NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 20:16

NRK - 07 mai 21 kl. 12:59

114 koronapasienter innlagt

Fredag var 114 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en nedgang på én pasient fra dagen før. 28 av pasientene får respiratorbehandling. Det er tre færre enn dagen før, ifølge Helsedirektoratets oversikt fredag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Helsedirektoratets

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 114, koronapasienter, innlagt
NRK - 17 mai 21 kl. 13:37

Færre koronapasienter på Østlandet

17. mai er 85 koronapasienter innlagt på sykehus i Helse sør-øst. Det er det laveste antallet siden 28.

NRK - 20 mai 21 kl. 13:02

Under 100 koronapasienter innlagt

Torsdag var 99 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er første gang siden 28. februar at tallet er under 100.

NRK - 02 juni 21 kl. 12:23

63 koronainnlagt i dag

Onsdag var 63 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en nedgang på to pasienter fra dagen før. 16 av pasientene får respiratorbehandling, og 27 ligger på intensivavdeling.

NRK - 06 mars 21 kl. 14:27

Kritiserer intensivkapasiteten

Sykehuset Østfold og Ahus i Lørenskog behandler nå 55 koronapasienter. I Østfold har antall innlagte økt kraftig det siste døgnet. På Ahus er intensivkapasiteten sprengt.

NRK - 24 mars 21 kl. 13:05

267 koronapasienter på sykehus

Onsdag var 267 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på tre pasienter fra dagen før. 47 av pasientene får pustehjelp med respirator.

NRK - 18 april 21 kl. 13:05

209 koronapasienter på sykehus

Søndag var 209 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en nedgang på elleve pasienter fra dagen før. 47 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 19 april 21 kl. 13:03

Økning i koronapasienter på sykehus

221 koronasmittede pasienter er innlagt på sykehus, det er en økning på tolv fra dagen før. 46 av pasientene får respiratorbehandling. Det er én færre enn dagen før, ifølge Helsedirektoratets tall.

NRK - 20 april 21 kl. 13:00

218 koronapasienter på sykehus

218 koronasmittede pasienter er tirsdag innlagt på sykehus i Norge. Det er en nedgang på tre pasienter fra dagen før. 47 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 20 feb. 21 kl. 13:07

79 smittede innlagt - økning på tre

Lørdag var 79 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på tre pasienter fra dagen før. 17 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - 14 mars 21 kl. 12:59

200 koronasmittede innlagt

Søndag var 200 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på 23 pasienter fra dagen før. 25 av pasientene får respiratorbehandling.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

47 drepne i kampar i Jemen

47 er drepne etter kampar nord i Jemen, seier militære kjelder ifølgje nyheitsbyråat AFP. Kampane skal ha skjedd mellom myndigheitsstyrkar og opprørsgruppa Houthier..

NRK - nu

Taliban erobrer to nye distrikt

Taliban-opprørere har tatt kontroll over to nye distrikter i Afghanistan, et av dem i Faryab der norske styrker i mange år hadde ansvaret for sikkerheten. Siden torsdag har opprørerne tatt kontroll over Shirin Tagab i Faryab-provinsen, samt Daha-e Ghori i Baghlan-provinsen. Begge ligger nord i landet.

NRK - 30 minutter siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 45 minutter siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 1 time siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 1 time siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 1 time siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.

NRK - 1 time siden

Redningsaksjon på Innherred

Politiet i Trøndelag drifter en redningsaksjon ved Heggsjøfjellet på Innherred. I et turfølge skal to kvinner ha kommet bort fra hverandre. Det skal være dårlig vær i området, men kvinnene er lokalisert på kartet og ved godt mot..

NRK - 1 time siden

Bergen tok storeslem i korps-NM

Bergen vant både innen brass og janitsjar i årets NM for skolekorps. Mesterkapet var digitalt. 66 skolekorps leverte inn bidrag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt