Dagbladet > Innenriks

Tirsdag, 18 Mai, 22:47

Dagbladet - 08 april 21 kl. 08:28

- Syden-turer er nødvendige reiser

Karantene-refser Kjell Tore Olsen: - Corona-pass blir nødvendig. Trøbbel for eldre uten smarttelefon..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Kjell Tore Olsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Syden-turerer , nødvendige, reiser
Dagbladet - 11 mars 21 kl. 08:27

Fraråder unødvendige gåturer enkelte steder

Meteorologisk institutt opplyser til Dagbladet at de fraråder unødvendige reiser. Dette gjelder både kjøreturer og gåturer ettersom det kan være vanskelig å se fortauene enkelte steder..

NRK - 23 jan. 21 kl. 08:15

Anbefaler inngripende tiltak

Helsedirektoratet og FHI anbefaler at regjeringen innfører påbud om hjemmekontor for de som kan, forbyr arrangementer inne og ute og skjenkestopp for Norde Follo og kommunene rundt. De anbefaler rødt nivå på barnehager, barneskoler og ungdomstrinn fra torsdag, i første omgang ut uken. De mener kjøpesentre, butikker og andre utsalgssteder bør stenges, med unntak av utsalgssteder som selger nødvendige varer, som for eksempel dagligvarebutikker, apotek og bensinstasjoner.

NRK - 23 jan. 21 kl. 08:15

Anbefaler strenge tiltak

Helsedirektoratet og FHI anbefaler at regjeringen innfører påbud om hjemmekontor for de som kan, forbyr arrangementer inne og ute og skjenkestopp for Norde Follo og kommunene rundt. De anbefaler rødt nivå på barnehager, barneskoler og ungdomstrinn fra torsdag, i første omgang ut uken. De mener kjøpesentre, butikker og andre utsalgssteder bør stenges, med unntak av utsalgssteder som selger nødvendige varer, som for eksempel dagligvarebutikker, apotek og bensinstasjoner.

NRK - 22 jan. 21 kl. 12:42

Fraråder unødvendige reiser i Follo

Helsedirektoratet ber innbyggerne i Follo-regionen om å droppe unødvendige reiser både i og utenfor kommunen etter at den britiske varianten av koronaviruset er påvist i Nordre Follo kommune..

NRK - 14 feb. 21 kl. 23:41

Sparte 200 turer med ambulansefly

Et år etter at PCI-senteret på sykehuset i Bodø åpnet, er ambulanseflyene spart for 200 turer til Tromsø. Legene reiser i stedet andre veien til Bodø der de blokker ut tette blodårer på hjertepasienter. – En suksess, konkluderer fagmiljøene..

NRK - 28 april 21 kl. 11:04

UD skjerper reiseråd

Alle reiser til India, Pakistan, Bangladesh, Nepal og Irak frarådes av Utenriksdepartementet på grunn av den dramatiske smitteøkningen i India. Fra før frarådes alle unødvendige reiser. – Av hensyn til den enkeltes sikkerhet, fare for importsmitte til Norge og for ikke å belaste landenes helsevesen ytterligere, fraråder vi alle reiser dit, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) i en pressemelding.

Aftenposten - 27 april 21 kl. 14:49

Venter kjøpstrykk for hytter i Syden

Venter kjøpstrykk for hytter i Syden:.

Aftenposten - 23 april 21 kl. 07:00

Det siste året har hun vært 40 turer i Europa for å hente viktige varer til Norge. På fritiden har hun hatt konstant karantene.

23-åringen gjør en viktig, men usynlig jobb: Det siste året har hun vært 40 turer over grensen for å hente viktige varer til Norge.

Klartale - 22 jan. 21 kl. 13:08

Ber folk unngå reiser til og fra Follo

Helsedirektoratet fraråder unødvendige reiser i Follo. Årsaken er et utbrudd med mutert korona-virus..

NRK - 24 jan. 21 kl. 13:34

Sverige fraråder reiser til Norge

Svensk UD fraråder alle ikke-nødvendige reiser til Norge. Beslutningen gjelder inntil videre, skriver Aftonbladet..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 4 timer siden

Bes om å snu

Regjeringens nye vaksinasjonsstrategi forutsetter at en rekke kommuner klarer å oppskalere vaksinasjonskapasiteten i slutten av juli. Flere kommuner er bekymret for at dette kan bli krevende..

Dagbladet - 12 timer siden

- En uoversiktlig situasjon

Trondheim kommune varsler innstramminger i smittevernstiltakene etter at viruset har blusset opp den siste tida..

Dagbladet - 12 timer siden

Varsler innstramming

Hovedsakelig vil kommunens innbyggere merke én ting..

Dagbladet - Igår: 17:51

Reagerer på karantene-vedtak: - Må være grenser

Skilte foreldre kan slippe inn i Norge for samvær med barna uten å måtte på karantenehotell. Dette gjelder ikke for franskmannen Florent, som ukependler mellom jobben i Paris og familien i Oslo. Årsak?

Dagbladet - Igår: 17:23

Politiet ber foreldre ta grep

Oppfordrer foreldre til å ringe barna sine jevnlig etter meldinger om fyll i Fredrikstad sentrum. Ellers har feiringa gått rolig for seg på Østlandet..

Dagbladet - Igår: 15:13

Skispor observert i området

Store ressurser er på vei til området der et snøskred er blitt observert mandag ettermiddag..

Dagbladet - Igår: 13:56

- Det har vært skummelt

Jordmorforbundet krever at gravide skal plasseres i risikogruppa for covid-19, og viser til studier om risiko for et mer alvorlig forløp. - Grensen nådd, sier leder Hanne Charlotte Schjelderup..

Dagbladet - Igår: 06:30

Kan velte strategien

Dersom norske kommuner ikke kan oppskalere vaksinasjonskapasiteten i slutten av juli, kan regjeringens strategi veltes. FHI-overlege forklarer hvilke utfordringer kommunene står overfor..

Dagbladet - Igår: 23:18

- Noe feil som skjer

Noen nordmenn, som Marianne i bydel Gamle Oslo, har blitt innkalt til vaksinasjon samtidig som risikogruppene, selv om de ikke er i risikogruppene. FHI-overlege Preben Aavitsland forklarer hvorfor dette skjer..

Dagbladet - I førrgår: 23:40

Smitteskipet: Kapteinen ba om helsehjelp

Fire av mannskapet innlagt på sykehus i Narvik..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt