NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 16:16

NRK - 13 jun 24 kl. 21:34

11,5 tonn kokain beslaglagt i europeisk tollaksjon

Belgia sto for godt over halvparten av beslagene da europeiske tollere i løpet av en snau uke i april beslag la 11,5 tonn kokain. Den europeiske tollaksjonen Unda ble gjennomført fra 8. til 12. april i år. 17 land deltok i aksjonen, som var rettet mot forsendelser fra Sør-Amerika og Afrika, skriver den belgiske tolletaten i en pressemelding.
Les mer på NRK


Les mer om:
Unda, Sør-Amerika, Afrika, Antwerpen, Europas, Panama, Ecuador, Sierra Leone, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 11,5, tonn, kokain, beslaglagti , europeisk, tollaksjon
Klartale - 25 maj 24 kl. 06:00

Hvordan kommer kokain til Europa?

Europa er truffet av en «bølge av kokain». Det sa Europol i 2022. Og det fortsetter.

Klartale - 30 jan 24 kl. 09:03

Politiet fant mye mer kokain i fjor

Politiet har ikke funnet mer narkotika i Norge siden 2014, ifølge Kripos. Det skriver kanalen NRK.40 prosent av narkotikaen politiet finner er cannabis.

NRK - 08 feb 24 kl. 15:05

Tolletaten: Rekordbeslag av kokain og syntetiske opioider i 2023

Aldri før har Tolletaten beslaglagt mer kokain enn i 2023. 2,3 tonn er mer enn det som er beslaglagt de siste ti årene til sammen. – Kokaininnførsel representer en stor og økende trussel.

NRK - 15 feb 24 kl. 18:28

4 tonn kokain beslaglagt utenfor Kanariøyene

Spansk politi har beslaglagt 4 tonn med kokain fra en båt utenfor sørkysten av Kanariøyene, og de fire som var om bord, er pågrepet. Ifølge politiet kom lasten med kokain fra Sør-Amerika, og operasjonen var et samarbeid med britisk og amerikansk politi. Politiet tror ikke at den hurtiggående båten var alene om smuglingen, men at den må ha fått bistand i form av drivstoff og andre forsyninger på turen over Atlanterhavet.

NRK - 15 jun 24 kl. 06:50

35 tonn kokain beslaglagt i Hamburg

Tysk politi har beslaglagt 35 tonn kokain, den største mengden i landet noensinne, under en aksjon i Hamburg. Noe av stoffet var skjult i kasser med ananas. Funnet ble gjort i Hamburg i fjor, men ikke offentliggjort før nå, i forbindelse med en omfattende politiaksjon i sju delstater, skriver avisen Bild.

VG - 15 jun 24 kl. 07:19

35 tonn kokain beslaglagt i Hamburg

Tysk politi har beslaglagt 35 tonn kokain, den største mengden i landet noensinne, under en aksjon i Hamburg. Noe av stoffet var skjult i kasser med ananas..

Klartale - 11 jun 24 kl. 13:22

Norge på tredjeplass i bruk av kokain

4,2 prosent unge nordmenn har brukt kokain det siste året. Tallene gjelder de mellom 15 år og 34 år. Tallet er det samme i Danmark.

NRK - 24 jan 24 kl. 14:18

EU vil knuse narkosmuglingen – skjerper kontrollen i havnene

EU går til kamp mot narkotikatrafikken. En ny allianse mellom EUs havner skal gi skjerpet kontroll og en knyttet neve mot storsmuglere. – Vi skal knuse forretningsmodellen deres, sier Belgias nye justisminister Paul Van Tigchelt.

NRK - 20 jun 24 kl. 13:37

Tonnevis med kokain funnet i bananlast fra Ecuador

Under en rutinekontroll lille havnebyen Vlissingen sør i Nederland fant tollerne 3,6 tonn kokain skjult i en last med bananer på et skip som kom fra Ecuador. Lasten skulle til Tyskland. En 27 år gammel mann er pågrepet i forbindelse med funnet, men det er ikke kjent hvilken forbindelse han eventuelt har til partiet med kokain.

NRK - 13 jun 24 kl. 14:36

Europol: Har stanset stort nettverk av kokainsmuglere

Europol har tatt knekken på et stort nettverk som smuglet kokain til Europa. Over 40 mennesker er pågrepet i seks forskjellige land. I tillegg til pågripelsene har Europol beslaglagt minst åtte tonn kokain, opplyser de selv torsdag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Alle SAS-aksjer strykes

Euronext Oslo Børs har vedtatt å stryke aksjene i SAS fra notering. Det betyr at aksjonærene mister den aksjene de har i selskapet. SAS har bedt om at alle aksjene skal «nulles» eller strykes i forbindelse med at restruktureringsplanen.

NRK - 1 time siden

Skadet syklist i alpinanlegg

Nødetatene er på vei til et alpinanlegg i Drammen etter melding om en skadet syklist, melder politiet. Mannen i 30 årene skal ha skadet seg i forbindelse med downhill sykling i alpinanlegget. Han er ved bevissthet, og luftambulanse er på vei for å hente ut.

NRK - 30 minutter siden

Alvorleg trafikkulukke i Samnanger

Klokka 15.35 vart det meldt om trafikkulukke mellom ein bil og ein motorsykkel med to personar ved Bygdavegen/fv. 49 Reistadvika i Årland i Samnanger.

NRK - 45 minutter siden

21 personer døde i hetebølge i Marokko

21 personer skal ha dødd det siste døgnet som følge av hetebølge i den marokkanske byen Beni Mallal, det skriver AFP som viser til landets helsemyndigheter. Fra mandag til onsdag skal det ha vært varmt i Marokko. Temperaturene skal ha nådd 48 grader på det varmeste flere steder i landet, ifølge det meteorologiske departementet i landet..

NRK - 1 time siden

Kunstsilo på Times best-liste

Museet Kunstsilo i Kristiansand har havnet på magasinet Times liste over de 100 beste stedene å besøke i verden. Kunstsilo som blant annet inneholder samlingen til oljefondsjef Nicolay Tangen, har fått mye oppmerksomhet etter at det ble åpnet i mai..

NRK - 45 minutter siden

20 personer døde i hetebølge i Marokko

Marokkanske myndigheter melder om 20 døde det siste døgnet som føgle av hetebølge, skriver AFP..

NRK - 1 time siden

Salmonellautbrudd i Sverige

Egg fra frittgående høner blir tilbakekalt etter at en produsent oppdaget salmonella i en låve, skriver SVT. Den svenske eggleverandøren Kronägg tilbakekaller derfor egg som følge av salmonellafunnet. Leverandøren skriver at produktene er solgt i begrenset omfang i flere butikker.

NRK - 1 time siden

Trump ber om en rask slutt på krigen i Gaza

Torsdag tok presidentkandidat Donald Trump til orde for en rask slutt på krigen med Hamas og løslatelse av gislene i Gaza i et intervju med Fox News. Fredag skal Israels statsminister Benjamin Netanyahu til Florida for å besøke Trump på hans eiendom Mar-a-Lago. I tillegg kritiserte Trump demonstrantene som møtte opp ved Capitol Hill for å protestere mot Israels krigføring i Gaza og Netanyahus invitasjon til Kongressen onsdag.

NRK - 1 time siden

Tre til sjukehus etter trafikkuhell – full stans i trafikk i Sandnes

Ei trafikkulukke i Sandnes på fylkesveg 444 fører til at trafikken står i begge retningar. Naudetatane er på staden. Det er to bilar involvert med til saman tre personar.

NRK - 1 time siden

Tyfonen Gaemi: Øker beredskapsnivå i Kina

Den kinesiske byen Fuzhou har økt beredskapsnivået til nivå 1 - det høyeste mulige, melder Reuters. Den tropiske stormen «Gaemi» er ventet å treffe østlige Kina torsdag. Lokale myndigheter har uttalt at de jobber med å styrke varsling og koordinering med andre avdelinger, og veilede lokale transportmyndigheter om tyfonforebygging og respons, skriver de på egne nettsider..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com