Dagbladet > Nyheter

Thursday, 09 February, 00:24

Dagbladet - 02 dec 22 kl. 19:35

- Spist og torturert

Da ukrainske styrker gjenvant byen Jampil i Donetsk i slutten av september, fant de døde, torturerte og spiste dyr i byens dyrehage..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Jampil, Donetsk

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Spistog , torturert
Klartale - 09 nov 22 kl. 06:30

Nå blir vi snart 8 milliarder

Det blir stadig flere av oss mennesker på jorda. De siste årene har mye handlet om pandemi, død og krig. Samtidig vokser folketallet i full fart.

NRK - 09 sep 22 kl. 17:38

Ukraina hevder ansatte ved atomkraftverket Zaporizjzja blir torturert av russiske soldater

– Ansatte ved det russiskkontrollerte atomkraftverket Zaporizjzja i Sør-Ukraina har blitt torturert av russiske soldater, hevder Petro Kotin presidenten for Ukrainas atomenergibyrå til AFP i et intervju fredag. Han beskrev situasjonen ved anlegget nå som veldig vanskelig. Rundt 200 ansatte har blitt arrestert og to av de skal ha blitt slått i hjel, påstår han..

VG - 21 sep 22 kl. 22:00

Hevder han ble torturert i UAE: Retter kraftig kritikk mot Haaland

LONDON (VG) Matthew Hedges (35) skal ha blitt torturert i et fengsel i De forente arabiske emirater i flere måneder. Nå rykker han ut mot Erling Braut Haaland (22) og Martin Ødegaard (23)..

Aftenposten - 21 sep 22 kl. 22:00

Hevder han ble torturert i UAE: Retter kraftig kritikk mot Haaland

LONDON (VG) Matthew Hedges (35) skal ha blitt torturert i et fengsel i De forente arabiske emirater i flere måneder..

NRK - 29 sep 22 kl. 06:45

Amnesty: Facebook bidro til hatytringer mot rohingyaene i Myanmar

Facebook bør betale oppreisning til de hundretusenvis av rohingyaene som ble tvunget på flukt i Myanmar i 2017. I en fersk rapport skriver menneskerettsgruppa at Facebooks algoritmer bidro til spredning av hatefulle ytringer mot den stort sett muslimske minoriteten. – I 2017 ble hundretusenvis av rohingyaer drept, torturert, voldtatt og fordrevet som del av den etniske rensingen som Myanmars sikkerhetsstyrker bedrev.

NRK - 19 okt 22 kl. 07:13

HRV: Russiske styrker torturerte fanger i Izium

Russiske styrker og andre under deres kommando torturerte regelmessig fanger da de okkuperte den ukrainske byen Izium, ifølge Human Rights Watch (HRW). Menneskerettsorganisasjonen har i slutten av september og begynnelsen av oktober snakket med over 100 mennesker som var i Izium da byen ble okkupert fra mars til september. Nesten alle HRW snakket med sa at de har et familiemedlem eller en venn som ble torturert, mens 15 personer fortalte at de selv ble torturert.

NRK - 17 nov 22 kl. 21:44

Ukraina: Mange spor etter tortur i Kherson

Det har blitt avdekket skremmende mange spor av tortur i den befridde byen Kherson, ifølge Ukrainas menneskerettighetskommissær Dmytro Lubinets. Det er funnet spor av at ukrainere ble torturert med strøm og slått med jernstenger før de ble drept, ifølge Lubinets. Lubinets sier at Ukraina regner med å finne flere bevis på russisk brutalitet mot ukrainere.

NRK - 02 feb 23 kl. 11:19

Russisk offiser sier ukrainere ble torturert og skutt

En tidligere offiser i den russiske hæren har uttalt seg til BBC om krigsforbrytelser og menneskerettighetsbrudd han sier han var vitne til i Ukraina. Konstantin Jefremov var premierløytnant i en tropp i den russiske hæren, men ble til slutt avskjediget da han nektet å dra tilbake til Ukraina, og har nå rømt fra Russland, skriver BBC. Kringkasteren har verifisert at han deltok i invasjonen og okkupasjonen av områder i Zaporizjzja-regionen sørøst i Ukraina.

Dagbladet - 26 jul 22 kl. 22:02

Mann spist av to løver

En ung mann ble spist av to løver i India da han var på vei hjem med familien sin..

Aftenposten - 17 sep 22 kl. 08:30

Har du sommerens restemat liggende i fryseren? Her er tipsene for å få spist det opp

Fryseren fylles gjerne opp av restene etter sommerens grillmiddager. Slik holder du oversikt og får spist opp maten..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 minutter siden

Tvillinger (1) reddet fra ruinene

Ettåringene Ahmet og Amine ble reddet ut av ruinene 40 timer etter jordskjelvet. Foreldrene deres har fortsatt to barn som ennå ikke er funnet..

Dagbladet - 1 time siden

«Invasjon» skaper trøbbel

Titusenvis av aper skaper kaos på det karibiske ferieparadiset Saint-Martin. - De er overalt, forteller forsker Julien Chalifour..

Dagbladet - 2 timer siden

- Ganske alvorlig

Uværet herjer i mesteparten av Nord-Norge..

Dagbladet - 2 timer siden

Konfronterte Vassbakk: - Tok med pepperspray

Etter seks års arbeid slippes dokumentaren om drapet på Tina Jørgensen. - Minst tre personer peker seg ut som høyaktuelle gjerningsmenn, sier produsenten..

Dagbladet - 4 timer siden

- Ingen sympati for egne

Onsdag kveld holder Storbritannias statsminister Rishi Sunak og Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj en felles pressekonferanse..

Dagbladet - 5 timer siden

Får ikke reise: - De trenger oss

Mange fastboende og turister har vært isolert på Svalbard i flere dager. Kim Svarthumle får ikke reist på jobb som eneste sykepleier på Ny-Ålesund..

Dagbladet - 6 timer siden

- Aldri sett et slikt uvær

Uværet herjer i Nord-Norge og stenger både veier og bruer og innstiller trafikk. På Litløy ytterst i Vesterålen sitter samboerparet Hansteensen isolert fra omverdenen..

Dagbladet - 7 timer siden

Fikk skrekkbeskjeden: - Du må ringe kona

Norsk-tyrkiske Zeliha Akin er midt i den jordskjelvrammede byen Gaziantep. Hjemme sitter mannen og barna og håper hun snart kan få komme hjem..

Dagbladet - 11 timer siden

Sjeldent funn på stranda

Under en gåtur på stranda fant Gitte og Erik Børresen Feldt noe helt utenom det vanlige..

Dagbladet - 12 timer siden

Nye detaljer om spionballongen

Ifølge anonyme kilder til The Washington Post, skal den kinesiske antatte spionballongen vært en del av et omfattende spionprogram..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com