Dagbladet > Innenriks

Monday, 16 May, 23:39

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 14:48

- Sjokkert over at han var ute

Mannen som tirsdag morgen skal ha gått til angrep på politiet og deretter ble skutt og drept, ble i desember i fjor dømt for drapsforsøk på åpen gate. Lehnnon Austria Dominguez ble stukket ni ganger med kniv. - Han var en farlig mann..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Austria Dominguez

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sjokkert, overat han var , ute
NRK - 14 okt 21 kl. 08:32

FN-sjefen sjokkert over drapene

FNs generalsekretær António Guterres sier han er sjokkert og trist over nyheten om drapene på Kongsberg. Nyheten om angrepet som tok livet av fem mennesker og skadet to andre, blir slått stort opp i internasjonale medier. – Jeg er sjokkert og trist over de tragiske nyhetene som kommer fra Norge.

VG - 09 nov 21 kl. 15:30

Vitnet i rettssaken mot Bislett-angriperen: – Sjokkert over at han var ute

Tre kvinner som tidligere har blitt angrepet av mannen i 30-årene som ble skutt og drept av politiet på Bislett tirsdag, er sjokkert over at han var ute på frifot..

NRK - 13 maj 22 kl. 21:06

Norges ambassadør «sjokkert» over israelsk maktbruk

Norges ambassadør i Israel, Kåre R. Aas, er sjokkert over det israelske politiets maktbruk mot gravfølget til den drepte journalisten Shireen Abu Akleh. – Sjokkert over den voldelige oppførselen til israelske politistyrker under gravfølget for journalisten Shireen Abu Akleh, tvitrer Aas.

NRK - 22 jul 21 kl. 06:02

Kina sjokkert over WHOs plan

Kinesiske myndigheter er sjokkert over Verdens helseorganisasjons (WHO) plan om å fortsette fase to av undersøkelsene for å finne koronavirusets opprinnelse. Det opplyste viseminister for landets helsekommisjon, Zheng Yixin. I forrige uke uttalte WHO at det er for tidlig å utelukke eventuelle koblinger mellom pandemien og en lekkasje av koronavirus fra et kinesisk laboratorium.

Dagbladet - 14 okt 21 kl. 09:01

Sjokkert over Kongsberg-drapene

FNs generalsekretær António Guterres sier han er sjokkert og trist over nyheten om drapene på Kongsberg..

NRK - 06 apr 22 kl. 00:31

Sjokkert over Mehls angrep på eksperter

Høyres Sveinung Stensland sier han er sjokkert over justisminister Emilie Enger Mehls angrep på juridiske eksperter som advarer mot å reversere domstolsreformen. Stensland viser til at samtlige domstoler, advokatforeningen og alle fagmiljøer sier reformen har vært vellykket. Mehl sier hun vil lytte mindre på eksperter i Oslo og mer på «vanlige folk».

NRK - 28 apr 22 kl. 21:39

Sjokkert over rakettangrep

FNs generalsekretær Antonio Guterres sier han er sjokkert over nærheten til det russiske rakettangrepet mot Kyiv, melder AFP..

NRK - 28 apr 22 kl. 21:39

FN-sjefen sjokkert over rakettangrep

En av FNs generalsekretær António Guterres nære medarbeidere sier han er sjokkert over nærheten til det russiske rakettangrepet mot Kyiv, melder AFP. – Det er en krigssone, men det er sjokkerende at det skjedde nær oss, sier Saviano Abreu, talsmann for FNs kontor for koordinering av humanitær innsats (OCHA) til AFP. Angrepet er ment som en ydmykelse av FN, sier Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj, ifølge AFP..

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

VG - 14 aug 21 kl. 12:29

To Brann-spillere vraket - daglig leder: - Jeg er ganske sjokkert

BERGEN/OSLO (VG) Brann-bråket får umiddelbart konsekvenser for to spillere. Daglig leder Vibeke Johannesen er sjokkert over det som har kommet frem..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 14 timer siden

Dagbladet øker mest

I løpet av det siste året har Dagbladet fått 96 390 flere daglige digitale lesere. Dagbladet er nettstedet i Norge som øker mest..

Dagbladet - Igår: 10:43

Alvorlig trafikkulykke i Voss: To personer omkommet

To personer er omkommet etter en ulykke ved Voss. Det bekrefter politiet til Bergensavisen. Tre biler var involvert i ulykken..

Dagbladet - 12 maj 22 kl. 05:36

- Det ville jeg ikke gjort

Forrige fredag snakket representanter fra Arbeiderpartiet om en hendelse på «Debatten» i en podkast. Det falt ikke i god jord hos Fredrik Solvang..

Dagbladet - 10 maj 22 kl. 16:16

- Må stoppe galskapen

Venstre-politiker Trine Noodt vil stanse oppdelingen av Troms og Finnmark. Derfor stemmer hun for at Alta skal bli en del av Troms i dagens folkeavstemning..

Dagbladet - 08 maj 22 kl. 17:04

- Åpenbart et sexleketøy

Fiskeren Roman Federtsov (43) drar opp de merkeligste ting fra dypet..

Dagbladet - 07 maj 22 kl. 15:33

Flere alvorlig skadd etter frontkollisjon

Fire til fem personer er alvorlig skadd etter en frontkollisjon i Skien lørdag ettermiddag..

Dagbladet - 06 maj 22 kl. 12:44

Utagerende og berusede passasjerer anmeldt

Torsdag kveld måtte et Wizz Air-fly mellomlande i Bodø. To personer ble brakt i arresten, og flere passasjerer forlot flyet..

Dagbladet - 03 maj 22 kl. 20:30

Vitne: - Fikk juling

Oslopolitiet søker etter flere personer etter en slåsskamp på Galgeberg i Oslo. Det skal ha blitt hørt skudd på stedet..

Dagbladet - 02 maj 22 kl. 16:32

Melding om «død person» - fant dokke

Det ble meldt om et mistenkelig dødsfall mandag ettermiddag. Noen timer seinere viser det seg at det er en dokke..

Dagbladet - 02 maj 22 kl. 14:13

Norsk skiprofil funnet død

Frikjørerprofilen Torgrim Vole ble 39 år gammel..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt