NRK > Nyheter

Lørdag, 15 Mai, 01:22

NRK - 22 april 21 kl. 16:26

10-15 tonn med fisk i vegbanen

En trailer har mistet halve lasten med fisk ved Vartdalsstranda på Sunnmøre, ca 10-15 tonn med fisk flyter i vegbanen og grøften. Trafikken står i begge retninger. Politi og entreprenør på vei til stedet. Ingen skader på person eller kjøretøy..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vartdalsstranda, Sunnmøre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 10-15, tonnmed , fiski , vegbanen
NRK - 24 jan. 21 kl. 16:38

Fanget 300 tonn sild med ett kast

Mannskapet på M/S «Skolmen» fikk full klaff utenfor Andøya mandag kveld. Et kast med nota var alt som skulle til for å fylle båten med sild, og vel så det. Styrmannen anslår fangsten til 300 tonn, 80 tonn mer enn «Skolmen» selv hadde plass til..

NRK - 25 mars 21 kl. 14:46

Samme agnkvoter som i 2020

Nærings- og fiskeridepartementet besluttet torsdag å justere agnkvotene for 2021 opp til samme nivå som for 2020. Kvotene vil være på 1.300 tonn makrell, 500 tonn nvg-sild og 250 tonn sei nord for 62 grader nord, opplyser departementet..

Aftenposten - 28 jan. 21 kl. 10:00

Norske barn spiser ikke nok fisk, frukt og grønt. Matforskere har funnet ut hva som skal til for sunnere kosthold.

Norske barn spiser ikke nok fisk, frukt og grønnsaker. Matforskere har funnet ut hva som skal til for å få barn til….

NRK - 15 feb. 21 kl. 12:33

1,2 millioner fisk truffet av ras

To merder med over 1,2 millioner fisk ble truffet av snøskredene ved Davatluft på Stjernøya i Finnmark i dag. Ingen ble skadet, men det er foreløpig uklart om oppdrettslaks har kommet seg ut. Det er gått tre ras i flere hundre meters bredde i alt..

VG - 14 mars 21 kl. 22:04

Historisk sprengkulde i Texas drepte flere millioner av fisk

Den iskalde kulden som herjet i Texas forrige måned har tatt en ubehagelig vending: Millioner av fisk har dødd og skylt i land..

VG - 14 mars 21 kl. 22:04

Historisk sprengkulde i Texas drepte flere millioner fisk

Den iskalde kulden som herjet i Texas forrige måned har tatt en ubehagelig vending: Millioner av fisk har dødd og skylt i land..

NRK - 23 april 21 kl. 03:42

Trailer med fisk veltet ved Berkåk

En trailer med fisk har kjørt av veien og veltet på siden på E6 ved Berkåk i Trøndelag. Det er ikke meldt om personskade. Det skal være glatt vei på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

E24 - 09 feb. 21 kl. 21:51

Qatar Airways erklærer lakserekord i Harstad: 69 tonn fisk på ett fly

Flyselskapet Qatar Airways lastet opp et Boeing 777 passasjerfly med 68,944 kilo laks i Harstad..

NRK - 24 mars 21 kl. 11:58

Skipper sovnet – fiskebåt sank

Årsaken til at et fiskefartøy sank til kai i Øksfjord i fjor var fordi skipperen sovnet og kolliderte med en fiskemerd. Det mener Havarikommisjonen. Sammenstøtet påførte fartøyet en flenge på styrbord side.

NRK - 09 april 21 kl. 07:25

Økning i torsk på Senja

Per 7. april hadde kjøperne på Senja kjøpt til sammen 13.250 tonn torsk til en verdi av 219 millioner kroner, skriver Folkebladet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

IDF: Over 200 000 uten strøm i Gaza

Ifølge Det israelske forsvaret (IDF) skal Hamas ha skutt ut flere hundre raketter mot Gazastripen, og flere av rakettene skal ha truffet høyspentledninger. Ifølge forsvaret har det ført til at over 200 000 personer i Gaza nå er uten strøm, tvitrer Det israelske forsvaret..

NRK - 30 minutter siden

Politiet avsluttet fest i Bodø

I Bodø har politiet avsluttet en fest etter at det var for mange ungdommer til stede og som har forstyrret naboer. Politiet har gitt pålegg om å holde det rolig resten av natten, skriver politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Brann i gapahuk i Alta

I Alta fikk politiet melding om brann i en gapahuk på baksiden av Sandfallet skole. Både politi og brann er på stedet. Skadeomfanget på gapahuken er så langt ukjent, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 1 time siden

To barn såret i Jaffa

To arabiske barn skal ha blitt såret etter at en brannbombe ble kastet inn i huset de befant seg i Jaffa, som ligger ved utkanten av Tel Aviv, melder The Times of Israel. Begge barna, på 10 og 12 år, får medisinsk behandling. Politiet etterforsker saken..

NRK - 1 time siden

425 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 425 koronasmittede i Norge. Det er 18 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 417 koronasmittede per dag.

NRK - 1 time siden

Brann i fyrverkerifabrikk i Sverige

Etter lynnedslag fredag kveld brøt det ut brann i et fyrverkerifabrikk i Ljungby i Sverige. Brannen resulterte i at flere fyrverkeriraketter gikk av ved fabrikken. Ingen personer skal ha kommet til skade, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Børsoppgang i USA

Børsene i USA steg fredag og hentet inn igjen noe av det store fallet fra tidligere i uken. Industritunge Dow Jones steg 1,1 prosent. Den bredt sammensatte S&P 500-indeksen gikk opp 1,5 prosent.

NRK - 1 time siden

13 nye smittede i Porsgrunn

13 nye smittetilfeller ble registrert i Porsgrunn fredag. Flesteparten av disse har kjent smittevei og var allerede i karantene, skriver Porsgrunn kommune på sine hjemmesider..

NRK - 1 time siden

Salgsrekord for vinmonopolet

Det var lange polkøer flere stedet i landet fredag, og Vinmonopolet satte omsetningsrekord for 2021. Sosiale medier flommet over av bilder og videoer av de lange polkøene fredag. Det viste seg også i Vinmonopolets omsetning, som var rekordhøy så langt i år, skriver Dagbladets Børsen.

NRK - 1 time siden

7 ungdommer utsatt for pepperspray

7 ungdommer i alderen 17–21 år har vært utsatt for pepperspray, melder politiet i Sør-Øst på Twitter. Politiet har pågrepet en 18 år gammel mann fra Tønsberg, som er innsatt i arresten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt