Dagbladet > Nyheter

Saturday, 18 September, 04:04

Dagbladet - 24 jul 21 kl. 01:01

- Vi må være forberedt

Sibir hadde den tørreste og varmeste juni-måneden på over 100 år. Flere skogbranner herjer derfor over store områder, og flere byer er røyklagt..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vi må være, forberedt
NRK - 14 apr 21 kl. 13:37

– Alvorlig svikt i beredskapen

– Regjeringen visste at en pandemi var den nasjonale krisen som var mest sannsynlig, og som ville ha de mest negative konsekvensene. Det er en alvorlig svikt at de likevel ikke var forberedt da covid-19-pandemien kom, sier Kvinnsland. Koronakommisjonen mener regjeringen ikke var forberedt på en pandemi av den typen som kom i mars ifjor.

NRK - 14 apr 21 kl. 13:37

– Alvorlig svikt

– Regjeringen visste at en pandemi var den nasjonale krisen som var mest sannsynlig, og som ville ha de mest negative konsekvensene. Det er en alvorlig svikt at de likevel ikke var forberedt da covid-19-pandemien kom, sier Kvinnsland. Koronakommisjonen mener regjeringen ikke var forberedt på en pandemi av den typen som kom i mars ifjor.

NRK - 14 apr 21 kl. 14:52

YS: – Dårlig forberedt

-Koronakommisjonen dokumenterer at vi har lyktes med mye av det løpende krisearbeidet, men at vi var oppsiktsvekkende dårlig forberedt på en pandemi, sier YS-leder Erik Kollerud. Han mener rapporten til koronakommisjonen viser at Norge må begynne å tenke helt annerledes på beredskap. Kollerud etterspør også en grundigere utredning av de økonomiske og sosiale konsekvensene av pandemien..

NRK - 14 apr 21 kl. 16:07

LO-lederen: En varslet krise

LO-leder Peggy Hessen Følsvik mener at Statens koronakommisjon avdekker en alvorlig svikt i beredskapen, og at dette har gått hardt utover det norske folk. – Pandemien var en varslet krise. Regjeringen kjente til risikobildet.

VG - 30 apr 21 kl. 09:20

Nye studenter dårlig forberedt: – Leser ikke nok bøker

Tre av fem ferske studenter sier at videregående ikke gjorde dem godt nok forberedt på høyere utdanning. Kunnskapsministeren tror løsningen ligger i den nye VGS-reformen..

Aftenposten - 06 maj 21 kl. 15:18

Høyre vil stoppe Oslos korona-evaluering: – Virker forhastet og dårlig forberedt

Oslo Høyre mener korona-evalueringen byrådsleder Raymond Johansen (Ap) har satt i gang virker dårlig forberedt og….

NRK - 12 maj 21 kl. 12:27

Verden var ikke forberedt nok

I hovedrapporten til WHOs ekspertpanel IPPR konkluderer de med at verdenssamfunnet ikke var godt nok forberedt til å beskytte folk mot koronasmitte. Det tok for lang til før meldingene om sykdom med ukjent opprinnelse ble rapportert, før det ble erklært en internasjonal helsekrise, skriver de. Panelet mener man bør etablere et nytt globalt system for å forhindre fremtidige pandemier..

NRK - 12 maj 21 kl. 12:27

– Verden var ikke forberedt nok

I hovedrapporten til WHOs ekspertpanel IPPR konkluderer de med at verdenssamfunnet ikke var godt nok forberedt til å beskytte folk mot koronasmitte. Det tok for lang tid før meldingene om sykdom med ukjent opprinnelse ble rapportert, til det ble erklært en internasjonal helsekrise, skriver de. De mener også februar 2020 var en «tapt måned», der trusselen ikke ble tatt alvorlig nok..

VG - 31 maj 21 kl. 04:29

«Perry» gir ut bok med bidrag fra Lagerbäck – forberedt på reaksjoner

Tidligere landslagsassistent Per Joar Hansen (55) sier at han skal fortelle «sin versjon» av opplevelsene fra en lang fotballkarriere. Han er forberedt på at noe «kan bli gjenstand for diskusjon»..

VG - 14 jun 21 kl. 16:13

Aung San Suu Kyi i retten: – Forberedt på det verste

Mange politibetjenter vitnet da rettssaken mot Myanmars avsatte leder Aung San Suu Kyi startet mandag. Advokatene hennes sier de er forberedt på det verste..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Mye verre utslipps-bombe enn fryktet

De dødelige skogbrannene som herjet i Australia i slutten av november 2019 og starten av 2020 var dobbelt så ille for miljøet enn det som tidligere er beregnet..

Dagbladet - 6 timer siden

Ny løslatelse: - Mistanken er svekket

For andre gang har politiet pågrepet og siktet noen for å ha skutt to unge menn på Trosterud. Begge gangene har de siktede blitt løslatt etter svekket mistanke..

Dagbladet - 6 timer siden

Slår alarm om rumpe-snus

Danske ungdommer skjuler nikotinposer i endetarm, vagina og under forhuden. Nå vil regjeringen øke prisene for å sette en demper på salget..

Dagbladet - 6 timer siden

Glenn skal dø: - Totalt knust

Glenn Råna ble diagnostisert med ALS like før sommeren begynte. Den siste tiden har han mistet mye krefter og merker at kroppen blir svakere, men ikke viljestyrken..

Dagbladet - 7 timer siden

«Kode rød» for menneskeheten

- Tiden er i ferd med å renne ut, sier generalsekretær Karoline Andaur i Verdens naturfond (WWF) om FNs generalsekretær António Guterres uttalelse om at verden er på vei mot 2,7 graders oppvarming..

Dagbladet - 7 timer siden

Tre barn drept - moren siktet

Et tvillingpar på to år og deres seks år gamle søster ble funnet døde i et hus på New Zealand..

Dagbladet - 7 timer siden

- Håper på løslatelse

Saad Jirde (55) får lørdag prøvet dødsdommen sin i Høyesterett i Somaliland. To juridiske dommere og en sharia-dommer avgjør om nordmannen blir løslatt eller henrettes..

Dagbladet - 9 timer siden

Kan være snakk om dager

Det ligger an til full gjenåpning i løpet av september. Helseminister Bent Høie (H) ønsker ikke å peke på en eksakt gjenåpningsdato, men framholder at de nærmeste dagene og ukene blir avgjørende..

Dagbladet - 9 timer siden

Ozonhullet større enn Antarktis

Uvanlig vekst..

Dagbladet - 13 timer siden

Fant fire lik i maisåker

Fire personer ble nylig funnet skutt og drept i en maisåker, men ingen vet hvordan likene havnet der..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt