NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 08:02

NRK - 18 juni 21 kl. 08:09

11 arbeidere drept i flom

Skred og flom ble utløst etter kraftig regn over hele Nepal. Kinesiske, indiske arbeidere er blant de 11 drepte i flommene, mens 25 personer er savnet, melder Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nepal, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 11 arbeidere, drepti , flom
NRK - 13 juni 21 kl. 12:02

Flom stenger veier i Alta

Veien mellom Alta og Kautokeino er stengt som følge av flom. Trafikanter må kjøre en betydelig omvei via Lakselv. Det skal gjøres en ny vurdering mandag klokken 10, ifølge vegvesenet.

NRK - 11 juli 21 kl. 11:37

Tusenvis evakuert etter flom i Kina

Kraftig nedbør og flom har tvunget mer enn 4600 folk til å evakuere fra den sørvestlige provinsen Sichuan i Kina, melder Reuters. Enn så lenge er det ikke meldt om skadede eller døde. Søndag ber kinesiske myndigheter innbyggere om å forberede seg på mer uvær.

Klartale - 15 mars 21 kl. 09:47

Tre helse-arbeidere innlagt etter vaksine

Tre helse-arbeidere er innlagt på Rikshospitalet med blodpropp. De tre er alvorlig syke etter å ha fått vaksinen fra AstraZeneca..

VG - 18 mars 21 kl. 14:55

Utenlandske arbeidere kommer ikke inn i Norge: – Norske ansatte vil bli permittert

Problemer med å få utenlandske arbeidere inn i Norge, gjør at norske verft varsler at det kommer permitteringer av norske ansatte..

E24 - 18 mars 21 kl. 15:28

Utenlandske arbeidere kommer ikke inn i Norge: – Norske ansatte vil bli permittert

Problemer med å få utenlandske arbeidere inn i Norge, gjør at norske verft varsler at det kommer permitteringer av norske ansatte..

NRK - 30 april 21 kl. 10:12

300 skal testes ved Vard Brattvaag

Over 300 arbeidere ved Vard Brattvaag blir i dag testet for korona. Det sier kommuneoverlege Olav Mestad. Så langt har åtte arbeidere ved verftet fått påvist smitte, og verftet ble stengt i går.

Aftenposten - 03 mai 21 kl. 18:28

Opp mot 73.000 europeiske arbeidere i Norge fikk innreisenekt. Nå vil en av dem klage regjeringen inn for Strasbourg.

Titusener av utenlandske arbeidere fortviler over at de ikke får komme tilbake til Norge for å jobbe..

NRK - 05 mai 21 kl. 18:08

Statsborgerskap til 2000 arbeidere

Den franske regjeringen har gitt statsborgerskap til over 2000 utenlandskfødte arbeidere i den såkalte «førstelinjen» mot koronaviruset. Helsearbeidere, vektere, butikkansatte og renovasjonsarbeidere belønnes for «innsats for Frankrike», melder AFP..

E24 - 24 mai 21 kl. 14:28

Pålegg til Equinor etter at arbeidere kan ha blitt eksponert for kreftfremkallende asbestfiber

To tilfeller av arbeid uten verneutstyr eksponerte trolig arbeidere på Veslefrikk og Gullfaks A for de kreftfremkallende fibrene, ifølge Petroleumstilsynet..

NRK - 04 april 21 kl. 11:29

Minst 44 døde etter flom

Minst 44 mennesker er døde etter flom og jordskred på en øy, i en av Indonesias østlige provinser. Det bekrefter redningsmannskaper ifølge AFP, og sier at de venter at dødstallet vil fortsette å stige. Ni personer er meldt skadet etter tragedien..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Medisiner gir dårligere effekt

Koronavaksinen har dårligere effekt for en rekke pasientgrupper. Felles for dem er at annen sykdom gjør at de går på immundempende medisin. Norske forskere undersøker hvordan koronavaksine virker hos pasienter på høyeffektive medisiner mot nervesykdommen MS..

NRK - 30 minutter siden

Sjå Politisk sommarkvarter

Dagens gjest i Politisk sommarkvarter er stortingrepresentant og leiar for Oslo Høgre, Heidi Nordby Lunde..

NRK - 30 minutter siden

Flere nordmenn vil ha elbil

De siste fire årene er langt flere blitt positive til å eie elbil. 2017 var 31 prosent negative til å eie elbil, mens denne andelen har sunket til 24 prosent i 2021, ifølge en undersøkelse fra Naf. Andelen som kan tenke seg å eie elbil har økt fra 30 prosent til 43 prosent..

NRK - 45 minutter siden

Haitis sikkerhetssjef arrestert

Haitis sikkerhetssjef er arrestert i kjølvannet av drapet på president Jovenel Moïse 7. juli, opplyser politiet. Sikkerhetssjef Jean Laguel Civil er mistenkt for å ha vært delaktig i plottet som fikk presidenten drept i sin bolig av agenter som klarte å ta seg forbi vaktene uten å løsne et skudd.

NRK - 45 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 45 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS.

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 1 time siden

Brann i terrenget i Stryn

Det er ein brann i terrenget i Åsheimsfjellet i Stryn, skriv 110 Vest på Twitter. Branntenesta seier det er langt frå farbar veg. Dei melde fyrst at dei tok seg ut i området med ATV, men opplyste klokka 06:41 at dei vurderer skogbrannhelikopter når brannvesenet er framme og har oversikt..

NRK - 1 time siden

Brannbomber mot Cubas ambassade

Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez hevder landets ambassade i Paris har blitt angrepet med brannbomber, skriver NTB, Han ga ingen detaljer om angrepet i en melding på Twitter, og det er heller ikke klart om noen ble skadd eller om angrepet gjorde skade..

NRK - 1 time siden

Mann arrestert for skyteepisode

Ein mann i 25-årsalderen blei fredag arrestert sør i Stockholm og mistenkt for å vera innblanda i ein skyteepisode der to barn blei trefte i ein beina. Mannen forsøkte å stikka av då politiet kom og prøvde å køyra over ein politibetjent under arrestasjonen. Han er dermed også mistenkt for drapsforsøk på politimannen, skriv Expressen..

NRK - 1 time siden

Melbourne letter på restriksjonene

Melbourne åpner igjen tirsdag etter den siste tids nedstenging. I storbyen Sydney i New South Wales går fortsatt mot nedstenging etter fire uker med strenge restriksjoner. Tirsdag ble det registrert 172 nye smittetilfeller i delstaten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt