Dagbladet - 23 feb 24 kl. 19:42

- Russisk kommandofly skutt ned

Flyet går for å være et av Russlands mest sjeldne og verdifulle..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Russlands

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Russisk, kommandofly, skutt, ned
Dagbladet - 15 jan 24 kl. 08:57

Ukraina: - Skutt ned russiske fly

Det ukrainske militæret hevder at de har skutt ned et av Russlands viktigste kommandofly over Azovhavet, sør for Ukraina..

NRK - 30 jan 24 kl. 09:23

Ukraina melder om nytt russisk droneangrep

Russland avfyrte to raketter og sendte 35 angrepsdroner mot mål rundt om i Ukraina natt til tirsdag, ifølge Ukraina, som melder å ha skutt ned 15 av dronene. Ukrainerne har gjentatte ganger oppfordret landets vestlige allierte til å styrke det ukrainske luftforsvaret, og omtaler det å sikre seg kontroll over landets luftrom som en prioritet i år. – Fienden sendte noen angrepsdroner langs områdene ved frontlinjen.

NRK - 30 dec 23 kl. 00:13

– 13 ukrainske raketter og seks droner skutt ned over Sør-Russland

13 ukrainske raketter er skutt ned over Belgorod-regionen sør i Russland og seks ukrainske droner er skutt ned i Brjansk-regionen, ifølge russiske myndigheter. – Luftvernet vårt skjøt ned flere raketter over Belgorod og Belgorod-regionen idet de nærmet seg byen, sa guvernør Vjatsjeslav Gladkov i meldingstjenesten Telegram fredag kveld. Han opplyste at en mann ble drept da et hus ble rammet og at fire personer ble såret.

NRK - 30 jan 24 kl. 09:23

Ukraina: To drept og flere såret i russiske droneangrep

To personer ble drept og minst fem såret i et omfattende russisk drone- og rakettangrep mot mål rundt om i Ukraina natt til tirsdag, ifølge landets myndigheter. Ukraina sier at russiske styrker fyrte av to S-300-raketter og 35 angrepsdroner, og at 20 av dronene ble skutt ned. – Fienden sendte noen angrepsdroner langs områdene ved frontlinjen.

NRK - 06 jan 24 kl. 01:20

Russland skal ha skutt ned luftangrep

Russisk luftforsvar skal ha skutt ned raketter og droner over Svartehavet i løpet av natten, opplyser forsvarsdepartementet tidlig lørdag. På Telegram opplyses det innledningsvis om at fire ukrainske droner ble skutt ned over Svartehavet fredag kveld, og deretter at raketter ble skutt ned over Krim rett etter midnatt lørdag. Det er Reuters som melder dette, men har ikke fått dette verifisert..

NRK - 26 jan 24 kl. 17:28

Putin: Russisk militærfly skutt ned av amerikanske eller franske missiler

Moskva anklager Kiev for å ha skutt ned et russisk militærfly onsdag, som drepte alle de 74 menneskene ombord. Blant de var det 65 ukrainske krigsfanger på vei for å bli byttet mot Russiske krigsfanger. Russlands president Vladimir Putin sa at flyet ble skutt ned av ukrainsk luftforsvar, enten med vilje eller ved en feiltakelse.

NRK - 17 dec 23 kl. 06:46

Både Ukraina og Russland hevder å ha skutt ned mange droner

Ukraina har natt til søndag skutt ned en krysserrakett og 20 droner, ifølge luftforsvaret. Fra russisk side meldes det om 33 nedskutte ukrainske droner. Luftforsvaret i Ukraina opplyser i tillegg at Russland har skutt en Iskander-rakett.

Klartale - 13 jan 24 kl. 06:00

Hva skjer om du dropper ølen i én måned?

Vi har lagt bak oss en høytid fylt med kos. I jula slapper vi av og spiser vi store mengder god mat. Og maten skyller vi ned med god drikke.

NRK - 17 mar 24 kl. 16:00

Hevder å ha skutt ned ukrainsk helikopter

Russlands forsvarsdepartement sier at russiske styrker har skutt ned et ukrainsk helikopter som var på vei mot grensebyen Belgorod. Helikopteret ble skutt ned i Sumy-regionen i Ukraina, ifølge departementet. Ukraina sendte søndag en ny bølge raketter og droner mot Russland, og det russiske forsvarsdepartementet meldte at til sammen 35 ukrainske droner ble skutt ned natt til søndag, blant dem fire i Moskva-regionen..

Klartale - 15 jan 24 kl. 06:04

Hva skjer om Russland vinner krigen i Ukraina?

– Det hadde vært en tragedie om Putin vinner. Ikke bare for Ukraina, men også for oss, sa Nato-sjef Jens Stoltenberg sent i fjor.Land i forsvars-samarbeidet Nato hjelper Ukraina med våpen og utstyr.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 2 timer siden

- Israel får hjelp, hva med oss?

Forskjellen i støtte fra USA og andre vestlige land - til henholdsvis Israel og Ukraina - «ser ekstremt rar ut», ifølge Volodomyr Zelenskyj og hans rådgiver Mykhajlo Podoljak..

Dagbladet - 4 timer siden

Avbrutt: «Du er kriminell»

Europakommisjonens president Ursula von der Leyen ble avbrutt og anklaget for å bistå i folkemord under en tale onsdag..

Dagbladet - 4 timer siden

Reagerer på NRK

Kringkastingsrådet skal torsdag diskutere NRKs dekning av kong Haralds syketransport. Kanalen har fått flere klager..

Dagbladet - 7 timer siden

Gigantisk narkosak: Bakmann går fri

Onsdag ble sju personer dømt til over 100 års fengsel i Oslo tingrett. Bakmannen Zakariya Rahali (29) skal være løslatt i Marokko..

Dagbladet - 8 timer siden

Skal rive «Trappen til Himmelen»

Den har vært stengt av for publikum siden 1987, uten hell. Nå går byrådet drastisk til verks..

Dagbladet - 8 timer siden

Mann i 40-åra tiltalt

Seks år gamle Chrisander Johansen døde etter å ha blitt påkjørt av bil på Finnsnes i Troms i fjor sommer..

Dagbladet - 9 timer siden

Overdosedødsfall etterforskes som drap

En mann i 20-åra som tidligere var siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand, er nå siktet for drap..

Dagbladet - 10 timer siden

«En skam»

Lenge skal Melania Trump ha ment at rettssaken mot ektemannen var «hans problem». Nå skal også hun være kritisk til hysjpengesaken..

Dagbladet - 10 timer siden

Drapssiktet tilbake i Norge

Drapssiktede Visar Avdyli har vært på rømmen siden 2021. Onsdag skal han lande i Norge, ifølge Dagbladets opplysninger..

Dagbladet - 11 timer siden

Etterlyser «Hitler-plan»

Mange land støtter Ukraina i kampen mot kriger-president Vladimir Putin og Russland. Eksperter etterlyser en plan for hva som skal til for å få slutt på krigen..

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com