drukning som i trafikken

Så langt i år har 86 personer druknet her i landet, viser tall fra Redningsselskapet. Det er tolv flere enn til samme tid i fjor. I november måned druknet sju personer.

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt under en bil etter en trafikkulykke på Teisen i Oslo, skriver politiet. Skadeomfanget er foreløpig uklart, skriver politiet videre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com