Dagbladet > Nyheter

Sunday, 29 January, 04:29

Dagbladet - 01 dec 22 kl. 23:39

- Spenningen øker

Onsdag sendte Kina og Russland bombefly inn i Sør-Koreas luftvernsone. - Det er absolutt grunn til å være bekymret, mener norsk ekspert..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Kina, Russland, Sør-Koreas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Spenningen, øker
Aftenposten - 16 sep 22 kl. 06:45

Først pandemi, så strømkrise. Nå øker spenningen.

Idrettslag fortviler. Først pandemi, så energikrise? Nå øker spenningen..

NRK - 06 aug 22 kl. 11:23

Blinken på Filippinene: Skal nedskalere spenningen i Taiwanstredet

USA er fast bestemt på å trappe ned spenningen i Taiwanstredet, sier den amerikanske utenriksministeren Antony Blinken under sitt besøk på Filippinene lørdag. – Vi står alle ved våre partnere. Etter at Kina gjennomførte rundt ti rakettangrep mot Taiwan for to dager siden, har vi hørt fra allierte og partnere over hele regionen som er dypt bekymret for de destabiliserende og farlige handlingene, sier Blinken.

Klartale - 17 aug 22 kl. 16:30

Vil ha egne lover for bøker

I 2013 ble forslaget til ny boklov lagt fram. Da var Hadia Tajik fra Arbeiderpartiet kulturminister. Men så ble det regjeringsskifte.

Klartale - 07 jan 23 kl. 07:00

Disse bøkene lånte vi mest i 2022

Deichman bibliotek har laget lister over bøkene som ble mest lånt i 2022. Deichman er Oslo kommunes folke-bibliotek. Så dette er bøkene Oslofolk lånte mest i 2022.

NRK - 03 aug 22 kl. 00:16

USAs Kina-ambassadør kalt inn på teppet

Kina kalte tirsdag USAs ambassadør i Beijing inn på teppet for å protestere mot at kongressleder Nancy Pelosi besøker Taiwan. I sin samtale med ambassadør Nicholas Burns uttrykte viseutenriksminister Xie Feng sin «sterke protest» mot det han kalte Pelosis uhørte besøk på øya som Kina anser som en del av landet. – Besøket er uhørt, og konsekvensene er alvorlige, Kina vil ikke sitte stille og godta det, sa Xie til Burns ifølge det statlige nyhetsbyrået Xinhua.

NRK - 27 jul 22 kl. 10:40

Kina: USA vil «merke konsekvensene»

Onsdag advarte Kina om at Washington vil «merke konsekvensene» hvis lederen av Representantenes hus i USA, Nancy Pelosi, besøker Taiwan. Det skriver Reuters. – Hvis USA fortsetter å utfordre Kinas bunnlinje, vil de merke alle konsekvensene som oppstår derfra, sa talsmannen for det kinesiske utenriksdepartementet Zhao Lijian under en pressekonferanse onsdag.

VG - 03 aug 22 kl. 16:38

Taiwan maner til ro mens spenningen øker: – Ikke tro på rykter

Kina omringer Taiwan militært og bruker truende retorikk. Regjeringen i Taiwan ber egne innbyggere ha is i magen..

VG - 05 aug 22 kl. 06:29

5. august: Dette har skjedd i natt

Spenningen mellom Kina og Japan øker. Flere kinesiske raketter skal ha landet innenfor Japans område etter militærøvelser rundt Taiwan..

NRK - 21 okt 22 kl. 15:30

EU-topp: Unionen er ikke ute etter «systematisk konfrontasjon» med Kina

EU må ta en tydeligere linje overfor Kina, men det er heller ikke ønskelig å legge seg for en linje som er konfronterende, slo EU-toppene fast fredag. Forholdet til Kina var et av hovedtemaene på andre og avsluttende dag av EUs toppmøte. – Vi ser at spenningen øker, sa EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen, da hun oppsummerte fredag ettermiddag.

NRK - 18 nov 22 kl. 06:58

USA fordømmer Nord-Koreas prøveoppskyting

USA fordømmer Nord-Koreas prøveoppskyting av en langdistanserakett fredag. Visepresident Kamala Harris skal holde møte med fem verdensledere. Den ballistiske langdistanseraketten falt trolig ned i sjøen i Japans sone.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 7 timer siden

Nyfødt barn bortført fra sykehus

Ifølge politiet var barnet knapt to timer gammelt da det ble bortført..

Dagbladet - 7 timer siden

- Svenske medier har psykose

Chang Frick inviterte høyreradikale Rasmus Paludan til Stockholm, men da det tikket inn en melding i en privat chattegruppe, tenkte han «Hva skjer nå?». - Jeg var litt dum, medgir han i dag..

Dagbladet - 9 timer siden

Måkte taket:- Gikk til helvete

Han hadde lest seg opp og tatt alle forholdsregler - unntatt én. Fra senga på sykehuset advarer Jens Marius Hammer andre mot å gjøre samme feil..

Dagbladet - 10 timer siden

- Legen sa det var psykisk

Ragnfrid Ylvisåker (44) var nær døden før hun ble tatt på alvor. Hun har kjempet for å få stilt riktig diagnose, som viste seg å være uhelbredelig kreft..

Dagbladet - 11 timer siden

- Overrasket over sykehus-angrep

En russisk mann som skal ha deltatt i Killnet-angrepet mot norske myndigheter i sommer, sier han er overrasket over at gruppa angrep norske sykehus i dag. Men er tydelig på hvorfor han støtter gruppa - og invasjonen av Ukraina..

Dagbladet - 14 timer siden

Oppdaget utro-bilder: Ble dømt

Vestfold-kvinnen fant ei mappe som hun ikke hadde oppdaget på familiens felles-PC . Det hun gjorde deretter fikk konsekvenser..

Dagbladet - 17 timer siden

- Sier veldig mye om ham

De pleide å jobbe side om side. Nå åpner Elaine Chao opp om det hun opplever som rasisme fra Donald Trump..

Dagbladet - 17 timer siden

Ble knust av pissoar: Døde

En vedlikeholdsarbeider ble sittende fast i et pissoar da han skulle reparere den..

Dagbladet - 18 timer siden

- Vanskelige kjøreforhold

Det er sendt ut farevarsler i flere deler av landet..

Dagbladet - 20 timer siden

Politivideoen ryster USA

- Jeg skal banke dritten ut av deg, sier den ene politibetjenten. Nå er fem politifolk siktet for drap på Tyre Nichols (29)..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com