NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 13:42

NRK - 14 okt 21 kl. 03:11

11.000 måtte evakueres i tysk by

Rundt 11.000 personer i den vesttyske byen Essen ble evakuert onsdag kveld da en bombe fra krigen skulle uskadeliggjøres. Bomben fra andre verdenskrig ble funnet tirsdag og ble beskrevet som uvanlig stor..
Les mer på NRK


Les mer om:
Essen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 11.000, måtte, evakueresi , tyskby
NRK - 19 sep 21 kl. 08:57

California: Brann truer kjempetrær

To store skogbranner i California har møttes og blitt en enda større brann i utkanten av en Sequoia National Park i California. Brannmenn som jobbet med å beskytte de gigantiske sequoia-trærne i parken med aluminiumsfolie, måtte en stund evakueres, men kunne senere returnere. På grunn av en plutselig endring i vindretningen kom brannene til utkanten av et område i parken, Giant Forest, der de svidde en klynge med sequoia-trær ved inngangen til området med 2.

NRK - 07 aug 21 kl. 15:27

Tusenvis evakueres i Hellas

Tusener av beboere og turister må evakueres fra skogbranner som herjer in Hellas. Over Aten regner aske, og en tjukk røyksky skaper uutholdelig luftkvalitet. Minst 1.

Klartale - 09 aug 21 kl. 14:04

Tusenvis evakueres fra skogbranner i Hellas

Flere tusen beboere og turister må evakueres fra skogbranner i Hellas. Over Aten regner det aske og røyken skaper dårlig luftkvalitet..

NRK - 12 aug 21 kl. 13:24

Brann: Arbeidere evakueres

Nødetatene har rykket ut til melding om brann hos Bokn Plast i Bokn kommune i Rogaland. Politiet skriver på Twitter at det skal være åpne flammer og mye røyk. Arbeidere evakueres, og det skal komme ut giftig røyk som foreløpig blåser ut mot sjøen.

NRK - 12 sep 21 kl. 12:40

Flere evakueres i Spania

Enda to landsbyer evakueres på grunn av skogbranner i Malaga-provinsen sør i Spania. Det informerte myndighetene i den spanske regionen Andalucía søndag. Til sammen er rundt 2000 mennesker evakuert på grunn av brannen som startet onsdag kveld.

NRK - 18 sep 21 kl. 20:31

Få Trump-tilhengere møtte opp

Noen få hundre Trump-støttespillere hadde lørdag ettermiddag møtt opp for å demonstrere ved Kongressen. Det var flere politi- og pressefolk til stede enn demonstranter, melder nyhetsbyrået AP. Trump-supporterne hadde varslet at de ville vise sin støtte til dem som er fengslet og stilt for retten etter kongresstormingen 6.

NRK - 14 aug 21 kl. 14:41

Tysk ambassade skal evakueres

Den tyske hæren planlegger å sende styrker til Afghanistan for å bistå i evakueringen av tyske borgere og ambassadepersonell, ifølge nyhetsbyrået DPA. Evakueringsoppdraget planlegges i all hemmelighet, og det arbeides med å godkjenne at tyske spesialsoldater kan sendes til Afghanistan innen en uke. Det er rundt 100 tyske borgere i Afghanistan som skal få tilbud om evakuering.

Klartale - 09 okt 21 kl. 06:00

Sykepleieren som ikke brukte hansker

– Jeg kan puste. Jeg kan le. Jeg kan drikke vin.

NRK - 21 jun 21 kl. 04:19

Tysk forbud mot Hamas-flagg

Den tyske regjeringen forbyr Hamas-flagg etter en rekke antisemittiske hendelser under antiisraelske demonstrasjoner i mai, skriver Die Welt. I mai var det flere antiisraelske opptøyer i Berlin, Hamburg og andre tyske byer. Ifølge Deutsche Welle var det flere angrep mot synagoger, brenning av det israelske flagget og antisemittisk språkbruk.

NRK - 04 jul 21 kl. 20:41

70.000 evakueres på Cuba

Cuba har evakuert 70.000 personer sør på øya på søndag, i påvente av den tropiske stormen Elsa. Det skriver nyhetsbyrået AP.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt