VG > Økonomi

Mandag, 10 Mai, 07:26

VG - 06 mars 21 kl. 15:21

1–1-kampen som hadde «alt»: Monstertabber, hands-forvirring og kjempesjanser

(Burnley – Arsenal 1–1) The Gunners hadde full kontroll på Turf Moor da Granit Xhaka vartet opp med en skikkelig brøler..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Gunners, Turf Moor, Granit Xhaka

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 1–1-kampensom , hadde, alt, Monstertabber, hands-forvirringog , kjempesjanser
Aftenposten - 06 mars 21 kl. 15:21

Kampen som hadde «alt»: Monstertabber, hands-forvirring og kjempesjanser

(Burnley - Arsenal 1–1) The Gunners hadde full kontroll på Turf Moor da Granit Xhaka vartet opp med en skikkelig brøler..

NRK - 19 feb. 21 kl. 13:44

Glimt-kamp kan være ulovlig

Kampen mellom Brann og Bodø/Glimt, endte 2-0 til bergenserne. Etter kampen fikk derimot kampen et litt mer alvorlig fortegn. Helsedirektoratet melder via avisen BA at kampen skal ha vært forbudt å gjennomføre.

Aftenposten - 20 april 21 kl. 21:25

Kampen er omsider i gang etter store protester utenfor Stamford Bridge

Store protester møtte Chelsea-bussen utenfor stadionen før kampen, og kampen ble utsatt i 15 minutter..

NRK - 15 feb. 21 kl. 05:22

Glemte at han ikke hadde førerkort

Politiet fikk sent søndag kveld melding om en bil som hadde havnet i grøfta i Indre Østfold. En mann i 80-årene innrømte bilkjøringen og forklarte at han hadde glemt at han ikke lenger hadde gyldig førerkort. Forholdet er anmeldt, ifølge politiet..

VG - 27 mars 21 kl. 19:51

Skuffende, alt for dårlig – direkte fælt å se på

(Norge-Tyrkia 0–3) Når markeringene FØR kampen er bedre enn under kampen, da blir det vanskelig å komme seg til et sluttspill. Dette var rett og slett fælt å se på..

VG - 21 april 21 kl. 13:10

Fikk stoppet Super League: Hvem hyler for Qatar-ofrene?

Dersom kampen for menneskeverd hadde vekket en brøkdel av engasjementet vi så i striden om Super League, hadde det blitt umulig å gjennomføre verdensmesterskapet i Qatar..

NRK - 07 jan. 21 kl. 08:00

Mener storbyene bør prioriteres

Kommuneoverlege i Bodø, Kai Brynjar Hagen, sier til VG at han gjerne hadde sett at Bodø hadde ventet med å få utdelt vaksine, fram til steder med et større smittetrykk hadde fått vaksinert sin befolkning. Eksempelvis Oslo, Trondheim og Stavanger..

E24 - 16 jan. 21 kl. 15:01

Sykkelspesialist gikk fra konkurs til rekordsalg

Butikkene som har spesialisert seg på sykler, hadde et knallår i fjor. – Hadde vi fått tak i nok sykler, hadde veksten vært enda større..

NRK - 27 feb. 21 kl. 20:47

Ikke smittet likevel

Lørdag ettermiddag ble en manne stoppet på Gardermoen med det politiet mente var et falskt bevis på at han ikke var koronasmittet da han skulle ut av landet. Nå viser det seg at testen ikke var falsk likevel, melder VG. – Vi har ikke gjort noe mer smittesporing på Gardermoen, denne mannen hadde sitt på sitt tørre.

NRK - 27 feb. 21 kl. 20:47

Var ikke smittet likevel

Lørdag ettermiddag ble en mann stoppet på Gardermoen med det politiet mente var et falskt bevis på at han ikke var koronasmittet. Nå viser det seg at testbeviset ikke var falskt likevel, melder VG. Mannen var koronasyk for noen uker siden, men var ferdig med sykdommen og er ikke å anse som smittsom, opplyser kommuneoverlege Unni-Berit Schjervheim i Ullensaker kommune.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

VIF-back fyrer løs mot RBK: – Kjedelig

VALLE (VG) (Vålerenga – Rosenborg 1–1) Vålerenga-back Christian Borchgrevink (21) byr opp til ordkrig allerede etter første serierunde..

VG - 7 timer siden

Ny topplassering for Hovland etter superavslutning

Viktor Hovland (23) leverte nok en strålende avslutningsrunde på PGA-touren. Med en bogeyfri runde, fire slag under par, var han med i seierskampen mot slutten og ligger an til å sikre en ny topp fem-plassering..

VG - 8 timer siden

Fagermo roser VIF-stjernens tilt: – Veldig bra

VALLE (VG) (Vålerenga – Rosenborg 1–1) Ifølge sjefen var ikke Amor Layouni (28) forbannet over å bli byttet ut, men sint på seg selv da han gikk løs på både innbytterbenken og en klappstol etter en skuffende Vålerenga-debut..

VG - 9 timer siden

Uavgjort på Intility da Vålerenga sløste med sjansene

VALLE (VG) (Vålerenga – Rosenborg 1–1) Om Rosenborg-keeper André Hansen (31) var tvilsom før kampen, var han uslåelig underveis. Da greide trønderne ett poeng borte mot Vålerenga..

VG - 9 timer siden

Opptur for Arsenal – West Bromwich rykket ned

(Arsenal – West Bromwich 3–1) Sam Allardyce (66) har rykket ned fra den øverste divisjonen for første gang i sin 30 år lange managerkarriere. På motsatt benk kunne Mikel Arteta (39) smile for tre poeng etter tre praktfulle mål..

VG - 11 timer siden

Gullfavoritt Molde innfridde i premieren: – Veldig fornøyd

AKER STADION (VG) (Molde-KBK 2–0) Heiet frem av Di Derre-låten «Her kommer Molde» før avspark, satte Eirik Ulland Andersen (28) og Ola Brynhildsen (22) tonen i lokaloppgjøret mot Kristiansund..

VG - 11 timer siden

Bondeoppgjøret 2021: Traktorkolonne fra Jæren opplever massiv støtte

For å vise sin misnøye med jordbruksoppgjøret satte Arthur og Marit Salte søndag seg i traktoren for å kjøre til Oslo. Flere hundre traktorer har slått følge..

VG - 11 timer siden

Botheim åpnet målkontoen og sendte Bodø/Glimt til topps

BODØ (VG) (Bodø/Glimt - Tromsø 3–0) Med 27 mål på 25 kamper forrige sesong er Kasper Junkers sko store å fylle, men Erik Botheim trengte bare i underkant av åtte minutter på å sette sesongens første mål..

VG - 11 timer siden

Berisha senket gamle lagkamerater igjen – offside-mål skapte reaksjoner

STAVANGER (VG) (Viking - Brann 3–1) Brann fikk en heldig utligning rett før pause, men Viking dro til slutt i land en fullt fortjent trepoenger i seriepremieren..

VG - 11 timer siden

Gullfavoritt Molde innfridde i premieren

AKER STADION (VG) (Molde-KBK 2–0) Heiet frem av Di Derre-låten «Her kommer Molde» før avspark, satte årets Eirik Ulland Andersen (28) og Ola Brynhildsen (22) tonen i lokaloppgjøret mot Kristiansund..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt