NRK > Nyheter

Wednesday, 01 December, 04:21

NRK - 07 okt 21 kl. 09:57

1000 garn fjernet fra havbunnen

En mengde fiskeredskaper er fjernet fra havbunnen under årets opprenskningstokt, som pågikk fra 23. august til 6. oktober mellom Ålesund og Kirkenes Totalt er det fjernet 1029 garn, 78.500 meter line, 15.000 meter tauverk, 82 teiner samt mengder av vak og anker..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ålesund, Kirkenes Totalt

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 1000, garn, fjernetfra , havbunnen
NRK - 03 okt 21 kl. 18:55

Norsk garn er ikke av norsk ull

Norske bønder fortviler over at vi importerer ull når vi har flust av sau. Terje Hovland, produktansvarleg i Sandnes Garn sier at utfordringa med norsk ull er at ho klør. Difor er berre 17 prosent av garnet Sandnes Garn produserer er av norsk ull.

NRK - 25 aug 21 kl. 23:51

Fjernet en million videoer

Siden pandemien startet, har YouTube fjernet over en million videoer med det selskapet beskriver som farlig feilinformasjon om korona, opplyser nettgiganten. – Vi konsentrerer oss om å fjerne alle videoer som kan føre til reell skade i den virkelige verden. Siden februar 2020 har vi fjernet over en million videoer med farlig informasjon knyttet til koronaviruset, som falske koronakurer eller løgnaktige påstander, sier produktsjef Neal Mohan i den Google-eide videotjenesten.

NRK - 25 okt 21 kl. 19:38

Tesla runda 1000 mrd. dollar i verdi

Tesla bikket 1000 milliarder dollar i markedsverdi på New York-børsen mandag. Aksjen til den amerikanske elbilprodusenten steg med om lag 10 prosent mandag etter nyheten om at bilutleiefirmaet Hertz har bestilt 100.000 elbiler fra Tesla.

NRK - 11 jul 21 kl. 01:32

Henlegger saker om ulovlig fiske

78 tilfeller av brudd på lakse- og nnlandfiskeloven ble politianmeldt av Statens Naturopplyn i fjor. Det høyeste tallet på fem år, men få av saker ender med tiltale. Nå ber politiet om tips fra publikum for å få bukt med tjuvfisket.

Aftenposten - 24 aug 21 kl. 12:01

Nå invaderer monsterlaksen Akerselva. Men det er ikke aktuelt å ta den ut med garn eller harpun.

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil foreløpig ikke sette inn tiltak mot den uønskede arten pukkellaks i Akerselva..

Aftenposten - 24 aug 21 kl. 12:01

Nå invaderer monsterlaksen Akerselva. Men det er ikke aktuelt å fjerne den med garn eller harpun.

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil foreløpig ikke sette inn tiltak mot den uønskede arten pukkellaks i Akerselva..

NRK - 06 okt 21 kl. 21:37

Melde for ulovleg hummerfiske

Tre personar blir melde til politiet for ulovleg hummerfiske ved Raudskjæra i Oslofjorden. Dei tre blei tekne på fersken av mannskap på politibåten. Det blei teke beslag 500 meter med garn som var sett ut..

NRK - 10 jul 21 kl. 16:24

Omstridt statue fjernet i USA

Statuen av sørstatsgeneralen Robert E. Lee i Charlottesville i USA er fjernet. Det skjer etter flere år med demonstrasjoner og uro, melder New York Times.

NRK - 13 jul 21 kl. 04:09

Trump-konsernet fjernet Weisselberg

Trump-konsernet har fjernet finansdirektøren, Allen Weisselberg, melder CNN. Weisselberg er tiltalt for grovt tyveri og skattesvindel. Han var tidligere en av Trump-familiens mest betrodde i flere tiår..

Aftenposten - 19 aug 21 kl. 20:28

– Vår opplevelse var at de bare fjernet henne. Litt sånn «tack och hej», sier Anna Strålin.

– Vår opplevelse var at de bare fjernet henne. Litt sånn «tack och hej», sier Anna Strålin..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt