Dagbladet > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 18:16

Dagbladet - 19 april 21 kl. 10:27

- Vil nok se mer av dette

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad i Helsedirektoratet tror ikke åpne uteserveringer i hovedstaden vil løse problemet med samlinger i finværet..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Espen Rostrup Nakstad, Helsedirektoratet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vil, nokse , merav , dette
Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

Nyhetspressen - 06 feb. 21 kl. 20:05

GULLTIPS for bokmerkene

Bokmerkeraden har vokst ut av skjermen og du finner ikke igjen avisen du vil lese. Selv etter at du har ryddet opp, er det et salig kaos, men med medienes logoer kan du raskt få orden Sider du besøker jevnlig, eller vet at du vil besøke på nytt, er det praktisk å bokmerke, men fordi det er så enkelt å opprette et bokmerke ender det ofte opp med et sammensurium av merker du har lite kontroll på. Bruk dialogboksen Rediger bokmerket med en gang du oppretter det.

NRK - 20 juni 21 kl. 10:53

Politiet tror volden dobler seg

Politiet i Trøndelag har i en ny rapport forsøkt å analysere hvordan gjenåpningen av samfunnet kommer til å påvirke kriminaliteten, skriver NTB. I grove trekk er dette sommeren politiet ser for seg: * Minst en dobling av saker med vold, beruselse, ordensforstyrrelser, bortvisning og pålegg er sannsynlig. * Mindre deling og nedlasting av overgrepsmateriale.

NRK - 22 juli 21 kl. 20:35

Kongen: – Vi har ikke gjort nok

– Både sorgen og sinnet bor fremdeles over hele landet vårt, sier kong Harald på minnearrangementet i Oslo Spektrum. Han mener også at Norge som nasjon ikke har gjort nok i årene etter terroren 22. juli 2011.

E24 - 10 mars 21 kl. 09:38

Frp vil si nei til mer elektrifisering av oljefelt: – Dette vil koste skjorta

Frp frykter strømregningen til husholdninger og industrien på fastlandet vil øke fremover. Derfor vil de ha slutt på den storstilte elektrifiseringen som er i gang på norsk sokkel og de vil ta kraftige grep for å produsere mer vannkraft. Oljenæringen kontrer med at havvind og karbonfangst blir mye dyrere..

NRK - 20 jan. 21 kl. 20:56

– Norwegian kutter ikke nok gjeld

Norwegian kutter ikke nok gjeld i sin siste redningsplan, mener London-bankene HSBC og Bernstein. Selskapet vil redusere gjelden til 20 milliarder kroner, noe analytikere i HSBC og Bernstein mener ikke er nok, skriver DN..

NRK - Igår: 15:17

Høie: Trygt å undervise med én dose

Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) mener lærerne er godt nok beskyttet foran skolestart, som planlegges på grønt nivå. – Vi har lagt til rette for at lærerne skal være beskyttet med første dose før skolestart. Mitt inntrykk er at mange kommuner har gjennomført dette, og dermed er de mer beskyttet enn de ville vært ellers, sier helseministeren til NTB.

VG - 14 feb. 21 kl. 16:53

Blytungt poengtap for Manchester United – uavgjort mot nestjumboen

(West Bromwich Albion - Manchester United 1–1) Nok en gang havnet Manchester United under, nok en gang hentet de seg inn. Men det spørs nok om det ikke er to poeng tapt for Ole Gunnar Solskjærs menn mot nest siste-plasserte West Bromwich..

NRK - 13 april 21 kl. 20:57

Ny undersøkelse om koronahåndtering

Tre av fire mener Norge var dårlig beredt på å håndtere koronapandemien, viser en undersøkelse fra Opinion. 76 prosent sier Norge ikke var godt nok beredt, mens 17 prosent sier Norge var godt nok beredt. Andelen som mener Norge ikke var godt nok beredt, har økt fra 59 prosent i januar..

NRK - 12 mai 21 kl. 12:27

– Verden var ikke forberedt nok

I hovedrapporten til WHOs ekspertpanel IPPR konkluderer de med at verdenssamfunnet ikke var godt nok forberedt til å beskytte folk mot koronasmitte. Det tok for lang tid før meldingene om sykdom med ukjent opprinnelse ble rapportert, til det ble erklært en internasjonal helsekrise, skriver de. De mener også februar 2020 var en «tapt måned», der trusselen ikke ble tatt alvorlig nok..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Peis eksploderte: Advarer andre

- Dette kunne fått fatale konsekvenser. Da blir det for dumt å ikke si noe..

Dagbladet - 6 timer siden

Gjennombrudd i 22 år gammel drapssak

Mann arrestert 22 år etter drapet på britisk 17-åring..

Dagbladet - 8 timer siden

Kraftig jordskjelv i Alaska

Et jordskjelv med en styrke på 8,2 har rammet Alaska. Nå er det sendt ut en tsunamivarsel..

Dagbladet - 12 timer siden

Kan bli ny «superspreder»

Sosiale medier er fulle av desperate forespørsler etter oksygen..

Dagbladet - 12 timer siden

Nakenjakt ble kunst

Ett år etter at bildene gikk viralt, dukker den nakne villsvinjakten opp igjen..

Dagbladet - 18 timer siden

Tegnell om coronapass: - Kronglete

Sverige har under coronapandemien gått for en litt annen strategi enn nabolandene. Det har Anders Tegnell fått mye kritikk for. Nå går han hardt ut mot Danmarks innføring av coronapass..

Dagbladet - 19 timer siden

«Frank» har rømt: - Veldig fin fyr

Politiet ber om tips etter at kvelerslangen har rømt..

Dagbladet - 20 timer siden

Ikke funnet - stefaren drapsdømt

Dagbok ble sentralt bevis i retten..

Dagbladet - 21 timer siden

Knut (77) reiser fra Thailand til Norge for vaksine: - Sinnssykt

Mens flere europeiske land tilbyr vaksine til sine statsborgere i Thailand, må Knut Hauslo reise til Norge. Det reagerer han sterkt på..

Dagbladet - Igår: 17:04

Kan få absurde utslag

Verden må godkjenne hverandres vaksiner for at ikke pandemien skal føre til enda større kriser enn helsekrisa vi står overfor..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt