Dagbladet > Nyheter

Monday, 25 October, 12:03

Dagbladet - 25 sep 21 kl. 10:47

- Trodde det skulle vare lenger

På gledens norske gjenåpningsdag: FHI-direktør Camilla Stoltenberg minner om at det fortsatt er en corona-pandemi ute i verden..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
FHI, Camilla Stoltenberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Troddedet skulle , vare, lenger
NRK - 10 jun 21 kl. 02:22

Munnbind-påbud langt inn i sommeren

Selv om smittetallene i går nedover er det ikke aktuelt å fjerne munnbind-påbudet i Oslo enda. – Munnbind og hjemmekontor er noe av det aller siste vi gjør noe med, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap) til Aftenposten. Tirsdag denne uka ble det kjent at de nåværende koronatiltakene i Oslo forlenges til 18.

NRK - 10 jun 21 kl. 19:36

1 av 3 tror på jul uten pandemi

34 prosent tror koronapandemien i Norge er over i løpet av det nærmeste halvåret. Det viser tall fra Opinion som har spurt over 34.000 nordmenn om hvor mye lengre de tror at koronautbruddet vil vare i Norge.

NRK - 07 jul 21 kl. 09:10

Vil lage dommedagshvelv for musikk

Det norske selskapet Elire Management Group vil lage såkalt «dommedagshvelv» på Svalbard for å ta vare på verdens musikkarv. Det skriver Billboard. Målet er å ta vare på alt fra Beatles til australsk urfolksmusikk for minst 1000 år fremover.

NRK - 19 jul 21 kl. 06:24

Flere tror pandemien blir langvarig

Nesten halvparten av de spurte tror koronapandemien her i landet vil vare i opptil ett år til, ifølge undersøkelsen Norsk koronamonitor. I undersøkelsen av Opinion oppgir nå 18 prosent at de tror koronautbruddet i Norge vil vare i opptil ett halvt år til, mens 46 prosent sier opptil ett år. 20 prosent tror det vil ta to år, mens 16 prosent mener det vil ta enda lengre tid..

NRK - 02 aug 21 kl. 10:09

Hetebølgen i Hellas ventet å vare

Hetebølgen i Hellas er vente å vare hele uken ut, med temperaturer som kan komme opp i 44 grader mandag. En brann som søndag fikk tak på den populære ferieøya Rhodos, brenner stadig mandag, og der er ingen utsikter til at den skal komme under kontroll med det første på grunn av tørke og sterke vinder, sier brannvesenet..

NRK - 19 aug 21 kl. 21:04

Solberg om Brann: –De må rydde opp

Statsminister Erna Solberg er en engasjert Brann-supporter og synes situasjonen klubben har havnet i er trist. – Jeg synes det er blitt en veldig trist situasjon. Nå er kanskje det aller viktigste at klubben får ryddet opp, så får alle vi andre som heier på Brann, stoltheten tilbake og kan heie på dem de neste kampene, sier statsminister Erna Solberg til NRK.

NRK - 22 sep 21 kl. 11:21

Vulkanutbrot kan bli langvarig

Vulkanutbrotet på kanariøya La Palma kan vare til slutten av året, meiner ekspertar. Ekspertar ved Kanariøyenes vulkanologinstitutt meiner utbrotet kan vare i opptil 84 dagar, skriv NTB. Prognosen er basert på utrekningar frå varigheita på tidlegare utbrot på Kanariøyene.

NRK - 23 sep 21 kl. 11:22

Trapper ned kompensasjon

Den generelle kompensasjonsordningen for næringslivet vil bli trappet ned, opplyser regjeringen. Den vil vare ut oktober 2021, men i en ytterligere nedtrappet versjon i tilskuddsperioden september/oktober 2021, opplyser Nærings- og fiskeridepartementet i en pressemelding. Regjeringen endrer også kravene for støtte.

NRK - 13 okt 21 kl. 21:34

Knytt til Coop-forretning

Hendingane er knytt til blant anna ein Coop-forretning i Kongsberg sentrum. Den er no stengt. – Vi syns sjølvsagt at det er ei forferdeleg hending.

NRK - 13 okt 21 kl. 21:34

Angrep i Coop-butikk

Hendingane er blant anna knytt til Coop Extra i Kongsberg sentrum. Den er no stengt. – Vi syns sjølvsagt at det er ei forferdeleg hending.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 minutter siden

- Skal være veldig forsiktig

Lokalkjent Rune Hansen forteller at de har stor respekt for delen av elva der tre personer er meldt savnet..

Dagbladet - 30 minutter siden

Stjal telefon på direktesendt TV

20 000 mennesker skal ha fulgt med på direktesendingen idet en frekk tyv valgte å stjele reporterens mobil..

Dagbladet - 1 time siden

Seks års fengsel etter sjokkkfunn i barnehage

- Som en skrekkfilm, sier en fortvilet mor etter at Carla Faith ble dømt..

Dagbladet - 1 time siden

Får meldinger om langvarige plager

Sigurd Hortemo ved Legemiddelverket sier at de vil se nærmere på mulige langvarige bivirkninger etter coronavaksinasjon. Hittil har de mottatt 221 meldinger om langvarig hodepine..

Dagbladet - 2 timer siden

Pil og bue-teori styrket

Politiet har en ganske sterk teori om hvordan siktede Espen Andersen Bråthen (38) skaffet seg pil og bue før drapene i Kongsberg..

Dagbladet - 3 timer siden

Nå: Krisemøte

Tre personer er savnet etter at en båt ble tatt av strømmen i en elv i Kvam søndag kveld. Kommunen holder nå krisemøte..

Dagbladet - 3 timer siden

Krypskytter trolig drept av elefant

Skal ha blitt trampet i hjel og forlatt..

Dagbladet - 4 timer siden

Leter etter skjult skatt

I september har forskere undersøkt om det skjuler seg diamanter på den grønlandske havbunnen..

Dagbladet - 21 okt 21 kl. 13:00

Strengere reiseråd for 40 områder

Flere områder har blitt mørkerøde, og Viken i Norge har nå blitt rødt..

Dagbladet - 13 timer siden

Tatt av strømmen - tre personer trolig utfor foss

Skulle frakte venner over elv i Hardanger - åre funnet under foss..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt