Dagbladet > Nyheter

Tuesday, 29 November, 22:11

Dagbladet - 24 sep 22 kl. 15:22

10 års fengsel for «frivillig overgivelse»

Russlands president Vladimir Putin har skrevet under på en lov som gir opp til 10 års fengsel for russiske soldater som overgir seg frivillig..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Vladimir Putin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 10 års, fengsel, for, frivillig, overgivelse
NRK - 25 okt 22 kl. 16:39

SAS har tatt initiativ til frivillig mekling med kabinansatte

SAS har tatt initiativ til frivillig mekling i forbindelse med kabinforhandlingene, opplyser selskapet. – Ambisjonen er å bli ferdige med kabinforhandlingene så raskt som mulig. For å sikre dette, har vi tatt initiativ overfor LO/YS og Riksmekleren for å få bistand gjennom frivillig mekling.

NRK - 21 nov 22 kl. 12:57

Ny frivillig mekling mellom SAS og kabinansatte

Det blir ny frivillig mekling mellom SAS og de kabinansatte mandag 28. november. Det bekrefter styreleder i Norsk Kabinforening Bjarte Stedje til NRK.

NRK - 01 aug 22 kl. 22:42

Mann dømt til sju års fengsel for storming av Kongressen

En mann fra Texas er dømt til over sju års fengsel for sin deltakelse i stormingen av kongressbygningen i Washington 6. januar 2021. Guy Wesley Reffitt var væpnet med pistol og iført skuddsikker vest og hjelm da han deltok i stormingen i et forsøk på å hindre at de folkevalgte utropte Joe Biden til valgets rettmessige vinner.

NRK - 20 sep 22 kl. 14:37

Russland skjerper straffen for soldater som nekter å følge ordre

Den russiske Statsdumaen har vedtatt å skjerpe straffene for soldater som ikke følger ordre, deserterer eller overgir seg til fienden. De strenge straffene ser ut til å være et forsøk på å sikre bedre disiplin blant russiske soldater i Ukraina. Statsdumaen, som er underhuset i nasjonalforsamlingen, vedtok tirsdag at det å desertere skal kunne straffes med opptil ti års fengsel, mot fem år i dagens lovverk.

NRK - 08 jun 22 kl. 15:09

Millehaugen kan sone i Ila fengsel

Leder for Trondheim fengsel, Egil Gabrielsen, sier at det er besluttet at Stig Millehaugen ikke skal tilbake til Trondheim fengsel. – Det er flere ting, men først og fremst fordi han har vært her i snart 10 år. Og det er ikke unormalt at domfelte som har så lange dommer bytter anstalt.

VG - 25 maj 22 kl. 14:24

IOC-presidenten mottar millioner: Mener han er frivillig

Den internasjonale olympiske komité (IOC) hevder president Thomas Bach (68) jobber som frivillig i organisasjonen. I fjor betalte de ham likevel 3,6 millioner kroner..

Aftenposten - 25 maj 22 kl. 14:24

IOC-presidenten mottar millioner: Mener han er frivillig

Den internasjonale olympiske komité (IOC) hevder president Thomas Bach (68) jobber som frivillig i organisasjonen..

NRK - 04 jun 22 kl. 16:36

Fire utenlandske soldater døde i Ukraina

Ukrainske militære kunngjorde lørdag at fire frivillige utenlandske soldater den siste tiden har dødd i kamp med russiske styrker. Den internasjonale forsvarsunionen, som er en offisiell frivillig brigade, opplyser at de fire er fra Nederland, Australia, Tyskland og Frankrike, men nevner ikke når og på hvilken måte de døde. AFP-journalister var imidlertid til stede da nederlenderen, som ble drept i et artilleriangrep, ble begravet i Kharkiv 21.

NRK - 20 jul 22 kl. 07:25

EU vil foreslå frivillig gasskutt på 15 prosent

EU-kommisjonen ventes onsdag å foreslå at medlemslandene frivillig kutter 15 prosent i bruken av naturgass. Bakteppet er mulig stans i russisk gasseksport. Ifølge Bloomberg vil forslaget innebære en tvungen reduksjon av gass dersom energisituasjonen i Europa forverres ytterligere og frivillige reduksjoner er utilstrekkelige.

Klartale - 22 jul 22 kl. 11:30

Abdur vil få innvandrere ut på tur

For folk fra Norge er det vanlig å ta seg en søndagstur. Om det enten er en kort tur til parken eller en lengre tur til skogen.– Slike turer som nordmenn går, er ikke vi utlendinger vant til.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 45 minutter siden

Derfor bruker de blanke ark

- Alt vi ønsker å si, men ikke kan si..

Dagbladet - 2 timer siden

Russere forfalsker pass

Russiske statsborgere på vei til Finland forfalsker opplysninger for å bli værende i landet, melder den finske grensevakten..

Dagbladet - 2 timer siden

- Så to bein som stakk ut

Under rettssakens første dag tok brannvesenet med seg dommerne til bunkersen der det gikk fullstendig galt en sommernatt i 2020. De mener at det var så mye kullos i deler av grotta at det var livsfarlig å oppholde seg der i så lite som fem minutter..

Dagbladet - 3 timer siden

Innlagt

Den belarusiske opposisjonspolitikeren Maryja Kaljesnikava, som ble dømt til fengsel i 2021, har blitt innlagt på intensivavdeling..

Dagbladet - 3 timer siden

- Da blir Nato et legitimt mål

Viseformann i Russlands sikkerhetsråd og landets tidligere president, Dmitrij Medvedev, sier at Nato blir et legitimt mål for Russlands militære styrker dersom de forsyner Ukraina med luftvernsystemet Patriot og Nato-personell..

Dagbladet - 5 timer siden

Stoltenberg om Nato: - Sjokkerte

Nato-sjef Jens Stoltenberg sier at alle Natos allierte er sjokkerte over Russlands angrep mot sivile i Ukraina. Mens Ukrainas utenriksminister Dmytro Kuleba oppsummerer sitt hovedbudskap med tre ord: Raskere, raskere og raskere..

Dagbladet - 5 timer siden

Stolenberg om Nato: - Sjokkerte

Nato-sjef Jens Stoltenberg sier at alle Natos allierte er sjokkerte over Russlands angrep mot sivile i Ukraina. Mens Ukrainas utenriksminister Dmytro Kuleba oppsummerer sitt hovedbudskap med tre ord: Raskere, raskere og raskere..

Dagbladet - 7 timer siden

- Nato gjør ikke nok

Tirsdag møtes Natos utenriksministre i Romania. To norske eksperter er enige om én ting: Det gjøres ikke nok for Ukraina..

Dagbladet - 11 timer siden

Tidligere NRK-profil funnet død

Tidligere journalist i NRK og Porsgrunns Dagblad ble mandag funnet død i en vannkant i Langesund..

Dagbladet - 15 timer siden

Brev til Norge: - Bekymret

I et brev til Anniken Huitfeldt (Ap) erkjenner Sergej Lavrov at han er bekymret for Arktisk råds framtid. Utenriksdepartementet avviser kontant Lavrovs invitasjon til Huitfeldt om å komme til Russland..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com