Dagbladet > Kultur

Tuesday, 21 September, 19:58

Dagbladet - 12 okt 20 kl. 12:04

- Norsk og nordisk rekord

Herman Flesvigs «Førstegangstjenesten» har blitt sett av flere millioner nordmenn. Nå kan serien ha satt nordisk rekord..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Flesvigs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norskog , nordisk, rekord
NRK - 27 okt 20 kl. 21:32

Haugerud får Nordisk råds filmpris

Dag Johan Haugerud får årets Nordisk råds filmpris for filmen "Barn". Prisen blei kunngjort under Nordisk råds sesjon på Island tysdag kveld..

NRK - 15 mar 21 kl. 12:34

Planer om dansk vaksineproduksjon

Danmarks regjering er i samtaler med fondet Novo Nordisk om å starte vaksineproduksjon på dansk jord. Det danske handelsdepartementet opplyser om vaksineplanene i en epost til avisen Berlingske. Novo Nordisk Fonden bekrefter overfor avisen at de drøfter muligheten for å etablere vaksineproduksjon i landet med regjeringen.

NRK - 26 jul 21 kl. 15:35

Ny rekord for Pantelotteriet

Så langt i år har Pantelotteriet omsatt for 171 millioner kroner, mot 131 millioner kroner på samme tid i fjor. – Vi setter rekord på rekord og er stolte over at lotteriet i år vil tilføre Norges Røde Kors mer enn 100 millioner kroner, sier daglig leder Gaute Langdal i Norsk Pantelotteri. Han forklarer økningen blant annet med delvis stengte grenser, varmt vær, høyt salg av drikkevarer med norsk pantemerke og en økt interesse for lotteriet.

NRK - 22 aug 21 kl. 00:08

Nytt rekordløp av Jakob Ingebrigtse

Jakob Ingebrigtsen fulgte opp OL-gullet på 1500-meter med seier og norsk rekord i «The Bowerman Mile» i Eugene i USA. Vinnertiden 3.47,24 er ny banerekord, ny norsk rekord og ny Diamond League-rekord..

NRK - 04 feb 21 kl. 20:58

Ung regissør tildelt pris

Regissøren Benjamin Ree får Nordisk Film Prisen for 2020 for dokumentarfilmen «Kunstneren og tyven». Prisen på 100.000 kroner deles ut av Nordisk Film Fonden.

NRK - 10 jun 21 kl. 21:38

Ingebrigtsen satte europeisk rekord

Jakob Ingebrigtsen knuste sin egen personlige rekord, satte europeisk rekord og ble verdens raskeste i år med tiden 12.48,45 på 5000-meteren i Firenze. – Han leverer noe vi ikke har sett på maken til av en norsk løper, roper Jann Post.

VG - 19 dec 20 kl. 08:37

Gudruns juleroman utløste budkrig: Blir nordisk storfilm eller TV-serie

Nordisk film er «helt ville» etter å ha lest norske Gudrun Skrettings juleroman «Tre menn til Vilma». Nå har de sikret seg rettighetene til boken..

Aftenposten - 25 feb 21 kl. 12:17

Vigdis Hjorth nominert til Nordisk råds litteraturpris

De nominerte til årets Nordisk råds litteraturpris er klare. De norske på listen er Vigdis Hjorth, Lars Amund Vaage og….

NRK - 08 jun 21 kl. 12:05

Nominert til nordisk musikkpris

Den norske musikeren og komponisten Stian Carstensen er nominert til Nordisk råds musikkpris 2021. Den norske operasangeren Lise Davidsen er også blant de nominerte. Etter å ha opplevd fem år med mentale og fysiske lidelser var Carstensen tilbake med ny plate tidligere i år.

NRK - 22 jun 21 kl. 20:35

Rot i regnskapene for ministerråd

Nordisk Ministerråd har innkalt til et pressemøte onsdag under overskriften «Betydelige problemer med Nordisk Ministerråds økonomiadministrasjon». Ifølge meldingen er arbeidet med rådets regnskap for 2020 forsinket..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Sparker i gang debatten

Lilla Sølhusviks bok får fram konfliktene mellom FHI, Helsedirektoratet og regjeringen, og kan sette i gang viktige politiske diskusjoner og beslutninger..

Dagbladet - 2 timer siden

Øker kraftig

True crime-serien «Hvem drepte Birgitte?» ble sendt på TV 2 i 2018. De siste åra har serien fått en kraftig seervekst.

Dagbladet - 5 timer siden

Seerfall

Årets sesongpremiere av kjendisversjonen av «71 grader nord» har et kraftig seerfall sammenliknet med fjorårets sesong..

Dagbladet - Igår: 17:47

Oppsiktsvekkende Apple-avsløring

En opptelling fra Wall Street Journal viser at serier på strømmetjenesten Apple TV+ overøses med Apple-produkter, og samtaler om FaceTime og iCloud. Android-produktene tilhører derimot «skurkene» i seriene..

Dagbladet - Igår: 09:26

Løkkeskriftroman for rødgrønne

Romantikk og miljøvern i forutsigbar blanding. Ikke Jojo Moyes' beste..

Dagbladet - Igår: 08:30

Spytter ut ordene

Dette er dikt som gir effektivt uttrykk for raseriet hos en ufrivillig barnløs..

Dagbladet - I førrgår: 12:22

Heimly om Skavlan: - Skulle kline ham rett ned

Per Heimly ville «utøve vill og dyrisk vold» mot talkshowkongen etter opplevelsen på «Skavlan» i 2011, ifølge hans nye bok. Fredrik Skavlan har ikke besvart Dagbladets henvendelser..

Dagbladet - I førrgår: 11:39

Samantha Fox: - Ville kledd av meg igjen

Samantha Fox (55) gir sin norske kjæreste Linda Olsen æren for at hun kom seg gjennom sorgen. Nå har forloveden også hjulpet henne til norsk filmrolle..

Dagbladet - I førrgår: 21:09

Gull på bronseplass

Historien om gulltransporten i 1940 er tidvis god underholdning, men bringer lite nytt..

Dagbladet - 18 sep 21 kl. 19:33

Vi anmelder «Stjernekamp» låt for låt

Opera-tema..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt