NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 13:59

NRK - 09 sep 21 kl. 11:59

104 koronapasienter på sykehus

Torsdag var 104 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på sju pasienter fra dagen før. Dette er det høyeste antallet innlagte siden 25. mai, da var det 109 innlagt. 18 av pasientene får respiratorbehandling, og 36 ligger på intensivavdeling.
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Helsedirektoratets, Helse, Helse Midt-Norge, Helse Nord, Helse Vest

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 104, koronapasienter, sykehus
NRK - 27 sep 21 kl. 12:21

104 koronapasienter innlagt

Mandag var 104 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på åtte pasienter fra fredag..

NRK - 28 feb 22 kl. 15:48

569 koronasmittede innlagt på sykehus – 45 på intensiv

Mandag var 569 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Blant de er 45 på intensivavdeling. Det er ny topp i antall innlagte.

NRK - 02 mar 22 kl. 12:53

598 koronasmittede på sykehus

Onsdag var 598 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge, det høyeste tallet så langt under pandemien. Blant dem er 46 på intensivavdeling. Antall innlagte koronapasienter er en økning på 26 pasienter fra dagen før, og for innlagte intensivpasienter er det en økning på én.

NRK - 07 mar 22 kl. 12:57

634 koronasmittede på sykehus

Mandag var 634 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge, det høyeste antall innlagte under pandemien. Blant dem er 54 på intensivavdeling. Forrige topp i antall innlagte var 2.

NRK - 20 maj 21 kl. 13:02

Under 100 koronapasienter innlagt

Torsdag var 99 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er første gang siden 28. februar at tallet er under 100.

NRK - 10 sep 21 kl. 00:17

1629 nye koronatilfeller i Norge

Torsdag ble det registrert 1.629 nye koronasmittede i Norge, noe som er 79 flere enn forrige torsdag. De siste sju dagene er det i snitt registrert 1426 koronasmittede per dag.

NRK - 16 sep 21 kl. 00:15

969 nye koronasmittede siste døgn

For femte døgnet på rad er trenden for koronasmitte synkende. Det siste døgnet er det registrert 969 koronasmittede i Norge. Det er 577 færre enn samme dag i forrige uke.

NRK - 23 sep 21 kl. 00:33

799 nye koronasmittede

Det siste døgnet er det registrert 799 koronasmittede i Norge. Det er 170 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 737 koronasmittede per dag.

NRK - 28 sep 21 kl. 00:20

658 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 658 koronasmittede i Norge. Det er 21 færre enn forrige mandag. De siste sju dagene er det i snitt registrert 667 koronasmittede per dag.

NRK - 06 aug 21 kl. 15:12

104 hjertebetennelser etter vaksine

Statens legemiddelverk har fått 104 meldinger om tilfeller av betennelse i hjertet som bivirkning etter koronavaksinering i Norge. Det er satt over fem millioner vaksinedoser i Norge. I starten av juli var tallet på 75 innmeldte tilfeller, men nå har dette steget til i overkant av 100 tilfeller, opplyser medisinsk fagdirektør Steinar Madsen til Dagens Medisin.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Frankrike vil ha olje fra Iran og Venezuela

USA diskuterte alt i mars muligheten for å lette på sanksjonene mot Venezuela og gjenoppta oljeimporten derfra, men dette har ennå ikke skjedd. Sanksjonene mot Iran og Venezuela må oppheves, og olje fra de to landene må tilbake på markedet, mener Frankrike, ifølge kontoret til Frankrikes president Emmanuel Macron..

NRK - 10 minutter siden

Nato gjør opptrapp i reaksjonsevnen

Nato skal gjøre sitt største opptrapp av organisasjonens forsvarsevne siden den kalde krigen, sier generalsekretær Jens Stoltenberg. Forsvarsalliansen vil bygge opp antallet soldater i reaksjonsstyrken til godt over 300.000, sa Stoltenberg under et pressemøte mandag..

NRK - 15 minutter siden

Bærum kommune hedrer de døde etter Oslo-skytingen

For å hedre Kåre Hesvik (60) og Jon Erik Isachsen (54), som mistet livet i Oslo, lar Bærum kommune regnbueflaggene henge i en uke ekstra. Det skriver Budstikka. Flaggene skulle egentlig ha blitt tatt ned i dag.

NRK - 15 minutter siden

21 tenåringer døde etter fest

Politiet i Sør-Afrika etterforsker hendelsen etter at 21 tenåringer døde på «mystisk vis», melder AFP. Dette skal ha skjedd i et bygg som har vært overfylt under noe som antakelig var en eksamensfeiring blant elever ved videregående skole. Overlevende beskriver det som en kamp for å komme seg ut.

NRK - 30 minutter siden

Søker etter kvinne i Ulstein

Redningsetater søker etter en kvinne i 30-årene i Haddal-området i Ulstein kommune. Redningsskøyte, Røde Kors og Norske redningshunder er med i søket, opplyser politiet..

NRK - 30 minutter siden

Ni personer til sykehus etter syre-uhell

Ni personer fraktes til St. Olav hospital etter uhellet i Vanvikan i Trøndelang mandag. Tre av disse fraktes i luftambulanse.

NRK - 45 minutter siden

Jobber med Finland og Sveriges Nato-søknader

Nato jobber aktivt med Finland og Sveriges Nato-søknader, opplyser generalsekretær i Nato Jens Stoltenberg under et pressemøte i Brussels, ifølge Al Jazeera. – Jeg vil ikke gi noen løfter, men forsikrer om at vi jobber aktivt for å sikre fremskritt, sa Stoltenberg på sin pressekonferanse mandag. Senere i dag skal han møte Sveriges statsminister Magdalena Andersson i Brussel i Beligia..

NRK - 1 time siden

Fotgjenger påkjørt i Åsane

En kvinne i 70-årene skal være påkjørt på en parkeringsplass ved Liamyrane i Åsane. Hun er våken og bevisst, men skadeomfanget er ukjent, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Politi og ambulanse har rykket ut, og det er ikke meldt om trafikale problemer på stedet.

NRK - 45 minutter siden

Advarer mot vann på E6 og E18

Vegtrafikksentralen advarer om stedvis mye vann i vegen på blant annet E18 og E6 i og rundt Oslo. – avpass farten og kjør etter forholdene, skriver vegtrafikksentralen på Twitter..

NRK - 1 time siden

Avviser at de har henrettet sudanske soldater

Det sudanske militæret anklager Etiopia for å ha henrettet sju soldater og en sivil sudansk statsborger som var i deres varetekt. Etiopia avviser anklagene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com