NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 00:57

NRK - 18 jun 21 kl. 01:48

11.000 underskrifter for Hassan

Over 11.000 har undertegnet et opprop til støtte for at Mustafa Hasan (18) må få bli i Norge etter 12 år i Norge. Hasan har fått pålegg fra UDI om å forlate landet innen 1. juli. Fredag skal Redd Barna Oslo overlevere underskriftene til Utlendingsnemnda, sier Mette Grongstad i Redd Barna..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mustafa Hasan, Norge, UDI, Redd Barna Oslo, Utlendingsnemnda, Mette Grongstad, Redd Barna, Hassan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 11.000, underskrifter, for, Hassan
NRK - 14 maj 21 kl. 09:59

350 000 sier nei til OL

Uroen rundt avviklingen av OL i Tokyo kommende sommer ser ikke ut til å ta en ende. Nå har 350.000 skrevet under i en kampanje for å stoppe lekene.

NRK - 08 aug 21 kl. 23:17

Hizbollah advarer mot politisering

Hizbollah-leder Hassan Nasrallah nektet lørdag igjen for at bevegelsen hadde noe å gjøre med gjødselen som førte til eksplosjonen i Beirut i august 2020. Hassan Nasrallah advarte også mot «politisering» av en etterforskning av eksplosjonen. Onsdag markerte Lebanon at det har gått et år siden ammoniumnitrat eksploderte i en lagerbygning på havna i Beirut.

E24 - 23 apr 21 kl. 09:11

Bøndenes grasrotopprør har fått over 10.000 underskrifter

– Alarmerande, seier ein erfaren rekneskapsførar om kva han frå høyra frå bønder i eit av landets viktigaste jordbruksområde..

E24 - 27 apr 21 kl. 13:32

Bondeopprørarar om milliardkrav: – Offensivt og positivt

Eit grasrotoppgjer med 20.000 underskrifter har fått opp temperaturen. No er årets landbruksforhandlingar i gang..

NRK - 03 apr 21 kl. 04:10

Livsåpent Sentrumsparti

Det nye partiet Sentrum fjerner tilknytningen til kristendom og kristne verdier. Nå vil partiet framstå som et livssynsåpent parti, skriver Aftenposten. Sentrum fikk i fjor samlet inn nok underskrifter til å stille lister ved høstens stortingsvalg..

Dagbladet - 01 maj 21 kl. 05:17

Vil fjerne Melanias blomster

En underskriftskampanje ber nåværende førstedame, Jill Biden, fjerne endringene Melania Trump gjorde i Rosehagen ved Det hvite hus. Den har allerede fått over 61000 underskrifter..

NRK - 15 sep 21 kl. 08:22

California-guvernør ligger godt an

Californias guvernør Gavin Newsom ligger an til å vinne tilbakekallingsvalget, melder amerikanske medier. Republikanerne lyktes i å samle inn nok underskrifter til at det måtte holdes et såkalt tilbakekallingsvalg for å stemme over demokraten Newsoms framtid. Dersom over 50 prosent hadde stemt for å avsette Newsom, ville den av de 45 andre kandidatene som fikk flest stemmer, blitt ny guvernør.

Aftenposten - 06 jun 21 kl. 16:31

Satte ny verdensrekord på 10.000 meter

Sifan Hassan løp inn til 29.06,82 og satte verdensrekord på 10.000 meter under et stevne i Hengelo søndag..

NRK - 19 mar 21 kl. 14:35

76.000 AstraZeneca-doser ubrukte

76.000 AstraZeneca-doser står ubrukte i Norge, ifølge Aftenposten. Årsaken er blant annet den midlertidige stansen i vaksineringen.

NRK - 27 maj 21 kl. 09:20

Frist for skattemeldingen

Næringsdrivende må levere skattemeldingen eller søke om utsettelse for å unngå tvangsmulkt, senest 31.mai. I år kan leveringsfristen utsettes til 20.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 30 minutter siden

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 45 minutter siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 1 time siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 1 time siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 2 timer siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 3 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 3 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.

NRK - 4 timer siden

Person ranet for pizza

En person i Toftes gate på Grünerløkka har blitt ranet av en gjeng på fem personer. Politiet skriver på Twitter at ransutbytte skal ha vært en pizza. Fornærmede er ikke fysisk skadet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt