NRK > Nyheter

Søndag, 13 Juni, 10:24

NRK - 10 mai 21 kl. 07:35

100 mil på traktor i protest

Gardbruker og styremedlem i Norges Bondelag, John-Erik Johansen fra Dønna utenfor Sandnessjøen i Nordland, kjører 100 mil på traktor til Stortinget. Han protesterer mot statens holdning i landbruksoppgjøret. Søndag traff han kolleger på Dovre..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norges Bondelag, Erik Johansen, Dønna, Sandnessjøen, Nordland, Stortinget, Dovre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 100, mil, traktori , protest
Dagbladet - 04 mai 21 kl. 20:52

Flyttet landegrensa ved et uhell

En belgisk bonde skal ha flyttet landegrensa mellom Belgia og Frankrike, fordi den sto i veien for traktor-ruta hans..

NRK - 02 mars 21 kl. 08:08

Krasja bilar med stolen traktor

Politiet i Oslo melder på Twitter at dei har fleire patruljar på Holmlia etter at ein person har køyrd ein traktor inn i to bilar og totalskadde bilane. Traktoren blei meld stolen i går. Politiet søker etter gjerningsmannen..

NRK - 06 mai 21 kl. 14:18

Påkjørt av traktor

Én person er kjørt til sykehus etter å ha blitt påkjørt av en traktor ved Tollnes i Skien. Politiet jobber med å få åpnet riksvei 36 på stedet..

Dagbladet - 02 juni 21 kl. 01:29

Aktivist stakk seg under rettsmøte

Den hviterussiske aktivisten Stepan Latypov ble arrestert i Hviterussland etter de store massedemonstrasjonene mot presidentvalget i 2020. Tirsdag møtte han i retten og skal ha stukket seg til blods i protest..

E24 - 01 mai 21 kl. 06:00

Arbeidernes førstedame

Når Peggy Hessen Følsvik (60) ikke kjemper for en million norske arbeidstagere, sykler hun mil etter mil, danser på fest eller drikker vin i det skakke sommerhuset i Sør-Frankrike..

Aftenposten - 01 mai 21 kl. 06:00

Arbeidernes førstedame

Når Peggy Hessen Følsvik (60) ikke kjemper for en million norske arbeidstagere, sykler hun mil etter mil, danser på fest….

Dagbladet - 02 juni 21 kl. 22:44

Ordfører med karantenehotell-protest

- Tvinger dere oss til dette – da må jeg foreta meg noe, sa ordfører Ingunn Trosholmen etter den nye forskriften om mulig pålegg av karantenehotell..

Dagbladet - 09 juni 21 kl. 23:54

- Nærmere et diktatur

En russisk domstol besluttet i dag å forby organisasjoner grunnlagt av den fengslede Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj, og stempler dem som ekstremistiske. Før dommen falt, forlot Navalnyjs advokater rettssalen i protest..

Dagbladet - 02 mars 21 kl. 08:01

Får 100 doser - kan vaksinere 4000

Lederen for bydelsutvalget i hardt rammet Oslo-bydel bønnfaller regjeringen og ber om flere vaksiner..

Dagbladet - 19 april 21 kl. 11:54

1,2 millioner ekstra doser til Norge

Mandag ble det kjent at EU har inngått avtale med Pfizer om levering av ytterligere 100 millioner vaksinedoser i 2021..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Skjermstøy hjelper dyslektikere

Med rett nivå av støy på skjermen øker både leseforståelsen og hukommelsen for barn med lese- og skrivevansker, viser en ny studie fra Høgskulen på Vestlandet. Mekanismen som gjør at støy på skjerm eller i lydopptak bedrer hukommelse og forståelse, kalles stokastisk resonans og forsterker et ellers svakt signal. – Potensialet er enormt.

NRK - 30 minutter siden

Eriksen: – Jeg har det fint

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 30 minutter siden

Eriksen med beskjed fra sykehuset

Den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29), som lørdag falt om på banen under EM-kampen mellom Danmark og Finland, har sendt en beskjed til sine lagkamerater i Italia. Eriksen, som spiller for Inter Milan i Serie A, sendte en beskjed fra sykesengen i lagkameratenes gruppechat i appen Whatsapp. Det opplyser Inters klubbdirektør Giuseppe Marotta, ifølge danske DR.

NRK - 45 minutter siden

Frykt for smittebølge i Afrika

Det er nå frykt for en tredje smittebølge over det afrikanske kontinentet. Vaksineleveranser til Afrika har nylig nær stoppet opp, og kontinentet lider av det som Verdens helseorganisasjon (WHO) omtaler som alvorlig vaksinemangel. Afrika har kun distribuert 31 millioner vaksiner til befolkningen på totalt 1,3 milliarder.

NRK - 2 timer siden

12 døde i gasseksplosjon i Kina

Et markedsområde i den kinesiske byen Shiyan ble søndag rammet av en større gasseksplosjon. En bygning kollapset som følge av eksplosjonen. Minst 12 personer mistet livet og 37 personer er alvorlig skadd, ifølge nyhetsbyrået DPA..

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta på Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget på de to er ukjent, og de er kjørt til sykehus i Kristiansand.

NRK - 1 time siden

To skadd i utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta i Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget er ukjent, og Spesialenheten er koblet inn..

NRK - 1 time siden

Økt bruk av sosiale medier

Bruken av sosiale medier er blitt forsterket under pandemien, viser nye studier. Unge personer har delt mer om seg selv på nett det siste året, noe som er en uheldig utvikling, mener forsker Petter Bae Brandtzæg ved Universitetet i Oslo (UiO). – Alle er i samme båt nå.

NRK - 1 time siden

Tolv korsangere smittet

Færder kommune registrerte lørdag 18 nye koronasmittede. Tolv av dem er sangere i et kor. Ifølge Tønsbergs Blad ble de smittet under en konsert denne uka.

NRK - 1 time siden

Droner skal begrense smitte i Kina

En flåte med 60 droner er satt ut i den sørlige byen Guangzhou i Kina for å sørge for at folk holder seg innendørs og minne folk på å bruke munnbind. Politiet styrer dronene som er utstyrt med kamera og kringkaster beskjeder til folk som beveger seg utendørs, om at de er best beskyttet ved å bli innendørs..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt